Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Nıye leyla gıbısın hıcbısı hatırlamıyosun, kardesın ıyı mı gorustugun beyle nasılsınız anlat bakalım
Bugünlerde hem iş yoğun hem bu hastane işi falan derken kafa kalmadı... Arada gelip girsemde siteye öyle çok odaklı olmadığım için kafamda yer edinmemiş...kardeşim iyi bir sıkıntısı yok. Görüştüğüm beylede fena değil. Konuşuyoz öyle belki çıkarız bugünlerde öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik

Cikarsan bize yaz, merakla donusunu bekleyelım kardesıne sevındım. Aman is olsun yogun olsun daha ne ister insan. Sen gel ya, sen gelince guluyorum ben. Ama herkese yazıp beni es gecme agzını yuzunu dagıtırım orası ayrı

Szi haberdar ederim tabii ayıp ediyonuz Sağa vursan solu çeviririm bilirsin

Bi ara great pretender diye bir anime izlicem diyordum ya... He işte onu izledim baya iyiydi, senaryosu falan C Calcifer gibi dolandırıcıları konu alıyor. Tavsiye edilir
Yakın zamanda shrek ı ızledım Lexacommander Bayadır izlemiyordum. Sonra da UP ı bu dedıgını ızlemedım hıc, izleyeceğim

Yakın zamanda shrek ı ızledım Lexacommander Bayadır izlemiyordum. Sonra da UP ı bu dedıgını ızlemedım hıc, izleyeceğim
Bu dediğim dizi ama daha 1 sezonu var baya keyifle izledim ben güzeldi... Shrek candır. Türkçe dublajı ayrı bir keyifli animasyonlardan

Konusu ne hayatımın hangi bölümünü konu etmiş
Konusu şey japon bir çocuk var. Babası büyük dolandırıcı bir avukat neyse babası tutuklanıyor sonra bu çocuk namusumla iş yapıcam babam gibi olmucam diyor. Neyse biri bunu tongaya getiriyor ve üzerine suç kakalıyor. Çocuk hapse girip çıkıyor iş arıyor, herkes tarafından babası gibi dolandırıcı diye mimlendiği için her kapıdan geri çevriliyor. Çocuk da madem öyle o zaman bende dolandırıcı olurum diyip japonyanın en iyi dolandırıcısı oluyor neyse bi gün birini dolandırdıklarını sanarken dolandırıldığını farkediyor ve Fransız bir adamın peşine düşüyor. Orda yolları kesişiyor o fransızda dünyanın en iyi dolandırıcılarından biri ve bunu yanına alıp büyük üçkağıtlar çeviriyorlat işte. İlk sezonda 3 tane farklı büyük iş yapıyorlar her biri 4-5 bölün şeklinde... Güzeldi ben sevdim senaryosunu falan
Hayatının bölümünden ziyade direkt seni konu alıyor. Az üçkağıtçı değilsin sen

Teşekkür ederim bu kadar kıvrak zekaya sahip biri ile beni benzettiği için
Konusunu biraz Sıkıysa Yakala ya benzettim

Yürüyen şato
Rüzgarlı vadi
Ruhların kaçışı
Küçük deniz kızı ponyo
Miyazaki üstatla ilk tanışıklığım Hafta sonu Trt de yayınlanan Rüzgarlı vadiyle olduğu için onun yeri bende çok ayrı... yani rüzgarlı vadiyi bir kenara koyarsak en sevdiğim animesi Prenses Mononoke üzerine tanımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…