- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.881
Üfff çok geçmiş olsun. Nasılsın iyi misin şimdi?? Ortalarda yoktun belliydi bişey olduğubacım çok fenalardayım
önce bileğim burkulmuştu, bir hafta sağ el iptal oldu
sonra çok şiddetli bi idrar yolu iltihabı geçirdim, ateş 39ları gördü, antibiyotiği serumla aldım
gözüm yeni açıldı derken iş fecaat, inanılmaz yoğun ve işe yeni başlayan bir tip yüzünden dardayım
dertliyim anamm
Üfff çok geçmiş olsun. Nasılsın iyi misin şimdi?? Ortalarda yoktun belliydi bişey olduğu
Ona canımı gozu kapalı verırımlucifer ı da mı sevmezsin :)
Gecmıs olsun astrocumbacım çok fenalardayım
önce bileğim burkulmuştu, bir hafta sağ el iptal oldu
sonra çok şiddetli bi idrar yolu iltihabı geçirdim, ateş 39ları gördü, antibiyotiği serumla aldım
gözüm yeni açıldı derken iş fecaat, inanılmaz yoğun ve işe yeni başlayan bir tip yüzünden dardayım
dertliyim anamm
Lucifer deyince bu ikisinden başka kimse aklıma gelmiyorlucifer ı da mı sevmezsin :)
Tamam not aliyorum bebegimYa ben cırkın adam seviyorum regen, bebek yuzlu bıscolata erkeklerini begenmıyorum aklında bulunsun
Ben burda Dean i severdim begenırdımLucifer deyince bu ikisinden başka kimse aklıma gelmiyor
Lucy/Sam’in seksiliğini, karizmasını kimse geçemez
Gecmıs olsun astrocum♥acil sıfalar♥
Söylemeyi unuttum Mindhunter’ın yayınlanmış tüm bölümlerini izledim. Çok çok iyiydi. Ama maalesef devam etmesi pek olası değilmişOna canımı gozu kapalı verırım
Lucifer deyince bu ikisinden başka kimse aklıma gelmiyor
Lucy/Sam’in seksiliğini, karizmasını kimse geçemez
Psikoloji bozukluğu havalardan da olabilir kime baksam bozuk krndımde dahilim.psikolojim ciddi bozuldu umarım toparlarım
normalde kolay düşmem ama sanırım corona etkisiyle sarsıldım
Bacım sen astrolog değil misin? Yap bi büyü feleklerini şaşırt sana bulaşanlarınşu an daha iyiyim ama yorgunum gerçekten.
burda da genelde sert konulara işteki gazımı atmak için atar gider yapmaya giriyorum.
psikolojim baya bozuk
Bitirdim onu , yeni sezon var diye okudum bende aksine.Söylemeyi unuttum Mindhunter’ın yayınlanmış tüm bölümlerini izledim. Çok çok iyiydi. Ama maalesef devam etmesi pek olası değilmiş
Seninki bensizliktennnnnn...Psikoloji bozukluğu havalardan da olabilir kime baksam bozuk krndımde dahilim.
En kısa zamanda hepimiz refaha ererız ıns ne dıyım sende iyiles cabucak
Lisede hiç sevgilim olmadıHayır ya benim zamanımda lise 3 senelikti17 falandım ozaman, resıt degıldım onu biliyorum
Psikoloji bozukluğu havalardan da olabilir kime baksam bozuk krndımde dahilim.
En kısa zamanda hepimiz refaha ererız ıns ne dıyım sende iyiles cabucak
Hahahahahahahahaha bosanık tiplerin derdini dinlemekten degıl yanıSeninki bensizliktennnnnn...
Bacım sen astrolog değil misin? Yap bi büyü feleklerini şaşırt sana bulaşanların
Ben de Deanciyim. Adam 27’ydi, 42 oldu, dizi daha bitemediBen burda Dean i severdim begenırdım
Gecen instada gordum turk sarkısında oynuyordu karizma karizma
Lexa benim kuzen 16 yaşında üniv başladı. 20 yaşında mezunduOlabilir16 bana çok küçük geldi bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?