- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.861
Yaşlar kaçtı?Sarhos olmus arkadasları da gaz vermıs.
Gelmıs evin onune Bakmıs evde ıslıklar yanmıyor sadece benim oda da var isik, ailem evde yok sanmıs zırzophalbuki balkonda oturuyorlardı.
Hosuma gıtmıstı sımdı hosuma gitmedi dersem yalan olurahshshshshsh
Evet ortadan yok Olunca ben bırını buldum mutluyum sanmıs ahahahaga
Buna kim inanır, Kadir İnanır2025 daha uygun bize
Lise sona gidiyordum ben 16 falandım heralde.Yaşlar kaçtı?
Lise son 18 falan olmuyor mu bebeğimLise sona gidiyordum ben 16 falandım heralde.
O da askere gitmek uzereydı 20 olsun
Ben üniye başladığımda 17'ydim, dönem başladıktan sonra doldu 18Lise son 18 falan olmuyor mu bebeğim
Hayır ya benim zamanımda lise 3 seneliktiLise son 18 falan olmuyor mu bebeğim
Yalnız tam böyle bir şey yaşadığı için aileden korkup yine de hoşuna gideceği yaşlarLise sona gidiyordum ben 16 falandım heralde.
O da askere gitmek uzereydı 20 olsun
OlabilirBen üniye başladığımda 17'ydim, dönem başladıktan sonra doldu 183 yıl okuduysa liseyi, 16 normal değil mi?
Bı de yedi yasında basliyorduk okulaBen üniye başladığımda 17'ydim, dönem başladıktan sonra doldu 183 yıl okuduysa liseyi, 16 normal değil mi?
Ah delfı, sorma beYalnız tam böyle bir şey yaşadığı için aileden korkup yine de hoşuna gideceği yaşlar
Benimki 4.5 yıl daha tayin alamıyor. En erken 2025 şubatında alabiliyor. Uzak mesafe evlilik düşünmüyoruz, evlenmeden devam ederiz. Aynı yerde olursak da birlikte yaşarız. En erken 2023-2025 oluyor evlilik, düşündüğümüz şekildeBuna kim inanır, Kadir İnanır
Kızlar detaylara takılır mısınız?
Görüp görebileceğin en detaycı insan olabilirimKızlar detaylara takılır mısınız?
Bebeğim gel gidelim işte....
Telefonu Yurt dışına kapalı yaparız kimsecikler ulaşamazda sana ohhh misss... Dert yok tasa yok sen iyice düşün
Ya ben cırkın adam seviyorum regen, bebek yuzlu bıscolata erkeklerini begenmıyorum aklında bulunsunkarıştirma yangınımın kafasını... ona ben italyan yakışıklı bulcam biskolata erkeği
Bizim astrolog ne yapıyor.astrojurnal
Ya ben cırkın adam seviyorum regen, bebek tuzlu bıscolata erkeklerini begenmıyorum aklında bulunsun
Güzel taktikSarhos olmus arkadasları da gaz vermıs.
Gelmıs evin onune Bakmıs evde ıslıklar yanmıyor sadece benim oda da var isik, ailem evde yok sanmıs zırzophalbuki balkonda oturuyorlardı.
Hosuma gıtmıstı sımdı hosuma gitmedi dersem yalan olurahshshshshsh
Evet ortadan yok Olunca ben bırını buldum mutluyum sanmıs ahahahaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?