Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Keyifli seyirler lexacım anime esim seviyor ben netflixteki dizilere bi bakayım neler var
Netflixte var bu dediklerimde, önyargın yoksa animeler candır. Kafa dağıtıyor. Bu gecede hoops a devam edicem galiba... Başrol tam bir Loser ve utanmaz böyle loser ve hiç pes etmeyen gevşek karakterleri seviyorum ben o yüzden onu izlemeye devam etme kararı aldım.

Bir sorayım bakayım esime izlemistr kesin o.. on yargım yok bi iki bolum izleyip oyle karar veririm genelde

En son Seven Deadly Sins’in ilk bölümünü izliyorduk, geçen yaz İstanbul’da deprem oldu Attack on Titan’ın yeni sezonunu bekliyoruz

Ya şeyi izledin mi 353 363 mü ne öyle bir dizi varmış vurdulu kırdılı

En son Seven Deadly Sins’in ilk bölümünü izliyorduk, geçen yaz İstanbul’da deprem oldu Attack on Titan’ın yeni sezonunu bekliyoruz
Ben son zamanlarda amerikan yapımı animelerden daha çok haz almaya başladım. Yaş ilerliyor diye mi veya gece geç saatlerde kafa japonları kaldırmıyor diye mi bilmiyorum. Tarzları daha hollywood vari izletiyor kendini...

Kedi cok renkli geliyor bana ben siyahtım lisede hahaha ağır ablaydım
Ya ben çok yaramazdım pembe kulotlü çorap toz pembe Nike üst siyah ayakkabılarım kahküllerim ve belime gelen saçlarım hunharca okuldan kaçma okulun çocuklarına salça olma döverdim yani salça drrke. Ben çok kavga ettim 4 sene atletizime gittim yarış sonrası yamanlardan koşan kızı dövdüm asiydim ama derslerim iyiydi hocalar şok olurdu bu haylaz nasıl bukadar kafası çalışıyor diye..

Tamam okulun en havalı kızı senmişsin anladık

Ya kizlarcim, 2 konunun sonunu kacirdim sanirim. Biri sacma sapan bir evlilik yapan arkadasla ilgili olan, digeri de esinin ciddi manipulasyonuna maruz kalip at gozluguyle yasayan ablamizin konusu.

Ben ikisinin de fake oldugunu dusunuyorum ama son durumlarini bilen var mi?

He evet fılmı dedim bende, az once arkadasım aradı ve onu onerdıagagagagaga
Mulholand çıkmazı, Fil adam, Mary ve max, Alev almış bir genç kızın portresi, Yaban çilekleri, Çaylak kasaplar bunları izledin mi? Hepsi benim sevdiğim az bilinen filmlerdir.

Bilmiyorum bugün bura çok aktifti hiç görmedim bile konuları

Evet ya film Di izleyin mutlaka bende şimdi açıp izlicem bütün kadınlar bunu öneriyor deli gibi
Tamam okulun en havalı kızı senmişsin anladık
Sevilen ama sevilmeyen haşin kızı
365 gün diye film var ama kedi dizi diyor. Dizi duymadım ben o isimle
He evet fılmı dedim bende, az once arkadasım aradı ve onu onerdıagagagagaga

Mulholand çıkmazı, Fil adam, Mary ve max, Alev almış bir genç kızın portresi, Yaban çilekleri, Çaylak kasaplar bunları izledin mi? Hepsi benim sevdiğim az bilinen filmlerdir.
Mulholand cıkmazı ve fil adamı ızledım dıgerlerını izlemedim.
Sana tarzımı soyleyım lexacım, ben boyle olagan suphelıler, seven, David gale tarzı fılmlerı seviyorum
Beyin fırtınası yaptıgım fılm bittiğinde sok oldugum oha senaryoya bak dedıgım filmler.
Gerılım diyebilir miyiz bilmiyorum

Ben zaten yoktum bılıyosun canım hıc gormedım bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…