- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.541
Saati bilmiyorum da benimki hep +18 e vuruyoru lexa ile muhabbet edinceGececi tayfa uyuyup gunduzcu tayfa gelmisKonu yine degismis sayfa kactan basliyiii yaa
Aman inşallah evrilmez, çekilir dert değil.Başlarım ona da ya valla beni çok ayar etmişti. Bizim ki de ilerde ona evrilmese iyi. Sakin yapısı var dünya yansa umurunda değile gidiyor sanki. Ben sana çıplak da bulurum yapman guzum sen yeter ki iste
Yooo yoo
Asfagahja lexa ile oluyorSaati bilmiyorum da benimki hep +18 e vuruyoru lexa ile muhabbet edince
Ben onu American boy şarkısından beri seviyorum Estelle ile olan. Ama Kim e gıcığım ondan dinlemiyorum artık
J. Timberlake çok sempatik adam yav
bu da bence en seksi şarkılardan, 50 cent e saygı duruşu sjfkjdslf
J. Timberlake çok sempatik adam yav
Koca göt falan ama gül gibi efendi herifi aldı parmağında oynatıyor, yaptı hemen çocuklarıdao kadar koca götte yasak olmalı ya, herşeyin fazlası asjhkjsdfl
Ne gülüyorsun kız adam her türlü dans ediyor bakışları yeter asfgjkk
Benim adımı sapığa çıkarttınız ama konudaki evli, başı bağlı hatunlarımızın ZENCİLERLE maşallahı var.o adam sexy sıralamasında olsa olsa sondan 1. olur zaten
ama 50 cent abim öyle mi ?
ahjdkhskf
Offf tadım kaçtı
Dağılın asıl efsane bu asdfhjk
Dağılın asıl efsane bu asdfhjk
Ben evlendikten sonra bozuldumBenim adımı sapığa çıkarttınız ama konudaki evli, başı bağlı hatunlarımızın ZENCİLERLE maşallahı var.
Bknz.JES bookermoon astrojurnal
Benim adımı sapığa çıkarttınız ama konudaki evli, başı bağlı hatunlarımızın ZENCİLERLE maşallahı var.
Ben depresyondayım, ahlak falan hak getire şu sıra.Benim adımı sapığa çıkarttınız ama konudaki evli, başı bağlı hatunlarımızın ZENCİLERLE maşallahı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?