Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Tek mekan, bol diyaloglu filmleri seviyorsan, Ölüm ve Bakire filmini de önerebilirim. Konusu falanda ilginçti ben sevmiştim. Beyin fırtınası yapabileceğin aklıma şuan gelen Exam var izlemişsindir.

Başroldeki adama hasta olmuş herkes ama bildiğin adam tüy yumağı
Son yıllarda sosyal medyayla birlikte herkesin zevkleri aynı olmaya başladı işte... Bişeyi popülerleştirip sonra herkes tarafından beğenilme kıskacına alıyorlar dizi, filmleri oysaki bazen bakıyorsun hiç haketmiyor bunca ilgi alakayı... Türkiyede daha çok popülerliği yokken got izliyordum misal ne araki herkesin diline düştü sezon ortası bıraktım izlemeyi öyle değişik bir psikopatım la casa da papel misal sırf Herkesin dilinde diye 3.sezon çıkana dek açıp izlemedim. Kanser kitle heryerde bir film dizi zevkimiz vardı ona bile el koydu sosyal medya

Bilmiyorum bugün bura çok aktifti hiç görmedim bile konuları
Ben zaten yoktum bılıyosun canım hıc gormedım bu konuları

Kizlar bunlar eski konular. Simdi konu sahiplerini yazmayayim banlanirim ama ikinci soyledigim konu yanginin son banina sebep olan konu. Oburu de herkesin evlenme demesine ragmen illa ev-le-ne-cem diye tutturan ve sonra kendini odaya kitleyen arkadasin konusu

Sherlock delfino bilir şimdi o gelsin söyler

Tek mekan, bol diyaloglu filmleri seviyorsan, Ölüm ve Bakire filmini de önerebilirim. Konusu falanda ilginçti ben sevmiştim. Beyin fırtınası yapabileceğin aklıma şuan gelen Exam var izlemişsindir.
Tek mekan bol diyalog dedın de 12 angry Man favori fılmımdır. Dogru tahmin ettin.
Examı ızledım, dıger dediklerine bakacağım

Got bende de aynısı oldu. 3. Sezonda bıraktım. La casa da papel izlemedim bile. Popüler olan her şeye karşıyım ön yargılıyım. Bu ön yargımı ilk kitaplarda yaşamıştım. Şöyle iyi böyle güzel diye aldığım kitaplar beni hüsrana uğratmıştı. Mesela doctor who popüler değilken izlerdim ve çok kaliteliydi. Ne zaman popüler oldu saçmaladı
Ben ki her bölümünü tekrar tekrar izleyebilriken son 3 sezonunu izlemedim bile

Az önce ilk söylediğine denk geldim. Konu konu gezip yorum yapıyordu. Kelin ilacı misali akış veriyor. Öbürünü anlayamadım

Tek mekan bol diyalog dedın de 12 angry Man favori fılmımdır. Dogru tahmin ettin.
Examı ızledım, dıger dediklerine bakacağım
Ölüm ve bakireyi kaçırma konusu ilgini çeker.
Tek mekan seviyorsan God on Trial'ı da önerebilirim. Nazi kamplarında öldürülmeyi bekleyen bir grup entelektüel yahudinin kendi aralarında tartışmaları ve bir mahkeme kurarak tanrıyı sorguladıkları güzel bir filmdi... Tarz olarak 12 angry man filminide benziyor.

Aynen bende böyleyim

Bak bu filmde suan dikkatimı cektı

Platform'u izledin mi?
Bu arada bebe uyandırdı beni uykum kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…