- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.001
Netflixte var bu dediklerimde, önyargın yoksa animeler candır. Kafa dağıtıyor. Bu gecede hoops a devam edicem galiba... Başrol tam bir Loser ve utanmazKeyifli seyirler lexacımanime esim seviyor ben netflixteki dizilere bi bakayım neler var
Bir sorayım bakayım esime izlemistr kesin o.. on yargım yok bi iki bolum izleyip oyle karar veririm geneldeNetflixte var bu dediklerimde, önyargın yoksa animeler candır. Kafa dağıtıyor. Bu gecede hoops a devam edicem galiba... Başrol tam bir Loser ve utanmazböyle loser ve hiç pes etmeyen gevşek karakterleri seviyorum ben o yüzden onu izlemeye devam etme kararı aldım.
En son Seven Deadly Sins’in ilk bölümünü izliyorduk, geçen yaz İstanbul’da deprem olduNetflixte var bu dediklerimde, önyargın yoksa animeler candır. Kafa dağıtıyor. Bu gecede hoops a devam edicem galiba... Başrol tam bir Loser ve utanmazböyle loser ve hiç pes etmeyen gevşek karakterleri seviyorum ben o yüzden onu izlemeye devam etme kararı aldım.
Benim pek anım yok yaO zaman topigimizin yaramazlık yapan kızlarıLexacommander benneyanginlargordum mü kedinin maceralarıni merak etmiyor degilim KedidirKedii
Ya şeyi izledin mi 353 363 mü ne öyle bir dizi varmış vurdulu kırdılıNetflixte var bu dediklerimde, önyargın yoksa animeler candır. Kafa dağıtıyor. Bu gecede hoops a devam edicem galiba... Başrol tam bir Loser ve utanmazböyle loser ve hiç pes etmeyen gevşek karakterleri seviyorum ben o yüzden onu izlemeye devam etme kararı aldım.
Ben son zamanlarda amerikan yapımı animelerden daha çok haz almaya başladım. Yaş ilerliyor diye mi veya gece geç saatlerde kafa japonları kaldırmıyor diye mi bilmiyorum. Tarzları daha hollywood vari izletiyor kendini...En son Seven Deadly Sins’in ilk bölümünü izliyorduk, geçen yaz İstanbul’da deprem olduAttack on Titan’ın yeni sezonunu bekliyoruz
O isimle bir dizi duymadım başka bişey olmasın ismi?Ya şeyi izledin mi 353 363 mü ne öyle bir dizi varmış vurdulu kırdılı
Ya ben çok yaramazdımKedi cok renkli geliyor banaben siyahtım lisede hahaha ağır ablaydım
3 yüz bilmem kaç diye bir dizi teknede hatunla 24 saat sevişiyorlar falan o sahneler çok sansasyonel olmuş hatta 303 mü 305 miydi neydiO isimle bir dizi duymadım başka bişey olmasın ismi?
365?Ya şeyi izledin mi 353 363 mü ne öyle bir dizi varmış vurdulu kırdılı
Tamam okulun en havalı kızı senmişsin anladıkYa ben çok yaramazdımpembe kulotlü çorap toz pembe Nike üst siyah ayakkabılarım kahküllerim ve belime gelen saçlarım hunharca okuldan kaçma okulun çocuklarına salça olma döverdim yani salça drrke. Ben çok kavga ettim 4 sene atletizime gittim yarış sonrası yamanlardan koşan kızı dövdüm asiydim ama derslerim iyiydi hocalar şok olurdu bu haylaz nasıl bukadar kafası çalışıyor diye..
365 gün diye film var ama kedi dizi diyor. Dizi duymadım ben o isimle
He evet fılmı dedim bende, az once arkadasım aradı ve onu onerdıagagagagaga365 gün diye film var ama kedi dizi diyor. Dizi duymadım ben o isimle
Mulholand çıkmazı, Fil adam, Mary ve max, Alev almış bir genç kızın portresi, Yaban çilekleri, Çaylak kasaplar bunları izledin mi? Hepsi benim sevdiğim az bilinen filmlerdir.He evet fılmı dedim bende, az once arkadasım aradı ve onu onerdıagagagagaga
Bilmiyorum bugün bura çok aktifti hiç görmedim bile konularıYa kizlarcim, 2 konunun sonunu kacirdim sanirim. Biri sacma sapan bir evlilik yapan arkadasla ilgili olan, digeri de esinin ciddi manipulasyonuna maruz kalip at gozluguyle yasayan ablamizin konusu.
Ben ikisinin de fake oldugunu dusunuyorum ama son durumlarini bilen var mi?
Evet ya film Di izleyin mutlaka bende şimdi açıp izlicem bütün kadınlar bunu öneriyor deli gibi
Sevilen ama sevilmeyen haşin kızıTamam okulun en havalı kızı senmişsin anladık
365 gün diye film var ama kedi dizi diyor. Dizi duymadım ben o isimle
He evet fılmı dedim bende, az once arkadasım aradı ve onu onerdıagagagagaga
Mulholand cıkmazı ve fil adamı ızledım dıgerlerını izlemedim.Mulholand çıkmazı, Fil adam, Mary ve max, Alev almış bir genç kızın portresi, Yaban çilekleri, Çaylak kasaplar bunları izledin mi? Hepsi benim sevdiğim az bilinen filmlerdir.
Ben zaten yoktum bılıyosun canım hıc gormedım bu konularıYa kizlarcim, 2 konunun sonunu kacirdim sanirim. Biri sacma sapan bir evlilik yapan arkadasla ilgili olan, digeri de esinin ciddi manipulasyonuna maruz kalip at gozluguyle yasayan ablamizin konusu.
Ben ikisinin de fake oldugunu dusunuyorum ama son durumlarini bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?