- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.921
Benim topum hep inşaata kaçardıZor bir çocukluk geçirmişsin kedicim...
Agagagahhahaha
BenimdeBenim de.
Ha hahahahahahahhaha sana yıkıldım bu gece bu gece de sana içiyorum limonlu suyumu
Bana Madonna diyorlardı ahshshahahahashhshshaahshsysysBenimdebaya feministtim yaa ben rahibe teresa diyolardi
Ahahahha lisede sevgilisi olmayanlar hemencecik evlenmiş... Benim birden fazla oldu demek o yüzdenBenimdebaya feministtim yaa ben rahibe teresa diyolardi
Dur burda doğurma kızzz... Hastaneye yetiştirelimHa hahahahahahahhaha sana yıkıldım bu gece bu gece de sana içiyorum limonlu suyumu
Aaa suyum geldiii
Hahahhaha evlenmesek neler olacakmisAhahahha lisede sevgilisi olmayanlar hemencecik evlenmiş... Benim birden fazla oldu demek o yüzden
Sen lisede ne canlar yakmışsındırrrr... Fena bişeysinnn bak yine libidom tavan yaptı gel he de kızzzzBana Madonna diyorlardı ahshshahahahashhshshaahshsysys
Ahahahha lisede sevgilisi olmayanlar hemencecik evlenmiş... Benim birden fazla oldu demek o yüzden
Ha yok yok 78 haftalık daha teyzesi biraz daha zamanı var.Dur burda doğurma kızzz... Hastaneye yetiştirelim
Ben çok içe kapanıktım, bi de kocaman totom ve fırça gibi kaşlarım vardı.Ahahahha lisede sevgilisi olmayanlar hemencecik evlenmiş... Benim birden fazla oldu demek o yüzden
Kırmızı polarım vardı o yuzden diyorlardı ya shshshsgahahagaSen lisede ne canlar yakmışsındırrrr... Fena bişeysinnn bak yine libidom tavan yaptı gel he de kızzzz
Offf tam bir madonnasın yavrum senBana Madonna diyorlardı ahshshahahahashhshshaahshsysys
Çocuk var ırgatEtkin pişmanlık yasasından faydalandırabiliriz seni
Evet evet tahmin edebiliyorum. Sen, calci, sincap bulduğunuz ilk bıyıklıya atlamışsınızdır. Şansımızı kaybetmeyelim diyeBen çok içe kapanıktım, bi de kocaman totom ve fırça gibi kaşlarım vardı.
Ben çok da inek olmayan, ama tipi ineğe benzeyen bir kızdım.Offf tam bir madonnasın yavrum senben popüler degildim sınıfın ineklerindendim
Okulun popüler kızı yangınBana Madonna diyorlardı ahshshahahahashhshshaahshsysys
Fosur fosur sıgara ıcen kızı desek daha dogru olurOkulun popüler kızı yangın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?