- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.661
Gece de en fazla bi saat suruyor goygoy be CalciferrcımBurası gündüzleri hep dutluk oluyor
Bir de çocuklulara laf atıyor ismi lazım değil baş harfi lexa olan kişiGece de en fazla bi saat suruyor goygoy be Calciferrcım
De yavrum, ne istersen de banaBir de çocuklulara laf atıyor ismi lazım değil baş harfi lexa olan kişi
Nasılsın yangınım. Sana Sarı Fırtına diyesim geliyor neden acaba
Daha çıtırsın ne demek yaşlılık
Rüyanın etkisi bence. Biraz mutlu etmiş gibi seniDe yavrum, ne istersen de bana ❤ ne bileyim boyle tuhafım bugun
Sen nasılsın
Yok be, benden buyuktu adam suan coluk cocuk sahibidir kesin. Sacları falan beyazlamıstırDaha çıtırsın ne demek yaşlılıkü
Belki o da seni düşünüyordur. Bazen birini çok düşündüğümde rüyama girer sonra aklımdan çıkmaz ararım meğerse o da benimle konuşmak istemiş
Mutlu da etmedi de, niye harcadım falan dedim agahajajahahaha ha lexaya ozenmıs olabilirim. Belki de ozendım diye haset ettım ondan ruyama boyle bısı girdiRüyanın etkisi bence. Biraz mutlu etmiş gibi seni
Belki de evlenmedi belki ayrıldı o da seni düşündüYok be, benden buyuktu adam suan coluk cocuk sahibidir kesin. Sacları falan beyazlamıstır
Senın bu dedıgın olsa guzel olur, bu kisi ıcın demiyorum tabi bunu
hissediyorum yakında olacakYok be, benden buyuktu adam suan coluk cocuk sahibidir kesin. Sacları falan beyazlamıstır
Senın bu dedıgın olsa guzel olur, bu kisi ıcın demiyorum tabi bunu
Beter olasıca o zamanMutlu da etmedi de, niye harcadım falan dedim agahajajahahaha ha lexaya ozenmıs olabilirim. Belki de ozendım diye haset ettım ondan ruyama boyle bısı girdi
Sarışın mıymışYangın sarışın mı
Görmüşsünüz ya siz, bilmiyon muSarışın mıymış
Yangını ben görmedim. O zaman yoktum yoksa var mıydımGörmüşsünüz ya siz, bilmiyon mu
Hahahahahahaha guldurdun beni cıcegım allahta seni guldursunBelki de evlenmedi belki ayrıldı o da seni düşündü
Kart papaz diye baslayabılırızBeter olasıca o zamanYaşlı moruk
Kizlar kuafordeyim kafamda bir suru paket var ahahha buraya bile zor yaziyorumBurası gündüzleri hep dutluk oluyor
Ne hikmetse hepiniz varmışsınız ama bir gören Allah’ın kulu da yokYangını ben görmedim. O zaman yoktum yoksa var mıydım
Amin amin hepimizi. Ne oldu gız hoşuna mı gitti pek bir güleç gördüm seniHahahahahahaha guldurdun beni cıcegım allahta seni guldursun
Ne yaptırıyorsun, ışıltı falan mı attırdınKizlar kuafordeyim kafamda bir suru paket var ahahha buraya bile zor yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?