- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.521
Bak bak böyle diyor kesin olay daha başkaYok daha bismillah dün gördüm zaten ne öle üst üstewp den yürüyor. Gözüm tutarsa yüz yüze randevu veririm daha tam gözüm tutmadı.
Ben daha yapmadım desemde bizimkiler yaptın diyor. Eee onlar öyle diyorsa öyledir ben daha iyi mi bilicem... Düğünümüze herkesi bekleriz ahahah
Wpden neler yaziyor duzgun anlatsana, agzından cımbızla laf cekıyorum ya hasbınallahYok daha bismillah dün gördüm zaten ne öle üst üstewp den yürüyor. Gözüm tutarsa yüz yüze randevu veririm daha tam gözüm tutmadı.
Yavrum bi felak nas okuyaydık iyidiUc kuluf bır elham okudum nazar degmesin diye agakalanaba
Valla lexa anlatsın diye bir şey yazmıyorum. Bekliyorum elimde çekirdekWpden neler yaziyor duzgun anlatsana, agzından cımbızla laf cekıyorum ya hasbınallah
Pamukla geliyor yangın sanaYavrum bi felak nas okuyaydık iyidiöldürdün sen yine
İnsallah yazana kadar yaşlanmayızValla lexa anlatsın diye bir şey yazmıyorum. Bekliyorum elimde çekirdek
Ciğer filmi pozitif çıkmış, şimdi yazdıSonuc pozitif cıkacak belirtilere bakarsak ama korkma genc ve rahatsızlıgı yoksa atlatır evelallah. Gecmıs olsun yeniden.
Allah butun hastalara sıfa versın
yalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
Ne demiş büyüklerimiz"ne şeytanı gör ne salavat getir'..deve güdücülüğü kısa bir süreliğine Covid 19 kaynaklı,mücbir sebepler dahilinde süresiz olarak askıya aldık
Hahahaha aynenPamukla geliyor yangın sana
Topikte bizleri çok trollediği için inanmakta zorlanıyorum
Hadi ya geçmiş olsun canım. Atlatır merak etmeCiğer filmi pozitif çıkmış, şimdi yazdıTam sonuçlar yarın çıkacakmış. Spor yapıyor bayadır, bağışıklığı güçlenmiştir umarım. Okula gidip geldiği için yaptırmak istedi daha çok, varsa başkalarına bulaştırmamak için. Yalnız yaşıyor garibim, umarım ağırlaşmaz.
Hayır ciddiydi ben inandım, herkes inandı. Cıddıydı cunkuTopikte bizleri çok trollediği için inanmakta zorlanıyorum
Sıkıntı olacağını sanmıyorum benim KV kp görümce de oldu evdeler. Çok geçmiş olsunCiğer filmi pozitif çıkmış, şimdi yazdıTam sonuçlar yarın çıkacakmış. Spor yapıyor bayadır, bağışıklığı güçlenmiştir umarım. Okula gidip geldiği için yaptırmak istedi daha çok, varsa başkalarına bulaştırmamak için. Yalnız yaşıyor garibim, umarım ağırlaşmaz.
Valla lexa anlatsın diye bir şey yazmıyorum. Bekliyorum elimde çekirdek
Yakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artıkWpden neler yaziyor duzgun anlatsana, agzından cımbızla laf cekıyorum ya hasbınallah
Gayet mantıklı bekleyin ıcındesın. Hayırlısı olsunYakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artıkŞimdi ben evlilik düşünmediğim için benim ilişki yaşama tarzım burdaki bir çok kişiden farklı olduğu için tam anlayamıyorsunuz beni... Yani şöyle şimdi ben 26 yaşındayım ya bu yaşlarda ilişkiye başlayınca işin sonu evliliğe doğru gidebiliyor ya işte bende kesinlikle böyle bir seçenek olmayacağı için hoppp her tipini beğendiğimle hurra liseli aşıklar gibi flört moduna girmiyorum, giremiyorum. Kafa olarak bana benzer, beklentisi, istekleri benim gibi biri olması lazım o yüzden tanımam lazım, ölçüp, tartıp ona göre adım atıcam.
Vatana millete hayırlı olsunYakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artıkŞimdi ben evlilik düşünmediğim için benim ilişki yaşama tarzım burdaki bir çok kişiden farklı olduğu için tam anlayamıyorsunuz beni... Yani şöyle şimdi ben 26 yaşındayım ya bu yaşlarda ilişkiye başlayınca işin sonu evliliğe doğru gidebiliyor ya işte bende kesinlikle böyle bir seçenek olmayacağı için hoppp her tipini beğendiğimle hurra liseli aşıklar gibi flört moduna girmiyorum, giremiyorum. Kafa olarak bana benzer, beklentisi, istekleri benim gibi biri olması lazım o yüzden tanımam lazım, ölçüp, tartıp ona göre adım atıcam.
Hollanda??Gayet mantıklı bekleyin ıcındesın. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?