- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.741
Bugünlerde hem iş yoğun hem bu hastane işi falan derken kafa kalmadı... Arada gelip girsemde siteye öyle çok odaklı olmadığım için kafamda yer edinmemiş...kardeşim iyi bir sıkıntısı yok. Görüştüğüm beylede fena değil. Konuşuyoz öyle belki çıkarız bugünlerde öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz şimdilikNıye leyla gıbısın hıcbısı hatırlamıyosun, kardesın ıyı mı gorustugun beyle nasılsınız anlat bakalım
Cikarsan bize yaz, merakla donusunu bekleyelımBugünlerde hem iş yoğun hem bu hastane işi falan derken kafa kalmadı... Arada gelip girsemde siteye öyle çok odaklı olmadığım için kafamda yer edinmemiş...kardeşim iyi bir sıkıntısı yok. Görüştüğüm beylede fena değil. Konuşuyoz öyle belki çıkarız bugünlerde öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik
Aşırı evli ve İzmirli o detayı da atlamayalım lütfen...Yok ya sevmiyor beni aşırı evli olduğum için
Aşırı evli ve İzmirli o detayı da atlamayalım lütfen...
Szi haberdar ederim tabii ayıp ediyonuzCikarsan bize yaz, merakla dokusunu bekleyelımkardesıne sevındım. Aman is olsun yogun olsun daha ne ister insan. Sen gel ya, sen gelince guluyorum ben. Ama herkese yazıp beni es gecme agzını yuzunu dagıtırım orası ayrı
Boyle dıyınce de kıyamıyorum bılıyosunSzi haberdar ederim tabii ayıp ediyonuzSağa vursan solu çeviririm bilirsin
Bu dediğim dizi ama daha 1 sezonu var baya keyifle izledim ben güzeldi... Shrek candır. Türkçe dublajı ayrı bir keyifli animasyonlardanYakın zamanda shrek ı ızledım Lexacommander Bayadır izlemiyordum. Sonra da UP ıbu dedıgını ızlemedım hıc, izleyeceğim
Hayao Miyazaki nin animelerini izlemiş miydin?Yakın zamanda shrek ı ızledım Lexacommander Bayadır izlemiyordum. Sonra da UP ıbu dedıgını ızlemedım hıc, izleyeceğim
Savasta aılesı ölen iki kardesı mı dıyosun?Hayao Miyazaki nin animelerini izlemiş miydin?
Yürüyen şatoSavasta aılesı ölen iki kardesı mı dıyosun?
Konusu şey japon bir çocuk var. Babası büyük dolandırıcı bir avukat neyse babası tutuklanıyor sonra bu çocuk namusumla iş yapıcam babam gibi olmucam diyor. Neyse biri bunu tongaya getiriyor ve üzerine suç kakalıyor. Çocuk hapse girip çıkıyor iş arıyor, herkes tarafından babası gibi dolandırıcı diye mimlendiği için her kapıdan geri çevriliyor. Çocuk da madem öyle o zaman bende dolandırıcı olurum diyip japonyanın en iyi dolandırıcısı oluyorKonusu ne hayatımın hangi bölümünü konu etmiş
Teşekkür ederim bu kadar kıvrak zekaya sahip biri ile beni benzettiği içinKonusu şey japon bir çocuk var. Babası büyük dolandırıcı bir avukat neyse babası tutuklanıyor sonra bu çocuk namusumla iş yapıcam babam gibi olmucam diyor. Neyse biri bunu tongaya getiriyor ve üzerine suç kakalıyor. Çocuk hapse girip çıkıyor iş arıyor, herkes tarafından babası gibi dolandırıcı diye mimlendiği için her kapıdan geri çevriliyor. Çocuk da madem öyle o zaman bende dolandırıcı olurum diyip japonyanın en iyi dolandırıcısı oluyorneyse bi gün birini dolandırdıklarını sanarken dolandırıldığını farkediyor ve Fransız bir adamın peşine düşüyor. Orda yolları kesişiyor o fransızda dünyanın en iyi dolandırıcılarından biri ve bunu yanına alıp büyük üçkağıtlar çeviriyorlat işte. İlk sezonda 3 tane farklı büyük iş yapıyorlar her biri 4-5 bölün şeklinde... Güzeldi ben sevdim senaryosunu falan
Hayatının bölümünden ziyade direkt seni konu alıyor. Az üçkağıtçı değilsin sen
Miyazaki üstatla ilk tanışıklığım Hafta sonu Trt de yayınlanan Rüzgarlı vadiyle olduğu için onun yeri bende çok ayrı... yani rüzgarlı vadiyi bir kenara koyarsak en sevdiğim animesi Prenses Mononoke üzerine tanımamYürüyen şato
Rüzgarlı vadi
Ruhların kaçışı
Küçük deniz kızı ponyo
Abigail diye bir karakter var aynı benTeşekkür ederim bu kadar kıvrak zekaya sahip biri ile beni benzettiği için
Konusunu biraz Sıkıysa Yakala ya benzettim
Kendını, cıddı soruyorum...nasıl tanımlarsın.Abigail diye bir karakter var aynı bentam psikopat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?