- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.521
Yok sen söylememiştin sankiBen mi kız
Aynen gurbetci ve hemsehrim ama meslek yokk niye ki gizli meslek olabilir
Gel biraz sev okşa hoşuna giderse, hoşuma giderse tırmamalamam belki
Türkan Şoray filmi çekeriz. Çocuğu büyütür başkasına verirsin artıkOoo çıtır erkekkkkkkkk en sevdiğimmmm... Al beni all oğluşunaaa 17 sene sonra kıyarız nikahıı
Ajannnn simith pardon Ajannn Gevrekhh xddAynen gurbetci ve hemsehrim ama meslek yokk niye ki gizli meslek olabilir
Hahahah ben degil calciii istiyomus kedi diyince sen geliyosun aklimaGel biraz sev okşa hoşuna giderse, hoşuma giderse tırmamalamam belki
oğlum için dedim
Fark etmez sende sev okşaHahahah ben degil calciii istiyomus kedi diyince sen geliyosun aklima
Söyledim sanki kaynamış olabilir arada.ex eşimin ortağı olduğu bir Türk firmasındayım gida sektörü, büro kısmındayımYok sen söylememiştin sankisen gurbetçi ve boşanıksın meslek söylemedin sanırım yoksa söyledin mi
Yokk bu kadar uzun şeyi asla unutmazdım... Ben yokken söylemişsindir söylediysende hafızam iyidir unutmam, unutabilemem olamaz unutmamamamamamammaSöyledim sanki kaynamış olabilir arada.ex eşimin ortağı olduğu bir Türk firmasındayım gida sektörü, büro kısmındayım
Hadi soylesene meraklandıkHe ya dışladılar mı beni acep
Önce ben şey etmiştim ama lütfen sıraya girelim... Kaynanamız kimi beğenirseKaç yaşında nişanlım
Veteriner misin? Ooo süperrr o zaman sana bir şarkı hediye edeyim
Baytar hanım kedi sahiplenmek istiyorum yardımcı olur musun?
Kızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisimNe şirin bir meslek
En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.Evcil hayvan besliyor musun
Ne miiihennndisiiiKızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisim
En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.
Ama yaptığım iş hayvanların olduğu bölümü de kapsıyor.
Ahahhahha azcık korktumFark etmez sende sev okşaşansıma 1 değil 2 tane var sevecek insan
Hıııırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?