- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.601
Gecelik bizim ince cizgimizdirBak yine taş geldi bize iyi ki gecelik konuştuk
Anneannem derdi ki "İt kıtlığı mı, ak it olmaz kara it olur, bulunmayacak ne var."Bdv'de ponçik yorumlar yapiyor gidipO hemen ust yorumumda tatli tatli yazmisken ben altta eli belinde yazmisim gibi bir hava
Hata yapmak uzereler diye de mesaji veriyor aafahajaj
Bulamadimcilari mi cagirsak konuya lexa azinlik olmak hic hosuma gitmiyor
Aafahajak bunu o konulara yazsan ban ban banAnneannem derdi ki "İt kıtlığı mı, ak it olmaz kara it olur, bulunmayacak ne var."
Ama ilk başkası dedi geceliği benimde aklıma geldi aldım hem onlayyyyy kıymızı gecelik aymış ben şorytlu pijama aydımmmmmGecelik bizim ince cizgimizdir
Yok yok böyle iyiBdv'de ponçik yorumlar yapiyor gidipO hemen ust yorumumda tatli tatli yazmisken ben altta eli belinde yazmisim gibi bir hava
Hata yapmak uzereler diye de mesaji veriyor aafahajaj
Bulamadimcilari mi cagirsak konuya lexa azinlik olmak hic hosuma gitmiyor
Aafahajak bunu o konulara yazsan ban ban ban
Ben kara it değil ak it istiyorum diye polemiğe girerler
Siyasetten ban yeme ihtimalide var heheheAafahajak bunu o konulara yazsan ban ban ban
Ben kara it değil ak it istiyorum diye polemiğe girerler
Gecelik bizim ince cizgimizdir
Siyasetten ban yeme ihtimalide var hehehe
Tamam hadi seni ceyizcilerden cikardikAma ilk başkası dedi geceliği benimde aklıma geldi aldım hem onlayyyyy kıymızı gecelik aymış ben şorytlu pijama aydımmmmm
Baldırları siyah renkle örtmeye çalışıyorsun dimi merak etme erkekler de bizim kadar" bu tarz benim" izlemiştirİnce değil kırmızı çizgimizdir dicenHani kırmızı gecelik ya ondan
Hiç kırmızı geceliğim yok ya, siyah varken kırmızı mı giyilirmiş
Aynen. Kırmızı mayokini benzeri derili falan bişey varda, gerisi hep siyahİnce değil kırmızı çizgimizdir dicenHani kırmızı gecelik ya ondan
Bak ya biri diyor ben şortlu takim aldim biri diyor ben kirmizi gecelik almadim kim ulen bunlar kimmmmmİnce değil kırmızı çizgimizdir dicenHani kırmızı gecelik ya ondan
Ne demiş atalarımız...Aaa hiç aklıma gelmedi inan sen diyene kadar. E yok artık olmaz herhalde. Hazetmem zaten siyasetten bizden uzak.
Yok kız benimkinin hiç haberi yok öyle şeylerdenBaldırları siyah renkle örtmeye çalışıyorsun dimi merak etme erkekler de bizim kadar" bu tarz benim" izlemiştir
Vatka, rugan, transparan, siyah zayıf gösterir falan herşeye hakimler... Kırmızı al bi tane
Saf sandıklarından kork....Yok kız benimkinin hiç haberi yok öyle şeylerdenÇok saf bir horoz buldum ben. Eyeliner görse bu yenir mi der
Ben de gecen siyah deri trençkot aldim Matrixten firlamis gibi gezcem aafagahaj sayilir miAynen. Kırmızı mayokini benzeri derili falan bişey varda, gerisi hep siyahbayılırımmmm
Kırmızı hap mı mavi hap mı seçimini yap NeoBen de gecen siyah deri trençkot aldim Matrixten firlamis gibi gezcem aafagahaj sayilir miYazdan umidi kestim sonbahara hazirlik yapiyorum.
Bilmiyoruz kuzu bızden önce denilmişti biz sonra yorum yapmıştık bızle alakası yok sonra ufak konuştuk ama işte adımız çıktı bir kereBak ya biri diyor ben şortlu takim aldim biri diyor ben kirmizi gecelik almadim kim ulen bunlar kimmmmm
Ben de gecen siyah deri trençkot aldim Matrixten firlamis gibi gezcem aafagahaj sayilir miYazdan umidi kestim sonbahara hazirlik yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?