Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Biz seninki gibi başlayıp sonradan evliliğe dönüştürdük Ama bizde yaşlar küçüktü başta, daha o zaman birimiz evlilik düşünseydi diğeri koşarak kaçardı .

Peki evlilik neden düşünmüyorsun? Evliliğe mi inanmıyorsun, mesela çevrende hep başarısız ve mutsuz evlilikler vardır boşanmayla sonuçlanan, o tarz bir şey mi? Bağlanmaktan sıkılıyor olsan uzun süreli ilişkin de olmazdı sanki. Aileler devreye girmesin, birlikte yaşayayım, başım ağrımasın, istediğimde de bitirebileyim gibi bir düşüncen mi var? Tamamen mi karşısın yoksa benim gibi evliliği amaç değil de araç olarak gören, yüzde yüz uyumu yakaladığında, doğru kişiyi bulduğuna inandığında evliliği düşünmeye başlayabilecek biri misin?

Biraz özel bir konuda fazlaca detaya girecek sorular sordum ama görüşünü gerçekten merak ediyorum. Evliliği seçenek olarak görmeyip bu konuda kararlı nadir insanlardansın çevremde. Ben buradaki erkek düşmanı evlilik karşıtı yorumlarını tamamıyla geyik olarak alıyordum, gerçeklik payı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…