- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.421
Hah iste ben o yum.Yaa bende 10 seneliği sildim... Bende şu var dünyanın en hoşgörülü insanıyımdır bi yere kadar Sonra bi anda soğudum mu bir daha 2 dünya bir araya gelse imkanı yok bitiyor benim için...
Ne kadar da calcifersinnYaa bende 10 seneliği sildim... Bende şu var dünyanın en hoşgörülü insanıyımdır bi yere kadar Sonra bi anda soğudum mu bir daha 2 dünya bir araya gelse imkanı yok bitiyor benim için...
ya o zaman banlıydım gül gül öldüm yaa. O da sana nasıl inandı anlamadımYav bi tek @Katipyarisi nı trolledim
O da hakettii yani... Benim gibi birine girçiktin 2 kiri ivlindin mi? Diye soruyor ne diyim
38.6 yaşındayım demiştim onada inandılarya o zaman banlıydım gül gül öldüm yaa. O da sana nasıl inandı anlamadım
O mesaja üzgünüm bırakanlara “aa inanmışlar” diye gülmüştüm ben deya o zaman banlıydım gül gül öldüm yaa. O da sana nasıl inandı anlamadım
yaşlanmışsın. Yaşlılara saygıda kusur etmem teyzeciğim38.6 yaşındayım demiştim onada inandılarbenden 38.6 olur mu allasen
Fındıkbank kurabilirsinİnandırıcılığım konusunda katiple biraz daha antreman yapıcam... Kendimden emin olursam bekle beni türkiye yeni Tosun Lexa veya Jet FadıLexa geliyor...
Ooo şakalar, komikliklerFındıkbank kurabilirsin
Delfino yokken bi ara sövücem ona bakalım geldiğinde seri likee atarken yazılanları okuyor mu yoksa onuda likelıcak mı
Ahhaha çalıştım geldimOoo şakalar, komiklikler
Banlıyken dersimize çalışmışız bakıyorum
Ben okumuyor diyorum ama o okudugunu söyluyor simdi bunu buradan yazmasan daha iyi olurduDelfino yokken bi ara sövücem ona bakalım geldiğinde seri likee atarken yazılanları okuyor mu yoksa onuda likelıcak mı
Ben okumuyor diyorum ama o okudugunu söyluyor simdi bunu buradan yazmasan daha iyi olurdubundan sonra okur
Evet ben hazırım onlar düsünsün simdi
Simdi daha tehlikeliyimKarizmaaa olmuşsunnn
Regen II sinemalardaSimdi daha tehlikeliyim
Okumadan hiçbir şeye emoji atmamBen okumuyor diyorum ama o okudugunu söyluyor simdi bunu buradan yazmasan daha iyi olurdubundan sonra okur
Ahhaha iyi bakalımOkumadan hiçbir şeye emoji atmamArada okumadığım sayfalar oluyor, oralara emoji bırakmadım hiç mesela, çünkü okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?