Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gercekten de ne kadar cok olaganustu sey yasadik su son bir senede. Ileride anlatacak cok seyimiz birikti. Dedigin gibi sagsalim bitirsek su seneyi ve her seyin cok guzel oldugu zamanlar gelse hemen.
Tek beklentimiz bence hepimizin o. Kesinlikle oyle. Isin enteresan kısmı, hıphızlı gectı sene. Hanı onca felaket yasadık yerinde saysın ki aylarca karantına evlerdeydık. Buna ragmen sene cok cabuk gectı. Allah hepimizi korusun, sosyal mesafeyi koruyalım maskelerimizi takalım

Sosyal mesajini de vermeden gecmiyorsun.

Bana da evi toparlamak öyle geliyor Heryer karmakarışık ama çok yorgunum ve mutsuz
Evim derlı toplu cok sukur ama, bulasık makınasından temızlerı alıp yerleştirmem duj almam arkasından bornozlarımı yıkamam lazım. Öfff yazarken yoruldum ıns uyuyakalırım

Bana da evi toparlamak öyle geliyor Heryer karmakarışık ama çok yorgunum ve mutsuz
Zaten toplamaktan temizlige gecemiyorum ki. Banyodan kuru sogan topladim bugun. Bulasik makinasinda oyuncak arabalar. Corap cekmecemde patatesler. Butun cekmeceleri bantlayacagim yakinda.

Ya ben anlamadım açıkçası. Doğumdan sonra karın bölgeme yaptırmıştım ama 2seans velashape diye bir sistemdi pakette bacakta vardı ama benim bacaklarım inceydi zaten. Karın bölgem biraz erir gibi oldu bacaklarımda selülit azalmıştı onu hatırlıyorum ama bence her şeyin başı yemeye dikkat etmek ve spor yapmak bence

Neye inanıyorsan söyle onu yapıcam. Valla bak. Çok fenayım.
Yani ben fıtness e kardıoya inanıyorum, pandemı yuzunden salona gidilecek gıbı degıl ama. Senelerce bı fiil salona gıttım. Hepsını yaptım. Memnunda kaldım. Ama oyle Bolgesel e inanmiyorum, yok bence oyle bisey.

Zaten toplamaktan temizlige gecemiyorum ki. Banyodan kuru sogan topladim bugun. Bulasik makinasinda oyuncak arabalar. Corap cekmecemde patatesler. Butun cekmeceleri bantlayacagim yakinda.
Böyle duyunca anne olma fikrinden ışık hızıyla uzaklaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…