- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.401
Avukat hanım olaya el attı diyosun yaniBen seni anladım senınde konuyla alakan yok ama yapıcı bı durusun var. Sende bunu daha once de farkettim.
Zaten senin insanlara kırılıp guceneceklerı seyler yazdıgını da Allah ıcın gormedım.
Alınan kırılan ıcınden elliye kadar sayıp sakinlessin, napalım.
Ben oyle yapıyorum, kırıldığım ortamdan uzaklaşıp bi kahve bi sıgara ıcıyorum gerekirse ıkı uc gun o ortama girmiyorum. Zaten sonra bir sekilde halloluyor gelmısız kac yasına küsecek halimiz yok.
Calci ve Regende konustuguna gore küs degıller demek.
Mevzuyu cozmus oldun dolaylı yoldan lexa
Sigara sağlığa zararlı. Sana bir adet dondurma veriyorum
Hoşbuldum
bana küsselerde sorun yok ben gönüllerini alırımBen seni anladım senınde konuyla alakan yok ama yapıcı bı durusun var. Sende bunu daha once de farkettim.
Zaten senin insanlara kırılıp guceneceklerı seyler yazdıgını da Allah ıcın gormedım.
Alınan kırılan ıcınden elliye kadar sayıp sakinlessin, napalım.
Ben oyle yapıyorum, kırıldığım ortamdan uzaklaşıp bi kahve bi sıgara ıcıyorum gerekirse ıkı uc gun o ortama girmiyorum. Zaten sonra bir sekilde halloluyor gelmısız kac yasına küsecek halimiz yok.
Calci ve Regende konustuguna gore küs degıller demek.
Mevzuyu cozmus oldun dolaylı yoldan lexa
Kk sagliga zararliymis bundan sonra bu emojiyi kullancamSigara sağlığa zararlı. Sana bir adet dondurma veriyorum
Lexa avukat mıAvukat hanım olaya el attı diyosun yani
Seni leoparli taytta etiketledim niye cevap vermedinbana küsselerde sorun yok ben gönüllerini alırım
Burda aktif olan işte bi 7-8 kişilik kemik kadro varya onlar işte bana darılsalarda gönüllerini alırım bi şekilde hemencecik küstüler diye benden kurtulamazlar yani
Lexa reelde kı 25 senelik dostumu sildim biliyor musun, cunku o kadar yorulup sıkıldım ki mevzu onemlı degıl ugrasmaktan cıddı derece de bıktım ben.bana küsselerde sorun yok ben gönüllerini alırım
Burda aktif olan işte bi 7-8 kişilik kemik kadro varya onlar işte bana darılsalarda gönüllerini alırım bi şekilde hemencecik küstüler diye benden kurtulamazlar yani
Ulaaa kimse yakıştıramıyor galiba banaDegilmiii o da mi fakee
Ben normal avukat mı diye sordum Bılmedıgım ıcınDegilmiii o da mi fakee
Yo ben yakıstırdım meslegıne bulmussun diyecektimUlaaa kimse yakıştıramıyor galiba bana
Pp yi diplomam yapıcam en sonunda ahahhabaha
Yok bende kandiriyor ya yasini 2 evlilik yaptgini falan soyluyor ondan dedim kandirdi mi diyeBen normal avukat mı diye sordum Bılmedıgım
En son banlanışımdan sonra siteye hakimiyetim kayboldu sanki bildirim falan çok kaçırıyorum sorry... Alışamadım halenSeni leoparli taytta etiketledim niye cevap vermedin
Surekli kandirirsan böyle olur hahahahah yoksa yakistramamk degil sendeki cene tam avukatlik meslegi icin ideal yaniUlaaa kimse yakıştıramıyor galiba bana
Pp yi diplomam yapıcam en sonunda ahahhabaha
lexa yemiş bizi albayımDegilmiii o da mi fakee
Yaa bende 10 seneliği sildim... Bende şu var dünyanın en hoşgörülü insanıyımdır bi yere kadar Sonra bi anda soğudum mu bir daha 2 dünya bir araya gelse imkanı yok bitiyor benim için...Lexa reelde kı 25 senelik dostumu sildim biliyor musun, cunku o kadar yorulup sıkıldım ki mevzu onemlı degıl ugrasmaktan cıddı derece de bıktım ben.
İnsallah hayatın boyunca boyle devam edersin, ben edemedim. Bu konuda pilim bıttı benım
Yav bi tekSurekli kandirirsan böyle olur hahahahah yoksa yakistramamk degil sendeki cene tam avukatlik meslegi icin ideal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?