- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.981
Daha ne kadar olabilirdi diye düşüniyordum bendeNeyse iğrençleşmeyeceğim
Bu sadece başlangıçtı bebeYimDaha ne kadar olabilirdi diye düşüniyordum bende
Hahahah bende süper liseydim simdi anadolu yapmislar lisemiZuhahahahahahha kısa bi sure boyle bısı olmustu calcı, puanla giriliyordu ona da.
Duz lise ile aynı okulda fakat farklı kıyafetler gıyıyorduk almanca falan vardı ayrıyetenyabancı dil agırlıklıydı. Sonra kapattılar, neden kapattıklarını bilmiyorum
Ne tur maceralar meselaO zaman topigimizin yaramazlık yapan kızlarıLexacommander benneyanginlargordum mü kedinin maceralarıni merak etmiyor degilim KedidirKedii
Senle aynı anda yazmısız ahahhaBır Anda herkesin yazması ve herkesin aynı anda susması..........
Ohoo bende macera çok anlatırım fırsat oluncaO zaman topigimizin yaramazlık yapan kızlarıLexacommander benneyanginlargordum mü kedinin maceralarıni merak etmiyor degilim KedidirKedii
İyi uykular lexacım guzel film bulursan bana da yazCanlarım ben film, dizi bişeyler izleyerek uyuma moduna geçeyim.. Fındıklarda amelelelik yaparken akşam 8 de uyuyordum fırsat olmadı bişeyler seyretmeye özlemişim resmen...
Kedi cok renkli geliyor banaNe tur maceralar mesela
Film, dizi repertuarım çok geniştir en büyük hobilerimdendi bi aralar... Sana öneririm sonra bolca seçersin izlemediklerini... Hadi allaha emanet iyi geceler herkeseİyi uykular lexacım guzel film bulursan bana da yaz
Ben bazen siyah bazen renklıyımKedi cok renkli geliyor banaben siyahtım lisede hahaha ağır ablaydım
Ne izliyosun diziCanlarım ben film, dizi bişeyler izleyerek uyuma moduna geçeyim.. Fındıklarda amelelelik yaparken akşam 8 de uyuyordum fırsat olmadı bişeyler seyretmeye özlemişim resmen...
Allah rahatlık versinFilm, dizi repertuarım çok geniştir en büyük hobilerimdendi bi aralar... Sana öneririm sonra bolca seçersin izlemediklerini... Hadi allaha emanet iyi geceler herkese
Hahahahha benimde yokBen bazen siyah bazen renklıyım
Renkle ilgili maceram yok cıceemahahahagaga
Dün gece işte hoops diye bir anime seyrettim bir kaç bölüm, amerikan yapımı.. Yetişkinlere yönelik bolca küfür içeriyor. Ne sardı ne sarmadı öyle geçti ilk 2 bölüm... Bakalım biraz daha izlerim belki veya başka şeylere bakınırım.. Great pretender diye bir anime daha var ona bakarım belki indirdim duruyor öylee işteNe izliyosun diziiyi uykular
Keyifli seyirler lexacımDün gece işte hoops diye bir anime seyrettim bir kaç bölüm, amerikan yapımı.. Yetişkinlere yönelik bolca küfür içeriyor. Ne sardı ne sarmadı öyle geçti ilk 2 bölüm... Bakalım biraz daha izlerim belki veya başka şeylere bakınırım.. Great pretender diye bir anime daha var ona bakarım belki indirdim duruyor öylee işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?