- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.541
Eferim kız. Gayet mantıklı enazından ne yaşamak istediğini biliyorsun bu YaştaYakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artıkŞimdi ben evlilik düşünmediğim için benim ilişki yaşama tarzım burdaki bir çok kişiden farklı olduğu için tam anlayamıyorsunuz beni... Yani şöyle şimdi ben 26 yaşındayım ya bu yaşlarda ilişkiye başlayınca işin sonu evliliğe doğru gidebiliyor ya işte bende kesinlikle böyle bir seçenek olmayacağı için hoppp her tipini beğendiğimle hurra liseli aşıklar gibi flört moduna girmiyorum, giremiyorum. Kafa olarak bana benzer, beklentisi, istekleri benim gibi biri olması lazım o yüzden tanımam lazım, ölçüp, tartıp ona göre adım atıcam.
Gormedın mı sen bızı, bır gece hepimiz birbırımızı gorduk?Kızlar sizde de merak oluyor mu görünüş konusunda acaba konuştuğum gızlar nasıl diye meraklanıyorum ben
Gerçekten mi kızGormedın mı sen bızı, bır gece hepimiz birbırımızı gorduk?
Evet canımGerçekten mi kız
Yok valla ne ara oldu bu ben kaçırmışımEvet canım
Biraz oldu, bır ay olmustur. Hepimiz onlıneydık ve parti yaptık agajakaoalahahaYok valla ne ara oldu bu ben kaçırmışım
İzmirli değiliz diye çiğdem bile çitleyemiyoruz adaletini seveyim dünyaa...Yok sen İzmirli değilsin ondan dokunmuştur Çiğdemsen çekirdek ye o dokunmaz
Vay gidi vay insan beni de çağırıverirBiraz oldu, bır ay olmustur. Hepimiz onlıneydık ve parti yaptık agajakaoalahaha
Herkesi etiketledik demek ki online degıldınVay gidi vay insan beni de çağırıverir
İzmirli birini bul da bari ucundan İzmirli sayılırsın artık bakalımİzmirli değiliz diye çiğdem bile çitleyemiyoruz adaletini seveyim dünyaa...
Bana özel yine yapıverinHerkesi etiketledik demek ki online degıldın
Ben seni göremedim amaBiraz oldu, bır ay olmustur. Hepimiz onlıneydık ve parti yaptık agajakaoalahaha
Suan gene herkes kayıplarda farkındaysan?Bana özel yine yapıverin
İki Kez gorduler, ikisinde de burda olmaman sana kaderinin bır oyunu olsa gerek delfıBen seni göremedim ama
Sende mi yoktunBen seni göremedim ama
Yo vardı o, bana denk gelmemisSende mi yoktun
Ahahahah görenleri boşver senSuan gene herkes kayıplarda farkındaysan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?