Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sor bekliyorum çiçeğim
Calciferr uzun tırnak gorunce artık aklıma hep sen geleceksin ay sahi sorumu unuttum ve arkadasım benden cevap bekliyor yarım saattir

Arkadasım var benim kadir kıymet bilmez vefasızın teki, tam bir nankor ve yalancı.
Bugun bir olay oldu onunla ilgili, normalde kendisini kesinlikle aramiyorum son zamanlarda ama duyduğum seyı soylemem lazımdı cunku dost olmak boyle bisey benım gozumde. Bilsin istedim ve aradım durumu anlattım. Tesekkurunu etti vs. Telı kaparken de aksama arıycam senı dedı, sankı aksam ara falan demısım gibi. Ha bu arada gene evınde degıldı kimbılır neredeydi musait degıldı ozetle. Mevzu kendiyle ilgilı oldugu ıcın dinledi ama. Neyse su saat oldu bire geliyor, vatsaptan yazmıs bana benneyanginlargordumum uyudun mu diye, arayacak yani. Gezdi tozdu, aksam dedı gece oldu.
Sizce cevap vereyım mi uyuyor taklidi mi yapayım?

Uyuyosun tabikide kuzum sakn cevap verme

Bu arkadaşını hatırlıyorum. Mesafe koymuşken tekrar yanaştırma kendine. Hayat enerjini çalmasın
Uzun tırnak =

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…