- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.223
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.481
Sarı maske açmış seni sarı fırtınaHahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ahahahahah o daha da zekice bir durumAlbüm yaptımyeri geldikçe yapıştırıyorum
Kim onlar
Sarı maskemi hani neredeSarı maske açmış seni sarı fırtına
Yaa fotoda takmış yaaaSarı maskemi hani nerede
Tatilde o, bu ara pek giremeyebılırE Etegiminpilesi nerdesin hu huuu
Erkek arkadaşım sanırım korona kapmış. Geçen hafta okulda yan yana kitap dağıttığı hoca pozitif çıkmış, karantinadaymış. Koku tat kaybı ve ara ara yükselen ateşi vardı bir süredir. Şimdi test yaptırmaya gitti hastaneyeDelfı de yok piyasa da, genc kızların hıcbırı yok bu aksam.
Cok gecmıs olsun, aynen ertele gec kutlayın temiz kutlayın acelesi yok. Test yaptırdı mı pekiErkek arkadaşım sanırım korona kapmış. Geçen hafta okulda yan yana kitap dağıttığı hoca pozitif çıkmış, karantinadaymış. Koku tat kaybı ve ara ara yükselen ateşi vardı bir süredir. Şimdi test yaptırmaya gitti hastaneye. Doğum günümde yanında olacak şekilde gidecektim bu ay sonu ama erteliyoruz mecbur.
Hangi fotooo ben görmüyorummYaa fotoda takmış yaaa
Nothing.Selam canlar ne yapıyonuz?
Sonra beni niye çağırmadın demesinTatilde o, bu ara pek giremeyebılır
Geçmiş olsun.Erkek arkadaşım sanırım korona kapmış. Geçen hafta okulda yan yana kitap dağıttığı hoca pozitif çıkmış, karantinadaymış. Koku tat kaybı ve ara ara yükselen ateşi vardı bir süredir. Şimdi test yaptırmaya gitti hastaneye. Doğum günümde yanında olacak şekilde gidecektim bu ay sonu ama erteliyoruz mecbur.
Calcinin attığı capsli foto işte yavrum uykun mu geldi annemHangi fotooo ben görmüyorumm
Aşkım hollandaya gidiceksek ingilizce değil flemenkçe lazım bize.. Ona pratik yapNothing.
You?
İşi garantiye alalım dıyosun,Sonra beni niye çağırmadın demesin
Sevgilinin yanından gelmedin mi senAşkım hollandaya gidiceksek ingilizce değil flemenkçe lazım bize.. Ona pratik yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?