- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.961
Eşin neciPsikolojik sorunlarım olduğu için yine bakmadılarbenim umurumda olmadı ama annem çok dert etti., memur koca bulamadı ya bana
Allahü teala işte bana da kocişko vermemiş bunları vermişO dediklerin aynı anda nasıl oluyor diyom. Maşallah.
İşçi.Eşin neci
Kadıköydeki zurna dürümün mucidi varyaa bıyıklı bir abi dönerci he işte evimizin istanbulda olduğu dönemler ona çok giderdik.. Yaşımızda ufaktı tabiiZurnaaaa
Hahahah sen görmedin dimi yangını ahahahhahaSen lisede ne canlar yakmışsındırrrr... Fena bişeysinnn bak yine libidom tavan yaptı gel he de kızzzz
Anladım
Yok görmedim ama hissedebiliyorum hormonlarım yani hissediyor xdHahahah sen görmedin dimi yangını ahahahhaha
Sevgilinle birer ucunda tutup mu yiyordunuzKadıköydeki zurna dürümün mucidi varyaa bıyıklı bir abi dönerci he işte evimizin istanbulda olduğu dönemler ona çok giderdik.. Yaşımızda ufaktı tabiibu da böyle bir anımdır ahahaggaha
Çok ormantik.Sevgilinle birer ucunda tutup mu yiyordunuz
Heee ortada buluşuyorduk sonra fransız öpücüğüyle taçlandırıp ayrılıyorduk...Sevgilinle birer ucunda tutup mu yiyordunuz
Evet evet tahmin edebiliyorum. Sen, calci, sincap bulduğunuz ilk bıyıklıya atlamışsınızdır. Şansımızı kaybetmeyelim diye
Öğğkkk ayy dürümler ağızdan ağıza geçiş yapıyor muyduHeee ortada buluşuyorduk sonra fransız öpücüğüyle taçlandırıp ayrılıyorduk...
Muhtemelen ben o dürüm için adamın dudağında birlikte ısırır koparırdım... Benimki önümden 1 tane patates alsın şöyle Bi döner bakarım.... Kaldı ki öpücük.. Peh... Yemek yerken asla poncik olamam.Heee ortada buluşuyorduk sonra fransız öpücüğüyle taçlandırıp ayrılıyorduk...
Kediyi okşayın sadeceMuhtemelen ben o dürüm için adamın dudağında birlikte ısırır koparırdım... Benimki önümden 1 tane patates alsın şöyle Bi döner bakarım.... Kaldı ki öpücük.. Peh... Yemek yerken asla poncik olamam.
Buraya komik vs değilde bu kusma emojiside gelmeli....Öğğkkk ayy dürümler ağızdan ağıza geçiş yapıyor muydu
Beni okşayan bin yaşasınKediyi okşayın sadece
PehhhÖğğkkk ayy dürümler ağızdan ağıza geçiş yapıyor muydu
Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamış demektir.Muhtemelen ben o dürüm için adamın dudağında birlikte ısırır koparırdım... Benimki önümden 1 tane patates alsın şöyle Bi döner bakarım.... Kaldı ki öpücük.. Peh... Yemek yerken asla poncik olamam.
Neyse iğrençleşmeyeceğim
Yemek yerken bir kaplan oluyorsun demek ki kedicimMuhtemelen ben o dürüm için adamın dudağında birlikte ısırır koparırdım... Benimki önümden 1 tane patates alsın şöyle Bi döner bakarım.... Kaldı ki öpücük.. Peh... Yemek yerken asla poncik olamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?