- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.541
Valla calciferr annecim beni seçmezse bilinsin ki korktuğu içindir ve benimle baş edemeyeceğini bildiği içindir...aksini iddia eden bdv de hergün konusu açılan eltilerden biridir.Kaynanaaamm @Calciferr özelden hamamda çekilmiş resim atıyorum hergün cildimi tırpanlar süt banyoları yapar ippeekk gibi yaparım kendimi
Orman mühendisi miydinKızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisim
En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.
Ama yaptığım iş hayvanların olduğu bölümü de kapsıyor.
Yaaa kıyamamiste kediler hep böyle
Ücretsiz danışmanlık da yapar mısın buradanO zaman notlarına ekle bebiş ben baytarım
Bu kADar detay vermeden yazdım diye hatırlıyorum ama olmayadabilirYokk bu kadar uzun şeyi asla unutmazdım... Ben yokken söylemişsindir söylediysende hafızam iyidir unutmam, unutabilemem olamaz unutmamamamamamamma
Ayy seni etiketlemeyi unuttum hemşehrimHadi soylesene meraklandık
Orman kebabı çekti canımmOrman mühendisi miydin
EvetOrman mühendisi miydin
Ahhahha kaynanan olarak düşündümde hergün bdv de konu acardınıs ahhahaha ve bdv lerin kralicesiKaynanaaamm @Calciferr özelden hamamda çekilmiş resim atıyorum hergün cildimi tırpanlar süt banyoları yapar ippeekk gibi yaparım kendimi
Katiyen kabul etmiyorum...Bu kADar detay vermeden yazdım diye hatırlıyorum ama olmayadabilir
Ayy seni etiketlemeyi unuttum hemşehrimyetişemiyorum paslanmışım uzun süresidir geyik yapmayınca
Valla ben alırım oğlanı kapatırım eve ne kaynana bilirim ne görümceValla calciferr annecim beni seçmezse bilinsin ki korktuğu içindir ve benimle baş edemeyeceğini bildiği içindir...aksini iddia eden bdv de hergün konusu açılan eltilerden biridir.
ÜüffOrman kebabı çekti canımm
Offff çokkk ateşliii bir fanteziii...Valla ben alırım oğlanı kapatırım eve ne kaynana bilirim ne görümce
Oğlanı iyi besle şöyle 180 E 100 kilo olsun silindir gibi ezsin beni kocam yani esneme yapmak için spordan sonra esnetsin beni
Ormanla ilgili mi Gece ile ilgili mi?Ücretsiz danışmanlık da yapar mısın buradan
Ben yoktum demek ki senin geldiğin zamanlar bir ara giremedim ondan bilmiyorumKızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisim
En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.
Ama yaptığım iş hayvanların olduğu bölümü de kapsıyor.
Ben şu an kendi mesleğimden bile şüphe eder hâle geldim
Ahahhaha herkese böyle gelin nasip etsinValla ben alırım oğlanı kapatırım eve ne kaynana bilirim ne görümce
Oğlanı iyi besle şöyle 180 E 100 kilo olsun silindir gibi ezsin beni kocam yani esneme yapmak için spordan sonra esnetsin beni
Hahahahahaha daha birşey görmedin duymadın bebeğimsuOffff çokkk ateşliii bir fanteziii...
Bu istekten sonra bize geri çekilmek kalır. Hayrını gör nişanlının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?