- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.041
Geçmiş olsun. Neden sürekli?[
Ben ne yapayım eve yeni girdim... Kardeşimin 3.keredir midesi durduk yere deliniyor onunla ilgilendim tüm gün ameliyat falan... Berbat bir gündü yani
Kola gibi gazlı icecelkler cok tuketiyor muBilmiyorum. 2 erkek kardeşim var. Küçüğünün bu 3.deliniş ve ameliyat, diğerinin de aynı şekilde 2 kere delindi ölümden döndü ve benimde midemde ülser, mide fıtığo falan. Genetik bi mide problemimiz var 3 kardeş... Anne-Babamda böyle bir sorun yok ama bizde anlamadım gitti... İyi iyi hastanede yatıcak bi kaç gün... Alışkınız 3.olduğu için
Katip buna niye güldünBizde neler düşündük te ondan gelmiyorsun sandıkLexacommander ☹
Ben ne sevişenler gördüm hiç biri böyle değildiSevişgenler ormanı
Cok gecmıs olsun, bı sebebi olmalı genetik bile olsa. Boyle bunu mu yasayacaklar hep. Uzuldum. Gunahını aldim senın, sevgılın uyumaya gitti geldın diyerek affetBilmiyorum. 2 erkek kardeşim var. Küçüğünün bu 3.deliniş ve ameliyat, diğerinin de aynı şekilde 2 kere delindi ölümden döndü ve benimde midemde ülser, mide fıtığo falan. Genetik bi mide problemimiz var 3 kardeş... Anne-Babamda böyle bir sorun yok ama bizde anlamadım gitti... İyi iyi hastanede yatıcak bi kaç gün... Alışkınız 3.olduğu için
Lexada gülmüşKatip buna niye güldün
Valla bak. Tam paşaymış. Evli gibi bir evde yaşama, boşanma da. 2.çocuk yapak mı gız diye gevrek gevrek sırıt. İyi dayanmışın, çok pis dalmışım ben şimdiye.Ahahahah
Bende gösterdim ama hangi topikte hatırlamıyorum.
Yoo doğru düzgün yemek yiyen biri bile değil...Kola gibi gazlı icecelkler cok tuketiyor mu
Evlilik düsünuyor mu bu hulkBen ne sevişenler gördüm hiç biri böyle değildi
Sen tenhadan korkardın ne bu istek şimdi
Diye şarkı yapasım var.
Neler düşünmüşsünüz ondanKatip buna niye güldün
Evet evet padişah şehzade falan olmalıymış yanlış zamanda gelmiş dünyayaValla bak. Tam paşaymış. Evli gibi bir evde yaşama, boşanma da. 2.çocuk yapak mı gız diye gevrek gevrek sırıt. İyi dayanmışın, çok pis dalmışım ben şimdiye.
Bu beni üzer. Bu konuda hasassız. Zira ben evlilik düşünmüyorum.Evlilik düsünuyor mu bu hulk
Kac yasnda kucuksd.dikkat edin yinede ztn mide asidikligi yüksekse 1 bardak dahi icse boyle deler mideyi gecmis olsun tekrarYoo doğru düzgün yemek yiyen biri bile değil...
Bu soru böyle mi sorulur.....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?