- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.761
Abigail karakteri Hannibal dizisinde de vardı oda piskopattı. O diziyi izledin mi? Oyunculuklar müthiştiAbigail diye bir karakter var aynı bentam psikopat
Miyazaki yi sevmeni anlıyorum çünkü onun baş karlateri hep kadınlardı. Güçlü ayakları yere sağlam basan ne istediğini bilen karakterler. E bu karakterlerde sana yakın.Miyazaki üstatla ilk tanışıklığım Hafta sonu Trt de yayınlanan Rüzgarlı vadiyle olduğu için onun yeri bende çok ayrı... yani rüzgarlı vadiyi bir kenara koyarsak en sevdiğim animesi Prenses Mononoke üzerine tanımam
Zeki, fırlama, uyanık, gözlemci, cin, canayakın, "mütevazi"Kendını, cıddı soruyorum...nasıl tanımlarsın.
Evet ya mads mıkkelsen adamAbigail karakteri Hannibal dizisinde de vardı oda piskopattı. O diziyi izledin mi? Oyunculuklar müthişti
Gözlerin demek bizi. O zaman hakkımızda düşüncelerin varZeki, fırlama, uyanık, gözlemci, cin, canayakın, "mütevazi"
Mads mikkelsen babamız hannibal yuvamız. Bayılıyorum o adamaAbigail karakteri Hannibal dizisinde de vardı oda piskopattı. O diziyi izledin mi? Oyunculuklar müthişti
O adam nerde oynasa izlerimEvet ya mads mıkkelsen adam❤❤
Onun the hunt filmine hastayım. Cok sınır olarak delirerek ızledıgım nadir filmlerden.O adam nerde oynasa izlerim
Çikariz derkennnnnn?Bugünlerde hem iş yoğun hem bu hastane işi falan derken kafa kalmadı... Arada gelip girsemde siteye öyle çok odaklı olmadığım için kafamda yer edinmemiş...kardeşim iyi bir sıkıntısı yok. Görüştüğüm beylede fena değil. Konuşuyoz öyle belki çıkarız bugünlerde öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik
O adam nerde oynasa izlerim
Mads mikkelsenin oynadığı Çaylak kasaplar filmini önermiştim geçende ama yine iplememiştin yangıncımEvet ya mads mıkkelsen adam
Onu izlemek nasip olmadı ya arada kaynadı gittiOnun the hunt filmine hastayım. Cok sınır olarak delirerek ızledıgım nadir filmlerden.
Bi karşılaşmadik anasınıBen genelde totem yapıyorum, sımdı sigaramın kulu yere duser halıyı mahvederse yakısıklı bir beyle karsılasıcam diyorum mesela
Bi karşılaşmadik anasınıNerelere bakmalıyız aceba yöntemi bilen varsa taktik versin
Bebegım ya onerdıgın her filme baktım gunahımı alma sadece ızlemedım. Sallamamak yok yani. Soyle dıyım benım tarzım degısık bıraz fılm ve dızı konusunda. Ben izlerken beynim yorulsun istiyorum. Mesela mads mıkkelsen hayranım ama onun the hunt dısında hıcbır filmini sonuna kadar izleyemedim. Boyle bır huyum var. Sorun bende. Ama asla sallamamak degıl bu.Mads mikkelsenin oynadığı Çaylak kasaplar filmini önermiştim geçende ama yine iplememiştin yangıncımsana çok özel tonla film söyledim hiç izlemedin. Neyse o filmi izleyin çok değişik bir konusu var ve filmin atmosferi falan güzel, değişik. İskandinav havası kokuyor.
Niye la benden mi kaciyon hortlak miyim ben hı de bana
Lexacommander en tek olanımızdı ve suan cift. Ona Danıs istersenBi karşılaşmadik anasınıNerelere bakmalıyız aceba yöntemi bilen varsa taktik versin
Calcım mutlaka izle. Mutlaka bak. Sinirden olceksın emınımOnu izlemek nasip olmadı ya arada kaynadı gitti
beetlejuice beetlejuice beetlejuiceNiye la benden mi kaciyon hortlak miyim ben hı de bana
Gule konan bulbulsun senNiye la benden mi kaciyon hortlak miyim ben hı de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?