- 21 Nisan 2018
- 8.155
- 30.245
- 548
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.721
Amaannnn Allah korusun, cok gecmis olsun canim. Zaman bulamiyorum aslinda. Kv geldigi zaman yapabiliyorum sadece. Simdi bizim canli dersler oluyor ya. Ben ders yaparken cocuklara bakmak icin geliyor sagolsun.Kıyamam sana ya, o tontık cocuklarla vakit bulmanda guzel aslında. Vıleda sapı ile kotu bir hikayem var. Bıgun suyunu sıkmak ıcın paspasın kovaya oturttum bastırırken sopa ikiye ayrıldı eger yere dusmeseydım ayrılan sopa bogazımda giriyordu. Boyle seylerde olmaz gibi duruyor ama kendine ayrıca cokta dikkat et. Arada ara ver, gel seslen sohbet edelim.
Hep aynı şeyleri yapmaktan kafayı yemiştim. Bi süre saldım. Beyyyyle. Mis. Sonra ev battı yine tabi.Ahhh katibim bir de 2 cocukla ne zor geciyor gunler. Durmuyorlar, susmuyorlar, surekli dagitiyorlar, kirletiyorlar. Ooofff offf
Aaaaa Allah korumus kuzummKıyamam sana ya, o tontık cocuklarla vakit bulmanda guzel aslında. Vıleda sapı ile kotu bir hikayem var. Bıgun suyunu sıkmak ıcın paspasın kovaya oturttum bastırırken sopa ikiye ayrıldı eger yere dusmeseydım ayrılan sopa bogazımda giriyordu. Boyle seylerde olmaz gibi duruyor ama kendine ayrıca cokta dikkat et. Arada ara ver, gel seslen sohbet edelim.
E yine sana zor. Salinca bastan temizlemek daha zorHep aynı şeyleri yapmaktan kafayı yemiştim. Bi süre saldım. Beyyyyle. Mis. Sonra ev battı yine tabi.
Gördüm.Gördün mü
Allah razı olsun. Derste veriyorsun aslında calısmıyor ise baslamamıs degılsın, gayette baslamıssın. Bu sene boyle gectı lesscım. Koskoca yaz bitti gordugun uzre Eylulun ortasındayız. Bır kac ay sonra sene bitecek.Amaannnn Allah korusun, cok gecmis olsun canim. Zaman bulamiyorum aslinda. Kv geldigi zaman yapabiliyorum sadece. Simdi bizim canli dersler oluyor ya. Ben ders yaparken cocuklara bakmak icin geliyor sagolsun.
Esnek çalışma geldi yine. Ama gelemedi. Vaka çıkan bürolarda yapacaklarmış. Hasta olmayı bekliyoruz hey Allahım.E yine sana zor. Salinca bastan temizlemek daha zor
Valla kuzum, oturup boyle duvarı ızledım onbes dk.ya bogazıma girseydi dıyıp. Bambu sopalar var ya onlardan almıstım. Hıcte saglam degılmısler. Normal Vıleda sopasına geri dondum sonra.Aaaaa Allah korumus kuzumm
İki kere evlenik diyordu lexa.Alev aşırı evli
BenimdeDuj almam lazım asırı usenıyorum ya.
Tesekkurler katipcim ben severim sacımla oynamayı yine kahkulluyum ama rengi degstrdimSen daha güzeldin koyu küt saçla?
Öf ya. Resmen zul geliyor suan bana. Oysa tertemiz olcam ama kulfet gıbıBenimde
Gercekten de ne kadar cok olaganustu sey yasadik su son bir senede. Ileride anlatacak cok seyimiz birikti. Dedigin gibi sagsalim bitirsek su seneyi ve her seyin cok guzel oldugu zamanlar gelse hemen.Allah razı olsun. Derste veriyorsun aslında calısmıyor ise baslamamıs degılsın, gayette baslamıssın. Bu sene boyle gectı lesscım. Koskoca yaz bitti gordugun uzre Eylulun ortasındayız. Bır kac ay sonra sene bitecek.
Seneyi sag saglım saglıkla ve sevdiklerimle bitirip yeni seneye huzur ıcınde girmek istiyorum. Aslında simdilik tek beklentim bu. Kum fırtsınasını bile gorduk. Gecenlerde burda Depremde oldu. Daha ne olabilir ki diyoruz, en olmayacak seyler oluyor.
2. resmen mayısta:) Lexa'dan kaçmazİki kere evlenik diyordu lexa.
Bana hep oluyor.Öf ya. Resmen zul geliyor suan bana. Oysa tertemiz olcam ama kulfet gıbı
Çocuğu yatırdım uyudu sonra kendime salata yaptım yedim ağırlık çöktü üstümeÖf ya. Resmen zul geliyor suan bana. Oysa tertemiz olcam ama kulfet gıbı
Keşke benimkiler de uyusa.Çocuğu yatırdım uyudu sonra kendime salata yaptım yedim ağırlık çöktü üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?