- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.151
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.561
Evlilik düşününce bu kadar ölçüp tartmaz mı insanYakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artıkŞimdi ben evlilik düşünmediğim için benim ilişki yaşama tarzım burdaki bir çok kişiden farklı olduğu için tam anlayamıyorsunuz beni... Yani şöyle şimdi ben 26 yaşındayım ya bu yaşlarda ilişkiye başlayınca işin sonu evliliğe doğru gidebiliyor ya işte bende kesinlikle böyle bir seçenek olmayacağı için hoppp her tipini beğendiğimle hurra liseli aşıklar gibi flört moduna girmiyorum, giremiyorum. Kafa olarak bana benzer, beklentisi, istekleri benim gibi biri olması lazım o yüzden tanımam lazım, ölçüp, tartıp ona göre adım atıcam.
O da mı gösterdi kendini yoksaYo vardı o, bana denk gelmemis
Elbette, hepimiz gosterdıkO da mı gösterdi kendini yoksa
Hayır onu gormedımLexacommander da gösterdi mi
Biz gördük birbirimiziKızlar sizde de merak oluyor mu görünüş konusunda acaba konuştuğum gızlar nasıl diye meraklanıyorum ben
Banın acıldı sonra!!!Ben banlıyken çevirmişler bu partiyi
Hic mi evlilige gitmez 40 yasnda oldugunda fikrin degismez mi diyosunYakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artıkŞimdi ben evlilik düşünmediğim için benim ilişki yaşama tarzım burdaki bir çok kişiden farklı olduğu için tam anlayamıyorsunuz beni... Yani şöyle şimdi ben 26 yaşındayım ya bu yaşlarda ilişkiye başlayınca işin sonu evliliğe doğru gidebiliyor ya işte bende kesinlikle böyle bir seçenek olmayacağı için hoppp her tipini beğendiğimle hurra liseli aşıklar gibi flört moduna girmiyorum, giremiyorum. Kafa olarak bana benzer, beklentisi, istekleri benim gibi biri olması lazım o yüzden tanımam lazım, ölçüp, tartıp ona göre adım atıcam.
Sende elden gidecen diye bütün korkum canım lexamRegen_ C Calcifer
Less-is-More Katibin Ruhu
Görüldüğü üzere kocaları ve çocukları olan hanımlar birer birer kayıplara karışıyor. Gördünüz mü E ebrydlts hanım... Siz arkamdan bunlarla işbirliği yaparsınız ama cenazenize Lexa gelir. Halen kıymetimi anlama sen, yok lexayı atalım yok dışlayalım hey gidi dünya sen nelere kadirsin.
Ben de yokmuşum bunlar kim kim çevirmiş bilemedimBen banlıyken çevirmişler bu partiyi
Evet baktık etikete cevap vermedi hımmm ebru yok demek, hemen foto gosterelım dedık asgshsjajakaka
Bilmem hayat neler gösterir.Arada bir kız çocuğum olsun istiyorum. Adı bile hazır. Ya Bilge ya Deniz olucak ya da her ikisi birlikte koncak öyle bir aşkım var ufak kız çocuklarınaHic mi evlilige gitmez 40 yasnda oldugunda fikrin degismez mi diyosun
Heytt noluyorr ben daha ölmedim buradayımRegen_ C Calcifer
Görüldüğü üzere kocaları ve çocukları olan hanımlar birer birer kayıplara karışıyor. Gördünüz mü E ebrydlts hanım... Siz arkamdan bunlarla işbirliği yaparsınız ama cenazenize Lexa gelir. Halen kıymetimi anlama sen, yok lexayı atalım yok dışlayalım hey gidi dünya sen nelere kadirsin.
Bu merak senin başına bir iş açacak yakındaBen seni göremedim ama
Calciferr Regen89 Brokolis ben Katipyarisi Less-is-More woman Merve worship elektra muzkad MrsDelfinoSende elden gidecen diye bütün korkum canım lexam
Ben de yokmuşum bunlar kim kim çevirmiş bilemedim
He bir de marifet gibi söyle
Cilt bakımımı yaptım tatlı kıss. Sen sivilcene diş macunu sürmeye devam etRegen_ C Calcifer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?