- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.901
Bunun acısını liseyi bitirir bitirmez kocişkonun kollarına atlayarak mı çıkardın sende xdLisede hiç sevgilim olmadı
Şeytan ayrıntıda gizlidirKızlar detaylara takılır mısınız?
Tam bir aile babası olmus cok guzel cocukları var gordun mu.Ben de Deanciyim. Adam 27’ydi, 42 oldu, dizi daha bitemediama hâlâ çok yakışıklı, çok karizmatik, çok tatlı
Netflix tüm ekibin sözleşmesini iptal etmiş ama diziyi iptal etmemiş. Herkesle tekrar anlaşmaları zor görünüyor diye yabancı haberlerde okudum. Kadro değişirse de güzel olur mu kiBitirdim onu , yeni sezon var diye okudum bende aksine.
Nerde okudun yeni sezon olmadıgını?
Benım bu ılıskım uc yıl surdu.Lisede hiç sevgilim olmadı
Beni tanısan seversinBunun acısını liseyi bitirir bitirmez kocişkonun kollarına atlayarak mı çıkardın sende xd
O ooooo baya şey olmuşŞan, şöhret, gurur, - 5.7 kg + 0 Türk lirası
Herkese salam sana köfte bebeğimherkese selam sana selam bebeğim
Benim ekürimden leoparlı tanga dan başka ne beklersinDonunu alan geliyor ne güzel
Öhööö öhööööŞekerparem nasılsın? Çok iltifat edemiyorumKedidirKedii kıskanıyor biliyorsun ahahha
Arabayı, kocaya değişende ne bilimmBeni tanısan seversin30 yaşında evlendim ben. Onda da eşim ikna etti. Hiç niyetim yoktu. Araba alacaktım tam.
Şimdi diyorum eşime seninle evlenmeseydim altımda arabam olurdu. Belki daha iyi olurdu diyorum
uzun zamanda aynı otomobile binince gö.ün rahat ediyorBenım bu ılıskım uc yıl surdu.
Uzun ılıskı insanıyım tamsgsgsgsgsgs
Nasi yani kedi hanımcım acar misin birazuzun zamanda aynı otomobile binince gö.ün rahat ediyor
Aklıma tükürem aklımaArabayı, kocaya değişende ne bilimm
Nolur açmasın, Allah aşkına açmasınNasi yani kedi hanımcım acar misin biraz
Ya şimdi şöyle, bilmediğin bisiklete binmek gibi g.tün acıya bilir bir yerinin kemiği acıya bilir ellerin nasır tutabilir.Nasi yani kedi hanımcım acar misin biraz
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHANolur açmasın, Allah aşkına açmasın
Etkin pişmanlık yasasından faydalandırabiliriz seniAklıma tükürem aklıma
Orası öyle.Ya şimdi şöyle, bilmediğin bisiklete binmek gibi g.tün acıya bilir bir yerinin kemiği acıya bilir ellerin nasır tutabilir.
Ama bildiğin bisiklette g. Tüne uygun minder koyarsın ellerine uygun eldiven takarsın. Vur kaç zor zanaat.
Zor bir çocukluk geçirmişsin kedicim...Ya şimdi şöyle, bilmediğin bisiklete binmek gibi g.tün acıya bilir bir yerinin kemiği acıya bilir ellerin nasır tutabilir.
Ama bildiğin bisiklette g. Tüne uygun minder koyarsın ellerine uygun eldiven takarsın. Vur kaç zor zanaat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?