- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.761
Ohh mis bende çay koydum çaycıyım baya kahve arkadaş yanında seviyorumİyiyim Feminascıgım eve geldim kahvemi aldım simdı ıcıcem ınsallah ayaklarımı uzatıp. Sen nasılsın
Canım yaaa. Herkesin hayat hikayesi başka işte. Ben de keşke mutlu olsaydık da ayrılmasaydık, çocuğu uyuttuktan sonra Başbasa keyif yapsaydım eşimle diyorum. Hayat işte neyse tek başına da fena geçmiyorAman keske bucurum olsa babası getirse keyfimi bölse
Cayı annemler cok sever, oradayken ıcerım. Tek basıma hıc yapmam. Hıc bitiremiyorum hep kalıyor. Bana da cay muhabbet istiyor gıbı geliyor..Ohh mis bende çay koydum çaycıyım baya kahve arkadaş yanında seviyorumafiyet olsun
Cok ozel degılse diyecegım ama ozeldır elbetteCanım yaaa. Herkesin hayat hikayesi başka işte. Ben de keşke mutlu olsaydık da ayrılmasaydık, çocuğu uyuttuktan sonra Başbasa keyif yapsaydım eşimle diyorum. Hayat işte neyse tek başına da fena geçmiyor
Sabahtan aksama tek başıma 1 demlik içerim ama gerçekten dediğin gibi muhabbet istiyorCayı annemler cok sever, oradayken ıcerım. Tek basıma hıc yapmam. Hıc bitiremiyorum hep kalıyor. Bana da cay muhabbet istiyor gıbı geliyor..
Hupletıp Ee sonra noldu dıye soracagın bırı olmalı sankı
Sıngır Sıngır kasık sesleri, cayın suyu bıtmıs su koySabahtan aksama tek başıma 1 demlik içerim ama gerçekten dediğin gibi muhabbet istiyor
Çok ya özel sayılmaz. Çoğunun başına gelen bir şeyCok ozel degılse diyecegım ama ozeldır elbettehep oyle derler ya ozel degılse... Dıye
Nıcın bosandın esinle, sıddetli gecımsızlık mı
Eş sevmiyor benim de.o yüzden tek içiyorum. Toplaşıp beraber içelim hadiSabahtan aksama tek başıma 1 demlik içerim ama gerçekten dediğin gibi muhabbet istiyor
Okadar iyi anlıyorum ki. Evlendi mi eski Esin?Çok ya özel sayılmaz. Çoğunun başına gelen bir şeyçocuktan sonra bir soğukluk girdi çok kez denemeye çalıştık,yürümedi. Zaman geçtikçe daha da koptuk. Geçimsizlik olsa keşke kavga eder, yine barışırdık bu türlüsü daha kötü
Ben varımEl sevmiyor benim de.o yüzden tek içiyorum. Toplaşıp beraber içelim hadi
Yok resmî nikahı sonlandırmadık daha. Benim bazı evrak işlerimden dolayıOkadar iyi anlıyorum ki. Evlendi mi eski Esin?
SağolasınSıngır Sıngır kasık sesleri, cayın suyu bıtmıs su koy
Afiyet olsun sana da
Ayy ne güzel olur arkadaş ortamına ihtiyacım var gerçektenEş sevmiyor benim de.o yüzden tek içiyorum. Toplaşıp beraber içelim hadi
Gerçekten bazen bende o kadar çaresiz, bitkin, bezmiş hissediyorum ve elimde olmadan ağlıyorum. Çokkkk büyük sorumluluk.Aynı ben ve oğlum. Dışarda rezil ediyor beni, evde desen evin altını üstüne getiriyor. Oturdum ağladım bugün
Hakkında hayırlısı olsun seninde evladının daYok resmî nikahı sonlandırmadık daha. Benim bazı evrak işlerimden dolayı
Aılenden uzakta mısın FeminasAyy ne güzel olur arkadaş ortamına ihtiyacım var gerçektenben demlerim size
Uc dort yapan varGerçekten bazen bende o kadar çaresiz, bitkin, bezmiş hissediyorum ve elimde olmadan ağlıyorum. Çokkkk büyük sorumluluk.
Ama ben 1 tane yapıp görüp başka çocuk yapanları anlamıyorum, kadının kendine işkence etmesinden başka birşey değil.
İşkenceyi seviyor olabilirimGerçekten bazen bende o kadar çaresiz, bitkin, bezmiş hissediyorum ve elimde olmadan ağlıyorum. Çokkkk büyük sorumluluk.
Ama ben 1 tane yapıp görüp başka çocuk yapanları anlamıyorum, kadının kendine işkence etmesinden başka birşey değil.
Değilim her iki ailenin ortasindayiz belki Muhtarlarımız bile aynıdırAılenden uzakta mısın Feminas
Ohhh ne güzel olur valla, hasretim şöyle uzun uzun sıcak çay keyfi yapmayaEş sevmiyor benim de.o yüzden tek içiyorum. Toplaşıp beraber içelim hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?