- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.401
Ya asırı seviyorum turk kahvesini ama ıyı mı ediyorum kotu mu bilmiyorum, hos istesem de bırakamam. Sigaraya nası bagımlıysam kafeine de bagımlıyım. Allah sonumuzu hayretsinNolacak kız iç tabi afiyet olsungeçen arkadaşımdaydım bir baktım o da koca fincan da yapıp getirdi Türk kahvesini
Bende tv ye bakiyorum kuzumKahvemi aldim geldim sen napıyosun
Günde ne kadar içiyorsun ki ikisini de ? Türk kahvenin faydaları var enazından ama sigaraYa asırı seviyorum turk kahvesini ama ıyı mı ediyorum kotu mu bilmiyorum, hos istesem de bırakamam. Sigaraya nası bagımlıysam kafeine de bagımlıyım. Allah sonumuzu hayretsin
Hangi kitabı okudun ebrucum?
HahahahahhaYa iyiki bir halt ettik hesinir etmeyin keserim hepinizin götünü valla
Kız dur daha kış gelmedi hemen kışı getirmeBende tv ye bakiyorum kuzum
Gelsin artık diye yapiyorum hadi senin icinde koyayım emojimiKız dur daha kış gelmedi hemen kışı getirme
Bugünlük kurtuldu birazdan yatacağımHahahahahhacalciinin diline düştün bikere
Bende çaya bağmlıyımYa asırı seviyorum turk kahvesini ama ıyı mı ediyorum kotu mu bilmiyorum, hos istesem de bırakamam. Sigaraya nası bagımlıysam kafeine de bagımlıyım. Allah sonumuzu hayretsin
Hangi kitabı okudun ebrucum?
Yok ya gelmesinGelsin artık diye yapiyorum hadi senin icinde koyayım emojimi
Gunduz iki uc tane ıcıyorum aksamda boyle duble ıcıyorum bazen bitane de tek ıcıyorum, arada nescafe de ıcıyorum.. Ne mutlu iste merak saldıgın alan da guzel, kitap okumada guzelGünde ne kadar içiyorsun ki ikisini de ? Türk kahvenin faydaları var enazından ama sigara ☹
İyi hissetmek-burns bu kitaba başladım Bugün canım ,ilgimi çekti daha başlarında bakalım nasıl ilerleyecek, sanırım yaş geçtikçe psikolojiye merak salmaya başladım
Bende oyle ama, dost her daim olmuyor. Dost yok diye kendimi kahveden alımı koyayım agsjsjajajaaj ıcelım gitsinBende çaya bağmlıyımkahveyi dostla icmeyi severim
Ahhahaha benim yerimede ic kuzumBende oyle ama, dost her daim olmuyor. Dost yok diye kendimi kahveden alımı koyayım agsjsjajajaaj ıcelım gitsin
Öyle valla canımGunduz iki uc tane ıcıyorum aksamda boyle duble ıcıyorum bazen bitane de tek ıcıyorum, arada nescafe de ıcıyorum.. Ne mutlu iste merak saldıgın alan da guzel, kitap okumada guzel
Ben burdayımKızlar dagılmıssınız gene
Burdan bir yere ayrılma sonra birlikte gideriz azcık sohbet edelımBen burdayım
Uyudum uyuyacağım sanırımKızlar dagılmıssınız gene
Tamam yavrum burdayım benBurdan bir yere ayrılma sonra birlikte gideriz azcık sohbet edelım
Uyudum uyuyacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?