- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.641
Ben de sana destan yazmakla meşguldumBen de kaçar hatunlar. Herkese iyi geceler iyi uykular.
Ben yatıyorum kızlar yarın iş var. Hadi iyi geceler
İyi gecelerIyi geceler kızlar benm uykum yok ama sarjım da yok ondan çıkıyorum
GünaydınGünaydın
Ahhahaha bu ne cocugun oldugu nasil belli oluyorUykucular sizi
Lexa gelir beğenmedim atarAhhahaha bu ne cocugun oldugu nasil belli oluyor
Ahahhahah calciii dün esinin pijamasyla hayal ettrdin bugunde bu sarkyla oynarken hayal ettirdin bir sonraki merakla bekliyorumLexa gelir beğenmedim atar
Daha neler biliyorum ohoooBenim için Sagopa yok artık. Kukuli var, Elif var, Su elçileri var
Yangını yine sarılar içinde. Çok ponçik olmuşuzAhahhahah calciii dün esinin pijamasyla hayal ettrdin bugunde bu sarkyla oynarken hayal ettirdin bir sonraki merakla bekliyorum
Bu arada dünki savaş team suan bu hale geldiLexacommander benneyanginlargordum Eki Görüntüle 2690732
Hahahha tabiji sari papatyamız o oldugu icin sarıyı onla eslestrdimYangını yine sarılar içinde. Çok ponçik olmuşuz
ee 101 ne zaman gidiyoruz
Ben neredeyimAhahhahah calciii dün esinin pijamasyla hayal ettrdin bugunde bu sarkyla oynarken hayal ettirdin bir sonraki merakla bekliyorum
Bu arada dünki savaş team suan bu hale geldiLexacommander benneyanginlargordum Eki Görüntüle 2690732
Çocukken en çok izlediğim çizgifilmmiş. 2 yaşlarında Lalaaaa poooo diye dolanıyor muşum etraftaAhahhahah calciii dün esinin pijamasyla hayal ettrdin bugunde bu sarkyla oynarken hayal ettirdin bir sonraki merakla bekliyorum
Ahhahaha 6. Teletabi yapmamslar kuzum ya ama sen oradaki günes ol olur muBen neredeyim
yaptım ben onu . Kalp kalbe karşıymış ❤Ahhahaha 6. Teletabi yapmamslar kuzum ya ama sen oradaki günes ol olur mu
Canım ya ne kadar da ponçik bir şekilde yazmıssınAhhahaha 6. Teletabi yapmamslar kuzum ya ama sen oradaki günes ol olur mu
Aynen aonra gördüm ben onuyaptım ben onu . Kalp kalbe karşıymış ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?