- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.041
Ben ızledım ve begendımPlatform'u izledin mi?
Bu arada bebe uyandırdı beni uykum kaçtı
Hahahah gözümde canlandın resmen ahahhaYa ben çok yaramazdımpembe kulotlü çorap toz pembe Nike üst siyah ayakkabılarım kahküllerim ve belime gelen saçlarım hunharca okuldan kaçma okulun çocuklarına salça olma döverdim yani salça drrke. Ben çok kavga ettim 4 sene atletizime gittim yarış sonrası yamanlardan koşan kızı dövdüm asiydim ama derslerim iyiydi hocalar şok olurdu bu haylaz nasıl bukadar kafası çalışıyor diye..
Ben de beğendim. Çoğu anlamamış bile. O yüzden gündemden çabuk düştüBen ızledım ve begendım
Yapılsa gene filmlerde izlesek.Ben de beğendim. Çoğu anlamamış bile. O yüzden gündemden çabuk düştü
Ben izlemedimBen ızledım ve begendım
Ben bir filmi sevdıgım insanla ya da ınsanlarla izleyip hakkında konusmayi cok severım hobilerimden bırı.Ben de beğendim. Çoğu anlamamış bile. O yüzden gündemden çabuk düştü
Bebe uyandırdıNolduu tavuklarım geri geldiniz
İzledim fakat pek kaliteli bulamadım... Vermek istediği mesajı ilk 10 dk içerisinde veren geriye kalan zaman boyunca sinema veya sanatsal anlamda bize pek bişey katmayan basit bir filmdi bence... Bu tarz filmleri görünce vestiyerde duran ceketimi filme alıp 3 tane influencera reklamını yaptırsam onunda hayran kitlesi oluşur diye düşünmeden edemiyorum. Snowpiercer filmi konu ve verdiği mesaj olarak platformdan çok daha kaliteliydi misal onu izlerim daha iyiPlatform'u izledin mi?
Bu arada bebe uyandırdı beni uykum kaçtı
Ben de çok severim saatlerce konuşabilirim. Bir kitap Bir de filmlerBen bir filmi sevdıgım insanla ya da ınsanlarla izleyip hakkında konusmayi cok severım hobilerimden bırı.
Filmin uzunluğu konusunda katılıyorum ama senaryosu hosuma gıttı benım.İzledim fakat pek kaliteli bulamadım... Vermek istediği mesajı ilk 10 dk içerisinde veren geriye kalan zaman boyunca sinema veya sanatsal anlamda bize pek bişey katmayan basit bir filmdi bence... Bu tarz filmleri görünce vestiyerde duran ceketimi filme alıp 3 tane influencera reklamını yaptırsam onunda hayran kitlesi oluşur diye düşünmeden edemiyorum. Snowpiercer filmi konu ve verdiği mesaj olarak platformdan çok daha kaliteliydi misal onu izlerim daha iyi
Aksine herkes çok anlamış çok beğenmişti... Tamam sınıfsal ayrımlar vs. Belli başlı meseleler anlatılıyordu fakat film bunu hemencecik veriyordu geriye uzunca bi süre çok boş geçiyordu...Ben de beğendim. Çoğu anlamamış bile. O yüzden gündemden çabuk düştü
David gale hala etkisindeyim hic beklemedigim sekilde sonu oldu saşrttı severim öyle filmleriMulholand cıkmazı ve fil adamı ızledım dıgerlerını izlemedim.
Sana tarzımı soyleyım lexacım, ben boyle olagan suphelıler, seven, David gale tarzı fılmlerı seviyorum
Beyin fırtınası yaptıgım fılm bittiğinde sok oldugum oha senaryoya bak dedıgım filmler.
Gerılım diyebilir miyiz bilmiyorum
Who i am o da favorılerımdenBen de çok severim saatlerce konuşabilirim. Bir kitap Bir de filmler
Dark mesela popüler ama izlenebilir. 3. Sezonunda her şey birbirine giriyor ama beyin yakıyor.
Who ı am Alman filmi. Ters köşe filimlerden
Kevin spacey ı cok begenırımDavid gale hala etkisindeyim hic beklemedigim sekilde sonu oldu saşrttı severim öyle filmleri
Benim etraftakiler boş sanırım anlamamış lar aşflgşsşdşfş.Aksine herkes çok anlamış çok beğenmişti... Tamam sınıfsal ayrımlar vs. Belli başlı meseleler anlatılıyordu fakat film bunu hemencecik veriyordu geriye uzunca bi süre çok boş geçiyordu...
Benım etrafımdakiler yıne izlemedi bıleBenim etraftakiler boş sanırım anlamamış lar aşflgşsşdşfş.
Popüler yapması lazım filmi o yüzden gönder gelsin diye
En son dizi olarak bron Broenı ızledımBenim etraftakiler boş sanırım anlamamış lar aşflgşsşdşfş.
Popüler yapması lazım filmi o yüzden gönder gelsin diye
Yanginim aynı filmleri seviyoruz yaa muhtesem bir filmdi 12 angry manTek mekan bol diyalog dedın de 12 angry Man favori fılmımdır. Dogru tahmin ettin.
Examı ızledım, dıger dediklerine bakacağım
Tam çözdüm peh bu da kolay çıktı derken güzel ters köşe yapmıştı. presentation olayı çabuk çözmüştüm mesela. Kaçınılmaz son son zamanlarda film ve dizilerde moda olduWho i am o da favorılerımden♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?