Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kaynanaaamm @Calciferr özelden hamamda çekilmiş resim atıyorum hergün cildimi tırpanlar süt banyoları yapar ippeekk gibi yaparım kendimi
Valla calciferr annecim beni seçmezse bilinsin ki korktuğu içindir ve benimle baş edemeyeceğini bildiği içindir...aksini iddia eden bdv de hergün konusu açılan eltilerden biridir.

Orman mühendisi miydin

Yokk bu kadar uzun şeyi asla unutmazdım... Ben yokken söylemişsindir söylediysende hafızam iyidir unutmam, unutabilemem olamaz unutmamamamamamamma
Bu kADar detay vermeden yazdım diye hatırlıyorum ama olmayadabilir
Hadi soylesene meraklandık
Ayy seni etiketlemeyi unuttum hemşehrim yetişemiyorum paslanmışım uzun süresidir geyik yapmayınca

Kaynanaaamm @Calciferr özelden hamamda çekilmiş resim atıyorum hergün cildimi tırpanlar süt banyoları yapar ippeekk gibi yaparım kendimi
Ahhahha kaynanan olarak düşündümde hergün bdv de konu acardınıs ahhahaha ve bdv lerin kralicesi Katibin Ruhu bu duruma çok mutlu olurdu

Valla calciferr annecim beni seçmezse bilinsin ki korktuğu içindir ve benimle baş edemeyeceğini bildiği içindir...aksini iddia eden bdv de hergün konusu açılan eltilerden biridir.
Valla ben alırım oğlanı kapatırım eve ne kaynana bilirim ne görümce
Oğlanı iyi besle şöyle 180 E 100 kilo olsun silindir gibi ezsin beni kocam  yani esneme yapmak için spordan sonra esnetsin beni

Offff çokkk ateşliii bir fanteziii...
Bu istekten sonra bize geri çekilmek kalır. Hayrını gör nişanlının

Ben yoktum demek ki senin geldiğin zamanlar bir ara giremedim ondan bilmiyorum

Ahahhaha herkese böyle gelin nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…