- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.121
Tabiki de kırmadığın için teşekkür
Calciferr uzun tırnak gorunce artık aklıma hep sen geleceksinSor bekliyorum çiçeğim
Rica ederim simdi seni gorelimTabiki de kırmadığın için teşekkür
Hayır sende
Zuhahahahahahahahahahahaha calcııııııııııMütevazilikte yangın gibi ol ♥
Uyuyosun tabikide kuzumCalciferr uzun tırnak gorunce artık aklıma hep sen geleceksinay sahi sorumu unuttum ve arkadasım benden cevap bekliyor yarım saattir
Arkadasım var benim kadir kıymet bilmez vefasızın teki, tam bir nankor ve yalancı.
Bugun bir olay oldu onunla ilgili, normalde kendisini kesinlikle aramiyorum son zamanlarda ama duyduğum seyı soylemem lazımdı cunku dost olmak boyle bisey benım gozumde. Bilsin istedim ve aradım durumu anlattım. Tesekkurunu etti vs. Telı kaparken de aksama arıycam senı dedı, sankı aksam ara falan demısım gibi. Ha bu arada gene evınde degıldı kimbılır neredeydi musait degıldı ozetle. Mevzu kendiyle ilgilı oldugu ıcın dinledi ama. Neyse su saat oldu bire geliyor, vatsaptan yazmıs bana benneyanginlargordumum uyudun mu diye, arayacak yani. Gezdi tozdu, aksam dedı gece oldu.
Sizce cevap vereyım mi uyuyor taklidi mi yapayım?
Bu arkadaşını hatırlıyorum. Mesafe koymuşken tekrar yanaştırma kendine. Hayat enerjini çalmasınCalciferr uzun tırnak gorunce artık aklıma hep sen geleceksinay sahi sorumu unuttum ve arkadasım benden cevap bekliyor yarım saattir
Arkadasım var benim kadir kıymet bilmez vefasızın teki, tam bir nankor ve yalancı.
Bugun bir olay oldu onunla ilgili, normalde kendisini kesinlikle aramiyorum son zamanlarda ama duyduğum seyı soylemem lazımdı cunku dost olmak boyle bisey benım gozumde. Bilsin istedim ve aradım durumu anlattım. Tesekkurunu etti vs. Telı kaparken de aksama arıycam senı dedı, sankı aksam ara falan demısım gibi. Ha bu arada gene evınde degıldı kimbılır neredeydi musait degıldı ozetle. Mevzu kendiyle ilgilı oldugu ıcın dinledi ama. Neyse su saat oldu bire geliyor, vatsaptan yazmıs bana benneyanginlargordumum uyudun mu diye, arayacak yani. Gezdi tozdu, aksam dedı gece oldu.
Sizce cevap vereyım mi uyuyor taklidi mi yapayım?
İkiye bir sen gösterHayır sende
Bacak boyu da uzun baya. Benim boyum kadar bacağı varKedidirKedii yansımandan gordugum kadaryla zayifsn sen baya yaa yok sunu yicem yok bunu yicem diyodun nereye gidiyor yediklerim
Uce bir, ebru sen gosterİkiye bir sen göster
Ay bırak şu bulaşığı. Deli mi neAynen kızlar donmucem. Hayır donsemde bes cumleden ucu yalan bırı muamma olacak. Dinlemekte istemiyorum artık
Bakımlı tırnakları ojeli çok severim. Benimki hep kısa oldu uzatamam rahatsız olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?