- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.361
Hosgeldin
Allahım bu hala yalıyor...... bizi bitirdin beeeeHosgeldin
Sus sus kış geliyor yiyemicemAllahım bu hala yalıyor...... bizi bitirdin beeee
Regen yapma gözünü sevem onu da kaldırmaz bünyeSus sus kış geliyor yiyemicemartık örgülu emojimi koycam
Ne verimm abimeRegen yapma gözünü sevem onu da kaldırmaz bünye
Patates seviyorum onunla ilgili herşeye varımNe verimm abimenasil bir emoji olsun muzkadcım
Tanam sana cevap yazdgmda patates kullancamPatates seviyorum onunla ilgili herşeye varım
Muzkadımın en sevdiği teyzesi sen olacaksın bak diğerlerine deme aramızda kalsınTanam sana cevap yazdgmda patates kullancam
Ama koyuncada canın ceker yaa hamilesin senMuzkadımın en sevdiği teyzesi sen olacaksın bak diğerlerine deme aramızda kalsın
Kız bizim ev patates evi gibi hamilelik yokken de aşerdiğim için idmanlıyızAma koyuncada canın ceker yaa hamilesin senhemen yemen lazım patates kizartmasi
Hemen yap kendine göre kotu hissetmeyeyim hamile birinin canini cektrdim diyeKız bizim ev patates evi gibi hamilelik yokken de aşerdiğim için idmanlıyızama allah var şimdi attın ya canım çekti
Senin canımı yerim be yalasana kız dondurmayı böyle üzgün suratlar koyma bir dahaHemen yap kendine göre kotu hissetmeyeyim hamile birinin canini cektrdim diye
Ahahhahha tamam koyuyorumSenin canımı yerim be yalasana kız dondurmayı böyle üzgün suratlar koyma bir daha
Ben de patatesin Her türlüsüne sevdalıyımKız bizim ev patates evi gibi hamilelik yokken de aşerdiğim için idmanlıyızama allah var şimdi attın ya canım çekti
Hahaha patates güzelleri siziBen de patatesin Her türlüsüne sevdalıyım
Nasıl bir yiyecek ki her türlüsü güzel olurHahaha patates güzelleri sizi
Aynen con vaynenNasıl bir yiyecek ki her türlüsü güzel olur
G.t mü kesersinRegen yapma gözünü sevem onu da kaldırmaz bünye
Bunu burdan alınG.t mü kesersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?