- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.581
Reis maddelerle beni dert sahibi yaptın yahu. Bekar arkadaşlar şimdi intihara kalkışacak
Az vardı dedi kanal yaptı kapattı gönderdi. Diğer dişimde oldu ama bu feci ya zonkluyor bildiğin ağrı kesici etki etmiyorYapılan dişinde iltihap var mıydı? Normal de kanal yapılan dişlerde dönemsel ağrı olur ama senin ki direk başlamış bir sıkıntı var sinirleri tam yapamamış olabilir
Olayi lexaya baglamak asfahakakKızlar ya lexa beddua etti sanırım diş tedavisi oluyorum kanal yaptı benim malak dişçi 3 gündür geçmiyor ağrı kesici zerre etki etmiyor akşam gideceğim ama buna ne sebep oldu bilginiz var mı ya yeminle kulağım şakaklarım gözüm bile ahrıyor sabahtır 4 ilaç içtim
Benimde varlen yapıldı baya iğne yaptılar o yüzden ama baya uğraştı sinirler için hem o gun ılaç koyup geçici kapattı başka gün devam etti senin dişçi üstün körü yapmış olabilir bilemedimAz vardı dedi kanal yaptı kapattı gönderdi. Diğer dişimde oldu ama bu feci ya zonkluyor bildiğin ağrı kesici etki etmiyor
Şu dakikadan sonra ciddiye alacagiz bekarliklarimizi
Konu çok ciddili bir yere evriliyor
Offf hiç bilmiyorum inşallah geçer.Az vardı dedi kanal yaptı kapattı gönderdi. Diğer dişimde oldu ama bu feci ya zonkluyor bildiğin ağrı kesici etki etmiyor
Bana da öyle geldi diğer dişi 3 seansta yapan adam bu dişi resmen zart zurt geçiştirdi mahvetti beni. 3 gümde 15 hap içtimBenimde varlen yapıldı baya iğne yaptılar o yüzden ama baya uğraştı sinirler için hem o gun ılaç koyup geçici kapattı başka gün devam etti senin dişçi üstün körü yapmış olabilir bilemedim
Benimde böyle bir ağrıyı en son ne zaman çektiğimi dahi hatırlamıyorumOfff hiç bilmiyorum inşallah geçer.
Doğumdan sonra benimde dişler mahvoldu, gidicem bakalım10 yıl sonra. Dişçi fobim var
Reflü olursunnnn sakın. Ben regl sancılarım için üstü üste içip mide kanaması geçirmiştim. O gün bugündür reflüm var.Bana da öyle geldi diğer dişi 3 seansta yapan adam bu dişi resmen zart zurt geçiştirdi mahvetti beni. 3 gümde 15 hap içtim
Bekardan cok evli var bide içerdeOysaki başlık bahane sohbet şahane idi
Ya öyle birşey olsa o dişçisin ben taa. Neyse karaktersiz ya üstün körü yaptı gönderdi ben biliyorum. Birde bu diş artık ağrı yapmaz diyor ya kulağım bile zonkluyor yaReflü olursunnnn sakın. Ben regl sancılarım için üstü üste içip mide kanaması geçirmiştim. O gün bugündür reflüm var.
Kepçeyle mi daldi nettiYa öyle birşey olsa o dişçisin ben taa. Neyse karaktersiz ya üstün körü yaptı gönderdi ben biliyorum. Birde bu diş artık ağrı yapmaz diyor ya kulağım bile zonkluyor ya
Bilmiyorum İnan böyle bir ağrı yok yaKepçeyle mi daldi nettiDis agrisi cok zor yaa
Aynen konu içerisinde kadrolu bekar olan 3 kişiyiz.Bekardan cok evli var bide içerdeBide ceyizciler var
Ahahahahahahha aspirin iç bebeğimLexacommander ulan dişim zonkluyor kahkaha atıp durma şu yorumlara
Bak yine taş geldi bize iyi ki gecelik konuştukBekardan cok evli var bide içerdeBide ceyizciler var
Birde bekar olan sizlerde durumdan gayet memnunAynen konu içerisinde kadrolu bekar olan 3 kişiyiz.
Konu sahibemizbenneyanginlargordum zaten hep bdv de takılıyor. Geriye benle sen kalıyoruz bi kadrolu bekar olan... Gerisi ya evli Ya da hata yapmak üzere
Bdv'de ponçik yorumlar yapiyor gidipAynen konu içerisinde kadrolu bekar olan 3 kişiyiz.
Konu sahibemizbenneyanginlargordum zaten hep bdv de takılıyor. Geriye benle sen kalıyoruz bi kadrolu bekar olan... Gerisi ya evli Ya da hata yapmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?