- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.081
Tespitinin gözünü seveyim calciİşte o kel aynak ı da böyle idare etmiş. Sonra da kalkmış bir tarafı
20 li yaşlarımla 30 lu yaşlarım aynı sınırda. En güzel cağımdayım.E sen küçükmüşsün baya
Yok değil
Gormek ıstedıgım foton, ormanda olanlar degıl, vesıkalıkOrman, yapıştır? Havlu jandarma?
Sen böyle yangın görmedin diye mi bu merak.?
Çeyizim de tayt gırgır hazırKedidirKedii olabildgnce action yasa evlenince kalmiyor sonra kuzum
Sonra burada leoparli tayt giymek zorunda kalan kadnları okuyoruz
Sevgili yapınca tüm rutinimi değiştirecek veya tüm odağımı flörte verip tüm gün mıçmıç yazışıp, konuşacak biri olmadığım için "sevgilin uyumaya gitti." daha yeni geldin diye düşünmenize güldümCok gecmıs olsun, bı sebebi olmalı genetik bile olsa. Boyle bunu mu yasayacaklar hep. Uzuldum. Gunahını aldim senın, sevgılın uyumaya gitti geldın diyerek affet
Semt adı değil ama , karıştırmayın sakınNeysekı ben oyle bırı degılım gobek adım vefa
Deli gonlune baglanacak kadar uzun sacları ebrunun ve gür.Yok değil
30 daha güzel20 li yaşlarımla 30 lu yaşlarım aynı sınırda. En güzel cağımdayım. ❤
Vesikalık demen beni üzdüGormek ıstedıgım foton, ormanda olanlar degıl, vesıkalıkben oyle yangınlar cok gordum, benı yıkan yangın gormedım
Hiç acelem yok ama şüphesiz.30 daha güzel
Bıgun belki onyargılarımızı kırarız ve dunya daha guzel bir yer olur.Sevgili yapınca tüm rutinimi değiştirecek veya tüm odağımı flörte verip tüm gün mıçmıç yazışıp, konuşacak biri olmadığım için "sevgilin uyumaya gitti." daha yeni geldin diye düşünmenize güldümNeyse hanımlar bende enerji sıfır yoruldum bugün çok... Öpüyorum sizleri iyi sohbetler..
Daha sonra demende benı bır miktar yıktı, italik duruyorum suan....Vesikalık demen beni üzdü
Daha sonra yada Bi ara özelden atarım :)
Tamam sen tedbirlisin aferinÇeyizim de tayt gırgır hazır
Ahahhahahahaha hahhahahahaGormek ıstedıgım foton, ormanda olanlar degıl, vesıkalıkben oyle yangınlar cok gordum, benı yıkan yangın gormedım
Yapma annem yapma guzum yapma yawrumTespitinin gözünü seveyim calci
Kahkaha attımDaha sonra demende benı bır miktar yıktı, italik duruyorum suan....
Inst at ordan bakarımVesikalık demen beni üzdü
Daha sonra yada Bi ara özelden atarım :)
Trip mi atıyon senSevgili yapınca tüm rutinimi değiştirecek veya tüm odağımı flörte verip tüm gün mıçmıç yazışıp, konuşacak biri olmadığım için "sevgilin uyumaya gitti." daha yeni geldin diye düşünmenize güldümNeyse hanımlar bende enerji sıfır yoruldum bugün çok... Öpüyorum sizleri iyi sohbetler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?