Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Amaannnn Allah korusun, cok gecmis olsun canim. Zaman bulamiyorum aslinda. Kv geldigi zaman yapabiliyorum sadece. Simdi bizim canli dersler oluyor ya. Ben ders yaparken cocuklara bakmak icin geliyor sagolsun.

Ahhh katibim bir de 2 cocukla ne zor geciyor gunler. Durmuyorlar, susmuyorlar, surekli dagitiyorlar, kirletiyorlar. Ooofff offf
Hep aynı şeyleri yapmaktan kafayı yemiştim. Bi süre saldım. Beyyyyle. Mis. Sonra ev battı yine tabi.

Aaaaa Allah korumus kuzumm

Amaannnn Allah korusun, cok gecmis olsun canim. Zaman bulamiyorum aslinda. Kv geldigi zaman yapabiliyorum sadece. Simdi bizim canli dersler oluyor ya. Ben ders yaparken cocuklara bakmak icin geliyor sagolsun.
Allah razı olsun. Derste veriyorsun aslında calısmıyor ise baslamamıs degılsın, gayette baslamıssın. Bu sene boyle gectı lesscım. Koskoca yaz bitti gordugun uzre Eylulun ortasındayız. Bır kac ay sonra sene bitecek.
Seneyi sag saglım saglıkla ve sevdiklerimle bitirip yeni seneye huzur ıcınde girmek istiyorum. Aslında simdilik tek beklentim bu. Kum fırtsınasını bile gorduk. Gecenlerde burda Depremde oldu. Daha ne olabilir ki diyoruz, en olmayacak seyler oluyor.

Gercekten de ne kadar cok olaganustu sey yasadik su son bir senede. Ileride anlatacak cok seyimiz birikti. Dedigin gibi sagsalim bitirsek su seneyi ve her seyin cok guzel oldugu zamanlar gelse hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…