Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hahahah gözümde canlandın resmen ahahha tahmin etmistim oyle oldugunu

Platform'u izledin mi?
Bu arada bebe uyandırdı beni uykum kaçtı
İzledim fakat pek kaliteli bulamadım... Vermek istediği mesajı ilk 10 dk içerisinde veren geriye kalan zaman boyunca sinema veya sanatsal anlamda bize pek bişey katmayan basit bir filmdi bence... Bu tarz filmleri görünce vestiyerde duran ceketimi filme alıp 3 tane influencera reklamını yaptırsam onunda hayran kitlesi oluşur diye düşünmeden edemiyorum. Snowpiercer filmi konu ve verdiği mesaj olarak platformdan çok daha kaliteliydi misal onu izlerim daha iyi

Ben bir filmi sevdıgım insanla ya da ınsanlarla izleyip hakkında konusmayi cok severım hobilerimden bırı.
Ben de çok severim saatlerce konuşabilirim. Bir kitap Bir de filmler
Dark mesela popüler ama izlenebilir. 3. Sezonunda her şey birbirine giriyor ama beyin yakıyor.
Who ı am Alman filmi. Ters köşe filimlerden

Filmin uzunluğu konusunda katılıyorum ama senaryosu hosuma gıttı benım.

David gale hala etkisindeyim hic beklemedigim sekilde sonu oldu saşrttı severim öyle filmleri

Ben de çok severim saatlerce konuşabilirim. Bir kitap Bir de filmler
Dark mesela popüler ama izlenebilir. 3. Sezonunda her şey birbirine giriyor ama beyin yakıyor.
Who ı am Alman filmi. Ters köşe filimlerden
Who i am o da favorılerımden

Aksine herkes çok anlamış çok beğenmişti... Tamam sınıfsal ayrımlar vs. Belli başlı meseleler anlatılıyordu fakat film bunu hemencecik veriyordu geriye uzunca bi süre çok boş geçiyordu...
Benim etraftakiler boş sanırım anlamamış lar aşflgşsşdşfş.
Popüler yapması lazım filmi o yüzden gönder gelsin diye

Who i am o da favorılerımden♥
Tam çözdüm peh bu da kolay çıktı derken güzel ters köşe yapmıştı. presentation olayı çabuk çözmüştüm mesela. Kaçınılmaz son son zamanlarda film ve dizilerde moda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…