Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aman keske bucurum olsa babası getirse keyfimi bölse
Canım yaaa. Herkesin hayat hikayesi başka işte. Ben de keşke mutlu olsaydık da ayrılmasaydık, çocuğu uyuttuktan sonra Başbasa keyif yapsaydım eşimle diyorum. Hayat işte neyse tek başına da fena geçmiyor

Ohh mis bende çay koydum çaycıyım baya kahve arkadaş yanında seviyorum afiyet olsun
Cayı annemler cok sever, oradayken ıcerım. Tek basıma hıc yapmam. Hıc bitiremiyorum hep kalıyor. Bana da cay muhabbet istiyor gıbı geliyor..
Hupletıp Ee sonra noldu dıye soracagın bırı olmalı sankı

Cok ozel degılse diyecegım ama ozeldır elbette hep oyle derler ya ozel degılse... Dıye
Nıcın bosandın esinle, sıddetli gecımsızlık mı

Cayı annemler cok sever, oradayken ıcerım. Tek basıma hıc yapmam. Hıc bitiremiyorum hep kalıyor. Bana da cay muhabbet istiyor gıbı geliyor..
Hupletıp Ee sonra noldu dıye soracagın bırı olmalı sankı
Sabahtan aksama tek başıma 1 demlik içerim ama gerçekten dediğin gibi muhabbet istiyor

Cok ozel degılse diyecegım ama ozeldır elbette hep oyle derler ya ozel degılse... Dıye
Nıcın bosandın esinle, sıddetli gecımsızlık mı
Çok ya özel sayılmaz. Çoğunun başına gelen bir şey çocuktan sonra bir soğukluk girdi çok kez denemeye çalıştık,yürümedi. Zaman geçtikçe daha da koptuk. Geçimsizlik olsa keşke kavga eder, yine barışırdık bu türlüsü daha kötü

Okadar iyi anlıyorum ki. Evlendi mi eski Esin?

Aynı ben ve oğlum. Dışarda rezil ediyor beni, evde desen evin altını üstüne getiriyor. Oturdum ağladım bugün
Gerçekten bazen bende o kadar çaresiz, bitkin, bezmiş hissediyorum ve elimde olmadan ağlıyorum. Çokkkk büyük sorumluluk.

Ama ben 1 tane yapıp görüp başka çocuk yapanları anlamıyorum, kadının kendine işkence etmesinden başka birşey değil.

Uc dort yapan var

İşkenceyi seviyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…