- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.801
Sanki bunu daha önce de yazmıştınİnternet explorer de geldi
Ya yok, sende varsa bıseyler anlatsana dıycektım, biliyor gıbı duruyordunHa yok kuzum öyle şeylerim yok Malesef
Ama şahane hislerine duygularına güvendiğim kart açan instagram da biri var özelden yazabilirim çok severek takip ediyorum youtube den ve instagramdan
Tanımıyorum biriyle karıştırdın herhalde
O fındık o hale gelene kadar ohooooo. Yeşil toplanıyor fındık. Kurutup biraz patoza verilir sonra tekrar kurutulur. Yağmurlara dikkat
Fidan kesmesi, tırpanı, toplanması, saatlerce eğilerek bel fıtığı oluyorsun resmen o dik yokuşlarda, patozu falan derkenO fındık o hale gelene kadar ohooooo. Yeşil toplanıyor fındık. Kurutup biraz patoza verilir sonra tekrar kurutulur. Yağmurlara dikkat
Espirinin yenisi eskisi olmazSanki bunu daha önce de yazmıştın
Kaç para kazandın lex ayıptır sorması?Fidan kesmesi, tırpanı, toplanması, saatlerce eğilerek bel fıtığı oluyorsun resmen o dik yokuşlarda, patozu falan derken15 günde uzman oldum ahahaha
Şan, şöhret, gurur, - 5.7 kg + 0 Türk lirasıKaç para kazandın lex ayıptır sorması?
herkese selam sana selam bebeğim
Yaptım ama bulamadım mesajlardan baktım 19.57'den beri evde kart artıyorumOf benım en takıntılı oldugum seylerden bırı, lazım olanı veya aklıma geleni bulamamak.
Bazen aklıma bir elbisem takılıyor yatarken.
Hıc goemedıgımı hatırlıyorum dolapta.
Ve yataktan kalkıp elbiseyi bulana kadar arıyorum.
Bulamazsam inan uyuyamıyorum.
De ki bulunca napıyosun? Dolaba koyup hayatıma devam ediyorumgiymiyorum
Kredi kartımın evde kaybolduğunu bılsem halıları falan kaldırır bulurum
Lutfen bul benım burdan ıcım gıcıklandıYaptım ama bulamadım mesajlardan baktım 19.57'den beri evde kart artıyorumÇöpü falan da kurcaladım yok yok.
Bende öyleydim galerimdeki fotolara bakip dertlendim hayallerim vardı diyeHavalardan mı acaba, uc dort gundur gercekten ruhum ıcımden cekılmıs gıbı keyfim yok aslında ve bariz mutsuzum.
Sadece somurtmuyorum mecburen.
E buraya gelincede habıre mutsuzum yazıp milleti sıkmakta istemiyorum
Boyle Sacma sapan devam
Aynı kişiye aynı espiri iki kere yapılmış. HımmmEspirinin yenisi eskisi olmaz
Donunu alan geliyor ne güzelherkese selam sana selam bebeğim
hem de kırmızı donumu aldım da geldimDonunu alan geliyor ne güzel
Üstelik ilk bu espiriye ben yaptım özgünlükte yok
Havalardan ozaman.Bende öyleydim galerimdeki fotolara bakip dertlendim hayallerim vardı diye
Şekerparem nasılsın? Çok iltifat edemiyorumhem de kırmızı donumu aldım da geldim
Üstelik ilk bu espiriye ben yaptım özgünlükte yokhemen kulağını çekelim bu topikte aynı espiri 2 kere yapılabilemez gel bakalım muallim
Off o ne yaa 40 dk kendimi bile dinleyemem suanHavalardan ozaman.
Bı de bu haldeyken kocası ile evını ayıran arkadasımı dinliyorum gunde uc dort kere EN az kirk dk.
Üff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?