- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.561
Ben depresyonda da değilim desene benim bahanem de yok boşanayım benceBen depresyondayım, ahlak falan hak getire şu sıra.
2.oldu muzkadKızlar ben cevapla yazıp yorum göndermekten vazgeçtiğim şeyi tutan kk nın taaasevgilerimi yolluyorum
Kardeşim sende üstüne ceket atsam hamile kalacak tip var. Bunu da mı alındın sen üstüne2.oldu muzkad3 tane daha yaptın mı bu iş olur barışırız senle
Aynı dertten çok muzdaribim
Ben depresyonda da değilim desene benim bahanem de yok boşanayım bence
Butun gun bunu mu mirildanalim istiyosun
Dağılın asıl efsane bu asdfhjk
Bu sefer cidden kaşındın.Kardeşim sende üstüne ceket atsam hamile kalacak tip var. Bunu da mı alındın sen üstüne
Enrikciğimmm lise aşkım
Şu yakışıklı beyimizi kenara bırakıyorum asdfhj
İtiraf etBu sefer cidden kaşındın.
956 mesajının yarısına kızgınım yarısına beğenmedim, bir kaçına da beğendim atayımda gör anyayı konyayı
Ayy bunu ben unutmuştum geçen kız arkadaşım komik bır şekilde snapten paylaşmış tam kızın belini tuttuğu saçma sahneyi daha da aklımdan çıkaramıyorum sizde çıkarmayın artıkButun gun bunu mu mirildanalim istiyosun
Aha dilime dolandi bile sivdiliyimmmm sivdiliyimmmmm
Yav hem sen edebiyatçı değil misin sanatın her türünü bilmen sevmen şart ayıp yahuButun gun bunu mu mirildanalim istiyosun
Aha dilime dolandi bile sivdiliyimmmm sivdiliyimmmmm
Lisede kartpostallarini alirdik (para cokmus gibi bide saç salakliğa bak)Enrikciğimmm lise aşkım
Acmadim videoyu asfahahaj o goruntuye katlanamazdim daha acmadan dilime dolandi düşünAyy bunu ben unutmuştum geçen kız arkadaşım komik bır şekilde snapten paylaşmış tam kızın belini tuttuğu saçma sahneyi daha da aklımdan çıkaramıyorum sizde çıkarmayın artık
Bu tür kalsin yahuYav hem sen edebiyatçı değil misin sanatın her türünü bilmen sevmen şart ayıp yahu
Lisede kartpostallarini alirdik (para cokmus gibi bide saç salakliğa bak)
Reis maddelerle beni dert sahibi yaptın yahu. Bekar arkadaşlar şimdi intihara kalkışacakNeden herkes çift ben tekim söyliyeyim:
Not: İstisnalar var mıdır?Elbette vardır. Bir erkeğin anasından emdiği sütü burnundan getiren kadınlar yok mu? Kesinlikle var...Belki de bu işin doğrusu yanlışı yoktur!
- Sürekli "kızım koca bulunur önemli olan kariyeriniz" diyen bir anneniz varsa
- İş hayatında ,başarılı olmak için saatlerinizi fabrikada geçirirseniz (ve karşılığında yine sizden vasıfsız erkeklerin terfi etmesi de cabası)
- Sırf yalnız yaşıyorsunuz diye erkekler tarafından sürekli "müsait","hazır ve nazır" görülmeniz
- Sırf bir kariyeriniz,kendi hayatınız var diye yani bir erkeğe muhtaç değilsiniz diye sizden uzak durmaları (illa çıt kırıldım prenses rolü oynamamı bekleyen erkekler bu sözüm size)
- Eğer 30 lu yaşlarda meslek sahibi ve BEKAR bir kadınsanız hangi alanda,nasıl zorluklarla nelerden vazgeçerek (yada erteleyerek), sürekli bir sebatla başarılı olduğunun bir önemi yoktur. Sen sadece ve sadece BEKARsındır...
- Eğer 30 lı yaşlarda kendine ait bir evin,bir araban yada paran varsa sayısı hiç de azımsanmayacak sayıda erkek sırf bu yüzden yanına yaklaşıyor(Bu tip erkekler ayrı bir konu zaten). "Seni seviyorum" demeleri karşılığında atm kartımı veririm falan sanıyorlar (nah veririm;bak bu kadar da büyük konuşuyorum).
- Kendileri bu zamana kadar anneleri tarafından paşa gibi bakıldığı için şimdi aynı muameleyi eşlerinden görmek istiyorlar.Ancak bu arada kadın çalışıp eve para da getirsin isteniyor. Yani hem çalışacağım,hem yemeğini yapacağım,ütüsü tam olacak,yatakta bin kaplan gücünde olacağım (haa oldu paşam)
- Bu zamana kadar "yetişkin" olmanın gereği olan yaşam tarzına sahip olamamış (yani o sorumluluğu almamış ) adamların evlenerek buna otomatiktan sahip olacağını sanmaları (sonra da evlilik bizi boğuyor agam, bekarlık gibisi var mı bea diyen adamlar dolu)
- Evlendiği kadını evinde bir süs eşyası olarak görüp dılarıda "bekar" gibi yaşamaya devam etmeleri (bu gerçek bak.Abarttığımı düşünmeyin;erkeklerin çoğunluk olduğu bölümde okudum, "erkek işi" denilen bir işte çalışıyorum. Her çeşit adam var ama değişmeyen şeylerden biri bu.Belki hepsi değil ama 7/10 diyelim.)
Yapılan dişinde iltihap var mıydı? Normal de kanal yapılan dişlerde dönemsel ağrı olur ama senin ki direk başlamış bir sıkıntı var sinirleri tam yapamamış olabilirKızlar ya lexa beddua etti sanırım diş tedavisi oluyorum kanal yaptı benim malak dişçi 3 gündür geçmiyor ağrı kesici zerre etki etmiyor akşam gideceğim ama buna ne sebep oldu bilginiz var mı ya yeminle kulağım şakaklarım gözüm bile ahrıyor sabahtır 4 ilaç içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?