- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.061
Ahh bu ülserden ben neler çektim bie bilsen 10 küsür senedir. Sabahlara kadar yerlerde gevelendiğimi bilirim... Mide çok kötü ya ağrısı fena insanın belini büküyor... Küçük kardeş 2001 liKac yasnda kucuksd.dikkat edin yinede ztn mide asidikligi yüksekse 1 bardak dahi icse boyle deler mideyi gecmis olsun tekrar
Kesin otomatik el gidiyorLexa duygu dolu mesajıma neden guldun
Cevap vermemen için bahane işteBu soru böyle mi sorulur.....?
Evlenince o heyecani kalmaz zatenBu beni üzer. Bu konuda hasassız. Zira ben evlilik düşünmüyorum.
Geçen sene bir ince konuştuk annesi de sorar gibi olmuş, benim yaşım daha genç çocuk düşünmedikçe evlilik düşünmüyorum ben :)
Burda da gosterBende gösterdim ama hangi topikte hatırlamıyorum.
Oysa okunmak isterimKesin otomatik el gidiyor
Ateşin üzerine dökülen su gibi evlilikEvlenince o heyecani kalmaz zaten
Yok aslında okunuyor ama el yine de ona gidiyorOysa okunmak isterim
Ay sen cok tatlısın yaYok aslında okunuyor ama el yine de ona gidiyor
Ahahaha iyiymişAteşin üzerine dökülen su gibi evlilik
Ormana gidelim desen bakar ters tersAteşin üzerine dökülen su gibi evlilik
Çözemedim, uğraşmadım da kendi pokunda boğulsunGerçekten senin o herife çok şaşırıyorum. Neler tutmuş içinde öyle. Bir anda öyle pat diye şey yapılmaz. Neden o gün hade boşanalım dedi, sonra neden kıskançlıktan delirdi. Sen çözebildin mi?
İşte o kel aynak ı da böyle idare etmiş. Sonra da kalkmış bir tarafıAy sen cok tatlısın ya ❤
Cevap vermeyen için bahane işte
Ya inan öyle bir adam değil. Bende öyle bir kadın değilim... Tabiki aynı evde olmak Birşeyleri töepüler ama bizde aşk frekans uyum her konuda çok yüksek. Hoş dövüşürsek de fenayızEvlenince o heyecani kalmaz zaten
Mis gibi rahat yatak varken orman da ne olaOrmana gidelim desen bakar ters ters
Orman, yapıştır? Havlu jandarma?Burda da goster
E sen küçükmüşsün baya25
Ya inan öyle bir adam değil. Bende öyle bir kadın değilim... Tabiki aynı evde olmak Birşeyleri töepüler ama bizde aşk frekans uyum her konuda çok yüksek. Hoş dövüşürsek de fenayız
Neysekı ben oyle bırı degılım gobek adım vefaİşte o kel aynak ı da böyle idare etmiş. Sonra da kalkmış bir tarafı
Sürekli yatak sıkar. Farklı mekan şart ciddiyim.Mis gibi rahat yatak varken orman da ne ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?