Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Biz çok konuştuk valla ama şöyle ki herkes saygı duyuyor ki çevremle görüşlerimiz aynı ama yine çoğu arkadaşımda farklı siyasi görüşte oturup muhabbet edebiliyorduk hiç öyle sinirlenme olmadı aramızda hatta birbirimize hak verirdik. Ama yurt zamanı çok sinir olduğum bir olay yaşadım arkadaşımın oda arkadaşıyla

Kıyamam sana çekirgem...
Çocuk maalesef iki ucu b.klu değnek gibi bişey hatta milli piyango gibi bişey
Piyangoda vurabilir, amortide çıkabilir, elin boşta kalabilir.
Ama %95 ihtimal bklu uca denk geliyorsun 5 lik kısım çokkkk nadir.

Bunun için çok geç

Aynı ben ve oğlum. Dışarda rezil ediyor beni, evde desen evin altını üstüne getiriyor. Oturdum ağladım bugün

Allah bağışlasın.. Ama şu ilk cümleyi başka biri mi yazdı?
Maksat yabancıya gitmesinler
Malum önlerini kesemiyoruz hepsi hataya sürüklenip evleniyor. Eee o halde yeğenlerimizi baş göz edelim. Düğüne tek takı, çocukları olursa tek takı takarız diye şey etmiştim

Tamam o zaman Bir an ne oluyor dedim.
Edit: Bu arada hata deme ya, hata değil. Bak yakında bdv de nişanlım ile çeyiz diye bir konu açacaksın en sonunda o olacak Böyle diyenler ilk gidiyor..

Tamam o zaman Bir an ne oluyor dedim.
Edit: Bu arada hata deme ya, hata değil. Bak yakında bdv de nişanlım ile çeyiz diye bir konu açacaksın en sonunda o olacak Böyle diyenler ilk gidiyor..
İrkidişlir 2 ay sinri ivliniyirim. Gilinliğimi diktirdim imi istidiğim gibi ilmidi... Kindimi içindi piremses gibi hissedemidim başına böyle bir iliy gilin vir mi? Böyle bir konu açabilirim evet

Tüh kız olaydı Çekirgemin oğluyla beşik kertmesi yapardık
Allah bağışlasın bebelerinizi
Sağolasın lexa oluşumu kimselere veremem. Gelinin yanıma alacağım o işleri yaparken oluşumla keyif çatacağız

İrkidişlir 2 ay sinri ivliniyirim. Gilinliğimi diktirdim imi istidiğim gibi ilmidi... Kindimi içindi piremses gibi hissedemidim başına böyle bir iliy gilin vir mi? Böyle bir konu açabilirim evet
Canım hep söze canım ile başlanır
Canım seni prenses gibi hissettirmeye gelinlik değil nişanlın. Bence boşan

Canım hep söze canım ile başlanır
Canım seni prenses gibi hissettirmeye gelinlik değil nişanlın. Bence boşan
Bu cevaptan sonra Konu sahibi fütursuzca nişanlısını savunmaya geçer ve kapanışı kıskanç calciferrr mutluluğumuzu kıskanıyorsun dimi sen kocanla mutsuzsun diye herkes öyle olsun istiyorsuna bağlanır.

Kalbin kazan gibi kararmış senin Aslında özünde iyi biri. Çok cömert ve şiirler yazıyor hep. Ya kim bunlar. Kim bu adamlar ve bu şiirleri nerden buluyorlar

Yaa öfff yaaa ben o konuyu görmemiştim. Resmen dedikodu yaptırdın bana genelleme yapıyorsun sandım

Kalbin kazan gibi kararmış senin Aslında özünde iyi biri. Çok cömert ve şiirler yazıyor hep. Ya kim bunlar. Kim bu adamlar ve bu şiirleri nerden buluyorlar
Bu arada Muzkad banlanmış shshdhajjsjsa banlanmasının komikliği sonradan geldi bana Eee tabii bana bulaşmıcaktı böyle çarpar allah işte 

JES

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…