- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.681
Katip karısı mı
Sombre yaptiriyorum canmNe hikmetse hepiniz varmışsınız ama bir gören Allah’ın kulu da yok
Amin amin hepimizi. Ne oldu gız hoşuna mı gitti pek bir güleç gördüm seni
Ne yaptırıyorsun, ışıltı falan mı attırdın
Bilmeyen yok vallaKatip karısı mı
Calciferrcigim sınavdan sonra ufak bir tatil kaçamağı yapayım dedimE Etegiminpilesi nerdesin hu huuu
HAHAHAHA Katip adını değiştirsin. Belki de herkes onu Katip Karısı olarak tanıdı ondan dikkate almıyorlarKatip karısı mı
İyi yapmışsın dinlendin mi bari ❤Calciferrcigim sınavdan sonra ufak bir tatil kaçamağı yapayım dedim
Saçların siyah mı canımSombre yaptiriyorum canm
Sombre ne ?Sombre yaptiriyorum canm
Hayatımda hiç saçımı boyatmadımOmbrenin koyu saçlara göre olanı gibi galiba
anamm ne güzel beyazların da mı yok ?Hayatımda hiç saçımı boyatmadım
bu yıl beyazlarım çıktı. Tesettürlüyüm zaten gerek duymadım hiç.anamm ne güzel beyazların da mı yok ?
Benim saçlarım siyah sırf beyazlarım var diye boyuyorum
Aaa öyle mi canım. Ya tek tükse zaten gerek yok ta benim genetik sanırım ortaokuldan falan başladı ve tepemde çok var o yüzden mecbur kalıyorumbu yıl beyazlarım çıktı. Tesettürlüyüm zaten gerek duymadım hiç.
Ahahahahaha ne koyayım?HAHAHAHA Katip adını değiştirsin. Belki de herkes onu Katip Karısı olarak tanıdı ondan dikkate almıyorlar
Merak ettıgım soruSombre ne ?
Şaşırdın mıAaa öyle mi canım. Ya tek tükse zaten gerek yok ta benim genetik sanırım ortaokuldan falan başladı ve tepemde çok var o yüzden mecbur kalıyorum
Feriha koyAhahahahaha ne koyayım?
Daha önce dedin mi sanki duymuşum gibi geldiŞaşırdın mıO zaman normal boyaman
Dedim galiba yaa.Daha önce dedin mi sanki duymuşum gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?