Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bu pandemi bitip de ben bir an once ise dönmezsem elimde temizlik beziyle ya da supurgenin sapiyla ölmüş bulacaksiniz beni
Bende ellerimi yıkamaktan avuc içlerimi soydum, para tuttukca kesin bulastı covıd dıyıp panik atak gecırıyorum

Sagol kuzum basim dönuyor valla kafam bi güzel
Sen gittinmi kuafore gitcem diyodun senle konustuktan sonra 3. Benm bu
Yok hala gitmedim ben, marttan beri. Hayatımda bir ilk bu. Yırmı gunde bir dip yaptırırdım, sımdı aylardır gitmiyorum.
Kuaforumden elim degılım, daha temiz yer bulursam gıdıcem

Bende ellerimi yıkamaktan avuc içlerimi soydum, para tuttukca kesin bulastı covıd dıyıp panik atak gecırıyorum
Elektrik supurgemin kumanda olan sapini kirdim. Bugun de viledamin sapini bozdum, dönmüyor. Temizlik yapmaktan kafayi yedim. Surekli kafamda nereyi temizlesem gibi dusunceler dönüyor. Ben boyle bir insan degildim, bir dur deyin bana

Bu pandemi bitip de ben bir an once ise dönmezsem elimde temizlik beziyle ya da supurgenin sapiyla ölmüş bulacaksiniz beni
Sorma sorma ya eski hayatimiz nasil guzelmis canm universitemi özleyecgimi hic dusunmuyodum orayi o kadar ozledim ki bir sabah uyansakta keske bitmis olsa bu hastalik

Yok hala gitmedim ben, marttan beri. Hayatımda bir ilk bu. Yırmı gunde bir dip yaptırırdım, sımdı aylardır gitmiyorum.
Kuaforumden elim degılım, daha temiz yer bulursam gıdıcem
Bende vakalar artiyor ya yine kaparlar diye gideyim dedim uzerine yaticam bu sacın daha gitmem

Elektrik supurgemin kumanda olan sapini kirdim. Bugun de viledamin sapini bozdum, dönmüyor. Temizlik yapmaktan kafayi yedim. Surekli kafamda nereyi temizlesem gibi dusunceler dönüyor. Ben boyle bir insan degildim, bir dur deyin bana
Kıyamam sana ya, o tontık cocuklarla vakit bulmanda guzel aslında. Vıleda sapı ile kotu bir hikayem var. Bıgun suyunu sıkmak ıcın paspasın kovaya oturttum bastırırken sopa ikiye ayrıldı eger yere dusmeseydım ayrılan sopa bogazımda giriyordu. Boyle seylerde olmaz gibi duruyor ama kendine ayrıca cokta dikkat et. Arada ara ver, gel seslen sohbet edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…