Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok daha bismillah dün gördüm zaten ne öle üst üste wp den yürüyor. Gözüm tutarsa yüz yüze randevu veririm daha tam gözüm tutmadı.
Wpden neler yaziyor duzgun anlatsana, agzından cımbızla laf cekıyorum ya hasbınallah

Sonuc pozitif cıkacak belirtilere bakarsak ama korkma genc ve rahatsızlıgı yoksa atlatır evelallah. Gecmıs olsun yeniden.
Allah butun hastalara sıfa versın
Ciğer filmi pozitif çıkmış, şimdi yazdı Tam sonuçlar yarın çıkacakmış. Spor yapıyor bayadır, bağışıklığı güçlenmiştir umarım. Okula gidip geldiği için yaptırmak istedi daha çok, varsa başkalarına bulaştırmamak için. Yalnız yaşıyor garibim, umarım ağırlaşmaz.

Hadi ya geçmiş olsun canım. Atlatır merak etme

Sıkıntı olacağını sanmıyorum benim KV kp görümce de oldu evdeler. Çok geçmiş olsun

Valla lexa anlatsın diye bir şey yazmıyorum. Bekliyorum elimde çekirdek
Wpden neler yaziyor duzgun anlatsana, agzından cımbızla laf cekıyorum ya hasbınallah
Yakın arkadaşımın arkadaşı ya bu bebe, ona çıtlatmış zaten neyse biz dün beraber çıkacakken çağırayım gelsin dedi bana dedim tamam gelsin. Öyle 3-4 kişi takıldık. Numaramı da arkadaştan almıştı ben tabii izin verdim hehe... Şimdide wp den sohbet etmeye çalışıyor. Tabii ben pek nazlı biri olmadığım ve net olduğum için çok triplere girmiyorum karşılık veriyorum,takılıyorum iştee... Biraz konuşuruz kafama uyarsa, zekasından emin olursam, baş başa da çıkarım otururuz. O yüzden daha bişey demek için erken ama iş bende bitiyor yani... Ben ne dersem o gibi bakalım artık Şimdi ben evlilik düşünmediğim için benim ilişki yaşama tarzım burdaki bir çok kişiden farklı olduğu için tam anlayamıyorsunuz beni... Yani şöyle şimdi ben 26 yaşındayım ya bu yaşlarda ilişkiye başlayınca işin sonu evliliğe doğru gidebiliyor ya işte bende kesinlikle böyle bir seçenek olmayacağı için hoppp her tipini beğendiğimle hurra liseli aşıklar gibi flört moduna girmiyorum, giremiyorum. Kafa olarak bana benzer, beklentisi, istekleri benim gibi biri olması lazım o yüzden tanımam lazım, ölçüp, tartıp ona göre adım atıcam.

Gayet mantıklı bekleyin ıcındesın. Hayırlısı olsun

Vatana millete hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…