- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.841
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.741
İrkidişlir 2 ay sinri ivliniyirim. Gilinliğimi diktirdim imi istidiğim gibi ilmidi... Kindimi içindi piremses gibi hissedemidim başına böyle bir iliy gilin vir mi? Böyle bir konu açabilirim evet
Hi girl's napıyosunuz nasılsınız
Ooo kimler teşrif etmiş efenimmHi girl's napıyosunuz nasılsınız
Bulursan seslen brokcumAlengirli bdv konusu arıyorumsen napiyorsun
Nasılsın prenses modelli gelinlikli kızOoo kimler teşrif etmiş efenimm
Offf ciğer çok severim 1 aydır ciğer aşeriyordum yeminle...Bulursan seslen brokcumıyıyım be isten ciktım cıger yedik bır Arkadasımla ve eve geldım♥
Kindimi peri kizi gibi hissidimidim yiii hissidibilsim çok iyi ilirdim.Nasılsın prenses modelli gelinlikli kız
Yaaa gel ısmarlıyımOfff ciğer çok severim 1 aydır ciğer aşeriyordum yeminle...
Sağolasın bebeğim ısmarlamış kadar oldun. Yeni geldiysen eve uzat ayaklarını dinlenYaaa gel ısmarlıyım
Atistır afiyet olsun sana da, bende kahve yapayım bıtane hakettımSağolasın bebeğim ısmarlamış kadar oldun. Yeni geldiysen eve uzat ayaklarını dinlen
Bende bişeyler atıştırayım acıktım, hele ciğerden sonrasalça ekmek forever
Hı bebeyi uyutmaya gidiyorum. Sonra biraz kitap okuyacağımHi girl's napıyosunuz nasılsınız
Ben de balkonda kahve qeyfi yapıyorumHi girl's napıyosunuz nasılsınız
Senin de keyıf saatin gelmısHı bebeyi uyutmaya gidiyorum. Sonra biraz kitap okuyacağım
Adamsın en sevdıgım insan tıpıBen de balkonda kahve qeyfi yapıyorum
İyi aksamlar hamıle ve guzel kadınIyi aksamlar
Dakikalar sonra keyif saatim bitecek, babası benim bücürü getirecek onu uyutacağım, sonra yine devamAdamsın en sevdıgım insan tıpı♥
İyiyim Feminascıgım eve geldim kahvemi aldım simdı ıcıcem ınsallah ayaklarımı uzatıp. Sen nasılsınNasılsıniz
Aman keske bucurum olsa babası getirse keyfimi bölseDakikalar sonra keyif saatim bitecek, babası benim bücürü getirecek onu uyutacağım, sonra yine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?