- 19 Mayıs 2020
- 47.905
- 215.417
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.941
20 den sonra biraz tipi düzelttim. Hemen kısmetim açıldı.Evet evet tahmin edebiliyorum. Sen, calci, sincap bulduğunuz ilk bıyıklıya atlamışsınızdır. Şansımızı kaybetmeyelim diye
Ben Sam’in Lucy ve ruhsuz hâlini ve Dean’in ilk bir 7-8 sezondaki hâlini yanımda olsa tv izler gibi oturup izlerim sabaha kadarben esmer seviiiiiiim
Ben de diyorum öğretmen nerde. Meğerse lexanın yorumunu arıyormuşaradığım yorum
Bende super lise ogrencısı idim. Bızım zamanımızda super lise vardı, hatırlayan var mı ıcınızde?Ben fen lisesinde okumama rağmen sürekli okuldan kaçan, okula sahte rapor veren, okulun ilk günleri asla okula gitmeyerek kendi rutinini oluşturmuş ve bunu okula benimsetmiş tüm bunların yanı sıra çalışkan ve en arkada solda oturan biriydim ahahagaha
Ben biliyimBende super lise ogrencısı idim. Bızım zamanımızda super lise vardı, hatırlayan var mı ıcınızde?
POLAR MANTOLU MADONNAKırmızı polarım vardı o yuzden diyorlardı ya shshshsgahahaga
Nasıl oluyor len o.?Ben fen lisesinde okumama rağmen sürekli okuldan kaçan, okula sahte rapor veren, okulun ilk günleri asla okula gitmeyerek kendi rutinini oluşturmuş ve bunu okula benimsetmiş tüm bunların yanı sıra çalışkan ve en arkada solda oturan biriydim ahahagaha
Anca yanıma ders çalıştır ya da kopya ver diye gelirlerdiOfff tam bir madonnasın yavrum senben popüler degildim sınıfın ineklerindendim
Ferrarısını satan kırmızı Polarlı Madonna bılgePOLAR MANTOLU MADONNA
Neyy?Nasıl oluyor len o.?
Ben çpl mezunuyum.Bende super lise ogrencısı idim. Bızım zamanımızda super lise vardı, hatırlayan var mı ıcınızde?
O lisede yüzüme bakmayankar sıraya girmişti sfgdöhkdhkj20 den sonra biraz tipi düzelttim. Hemen kısmetim açıldı.
Ablam kızının fen lisesini kazanmasını cok istiyordu potansiyelide vardı Allah ıcın sınıf birincisi okul ikincisiydi.Ben fen lisesinde okumama rağmen sürekli okuldan kaçan, okula sahte rapor veren, okulun ilk günleri asla okula gitmeyerek kendi rutinini oluşturmuş ve bunu okula benimsetmiş tüm bunların yanı sıra çalışkan ve en arkada solda oturan biriydim ahahagaha
Süper lise nedir ki ? AşdkfkdşsşBende super lise ogrencısı idim. Bızım zamanımızda super lise vardı, hatırlayan var mı ıcınızde?
Psikolojik sorunlarım olduğu için yine bakmadılarO lisede yüzüme bakmayankar sıraya girmişti sfgdöhkdhkj
Fena bişeydim ben lisedeykenAblam kızının fen lisesini kazanmasını cok istiyordu potansiyelide vardı Allah ıcın sınıf birincisi okul ikincisiydi.
Ama malesef Anadolu lisesini kazandı.
Simdı sen fen lisesi yazınca senınle bi gurur duydum, super lisede fen lisesi gibiydiagshshshshsgs
Zuhahahahahahha kısa bi sure boyle bısı olmustu calcı, puanla giriliyordu ona da.Süper lise nedir ki ? Aşdkfkdşsş
Yaşımı belli etmemeye çalışıyorumdur
O dediklerin aynı anda nasıl oluyor diyom. Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?