Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yapılan dişinde iltihap var mıydı? Normal de kanal yapılan dişlerde dönemsel ağrı olur ama senin ki direk başlamış bir sıkıntı var sinirleri tam yapamamış olabilir
Az vardı dedi kanal yaptı kapattı gönderdi. Diğer dişimde oldu ama bu feci ya zonkluyor bildiğin ağrı kesici etki etmiyor

Olayi lexaya baglamak asfahakak Her seyi kaynanaya baglayan gelinler gibi

Az vardı dedi kanal yaptı kapattı gönderdi. Diğer dişimde oldu ama bu feci ya zonkluyor bildiğin ağrı kesici etki etmiyor
Benimde varlen yapıldı baya iğne yaptılar o yüzden ama baya uğraştı sinirler için hem o gun ılaç koyup geçici kapattı başka gün devam etti senin dişçi üstün körü yapmış olabilir bilemedim

Offf hiç bilmiyorum inşallah geçer.
Doğumdan sonra benimde dişler mahvoldu, gidicem bakalım 10 yıl sonra. Dişçi fobim var

Bana da öyle geldi diğer dişi 3 seansta yapan adam bu dişi resmen zart zurt geçiştirdi mahvetti beni. 3 gümde 15 hap içtim

Bana da öyle geldi diğer dişi 3 seansta yapan adam bu dişi resmen zart zurt geçiştirdi mahvetti beni. 3 gümde 15 hap içtim
Reflü olursunnnn sakın. Ben regl sancılarım için üstü üste içip mide kanaması geçirmiştim. O gün bugündür reflüm var.

Reflü olursunnnn sakın. Ben regl sancılarım için üstü üste içip mide kanaması geçirmiştim. O gün bugündür reflüm var.
Ya öyle birşey olsa o dişçisin ben taa. Neyse karaktersiz ya üstün körü yaptı gönderdi ben biliyorum. Birde bu diş artık ağrı yapmaz diyor ya kulağım bile zonkluyor ya

Bekardan cok evli var bide içerde Bide ceyizciler var
Aynen konu içerisinde kadrolu bekar olan 3 kişiyiz.
Konu sahibemiz benneyanginlargordum zaten hep bdv de takılıyor. Geriye benle sen kalıyoruz bi kadrolu bekar olan... Gerisi ya evli Ya da hata yapmak üzere

Konu sahibemiz benneyanginlargordum zaten hep bdv de takılıyor. Geriye benle sen kalıyoruz bi kadrolu bekar olan... Gerisi ya evli Ya da hata yapmak üzere
Birde bekar olan sizlerde durumdan gayet memnun
Hatta evlilerin size özlendiğini bal gibi biliyorken...

Bdv'de ponçik yorumlar yapiyor gidip O hemen ust yorumumda tatli tatli yazmisken ben altta eli belinde yazmisim gibi bir hava
Hata yapmak uzereler diye de mesaji veriyor aafahajaj
Bulamadimcilari mi cagirsak konuya lexa azinlik olmak hic hosuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…