- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.861
Hahahahahahahaha kimsin sen!!!Kavga mı edelim şimdi uzaylıların yanında..
Hahahahahahahaha kimsin sen!!!
Seni seçtim Yangın. Çünkü sen farklısın, Japon'sun bir kere akıllı kadınsın.Hahahahahahahaha kimsin sen!!!
Ya lexaaaaa fılmı izlicem aksamaSeni seçtim Yangın. Çünkü sen farklısın, Japon'sun bir kere akıllı kadınsın.
Valla özledim bende ahahahah tüm replikleri bilmeme rağmen özletiyor kendini goram... Beraber izleyebiliriz Garavel ustamYa lexaaaaa fılmı izlicem aksamagore gecesi yapalım mı
japon değil slavSeni seçtim Yangın. Çünkü sen farklısın, Japon'sun bir kere akıllı kadınsın.
Oyleyse bu aksam izliyoruz?Valla özledim bende ahahahah tüm replikleri bilmeme rağmen özletiyor kendini goram... Beraber izleyebiliriz Garavel ustam
Slav yok. Totonuzdan element uydurmayın. Japon o japonjapon değil slav
Ya hayır benim ıcın slavlara benziyor diyor ahhh ahahahaha iltifatımı baltalamaplsssSlav yok. Totonuzdan element uydurmayın. Japon o japon
Evet evet anlamıştım zatenYa hayır benim ıcın slavlara benziyor diyor ahhh ahahahaha iltifatımı baltalamaplsss
Cosby sov dıyıp yumusatıp lafı İcimde tutayım lexacım ban ıs comıngEvet evet anlamıştım zatenRepliğimi bozdun çık dışarııı çıkkk..
Amerikalıların bir lafı vardı bildin mi?
Uzaylı da olsan insan insandır. Ahahaha filmde replik bırakmadım. Bu akşam izlerken her sahnede aklına gelicemCosby sov dıyıp yumusatıp lafı İcimde tutayım lexacım ban ıs comıng
Hahahahahahahaha boyle yazınca bile beni gulduren bır film izlerken noluruz Allah kerimUzaylı da olsan insan insandır. Ahahaha filmde replik bırakmadım. Bu akşam izlerken her sahnede aklına gelicem
Hedef ben miyim Tayfun?Hahahahahahahaha boyle yazınca bile beni gulduren bır film izlerken noluruz Allah kerim
Altın kapılarımız kan oldu tayfun u izledin mi?
Farkındaysan film adı vermiyorum
Bazen bana ıyyy diyolar ama napayım, ben bu filme de cok guluyorum lexaHedef ben miyim Tayfun?
Benim adım bomba soyadım ölüm ulaaannnn diye haykır o ıyy diyenlereBazen bana ıyyy diyolar ama napayım, ben bu filme de cok guluyorum lexa
Ooo hosgeldın yuruyen cınsellıkBenim adım bomba soyadım ölüm ulaaannnn diye haykır o ıyy diyenlere
Sıradan bir erken için cinsellik birinci plandayken benim için ikinci hatta üçüncü plandadır. AhahajajaOoo hosgeldın yuruyen cınsellık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?