- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.821
Ahahahahha dayanamdm artık lexanın bilincaltina evliligi ne kadar islediysek her yorumu öyle okuyorMeral evlenmek istemiyor ki hayatında bırını istiyor. Sevısmek ıcın illa nıkahım olsun yazmadı
Tam da evlenmek istemiyor diye korumusken ben merali, hayalim beyaz gelinlik cumlesı geliyor gibiCiddi derken? İnşallah sonu evliliğe giden ciddilerden bahsetmiyorsundur.
Canım zaten boşanıksın baksana keyfine artık...
Yoo ciddili falan diyor ahahha ciddi ilişkiye karşıyız!Ahahahahha dayanamdm artık lexanın bilincaltina evliligi ne kadar islediysek her yorumu öyle okuyorLexacommander yavrum arkadas sevgili istiyor koca degil bisi denicek sadece
Bunları alintilayayimda sonra görmedik duymadik demesnlerÇalışıyor musun kuzum dur sana ayarlıcaz birini ahahha
Ben yokmusum gibi davran lexacım izliyorum seniYoo ciddili falan diyor ahahha ciddi ilişkiye karşıyız!
Yaaa şimdi sevgili yaptı R yapıyor diceniz ama ben çiftliğe değil evliliğe, erkeğe değil Kocaya karşı olduğumu defalarca belirttimBunları alintilayayimda sonra görmedik duymadik demesnlerlexa arkadasa birini bulmaya çalışıyor suan iyi ki uykum kacmista görmüsüm
Yok kız evliliğe yeminim var da hani sevsin en azından kalbinde bir yerim olsun karşılıklı. Kullan at diye düşünmesin bir iki sene gerçek sevgili olalım zaten 2 seneyi geçince kullanma tarihi geçiyor bir fabrika ayarları bozuluyor bunlarınCiddi derken? İnşallah sonu evliliğe giden ciddilerden bahsetmiyorsundur.
Canım zaten boşanıksın baksana keyfine artık...
Raf ömrüne kadar birliktelik istiyosun tamda lexalık bu durumYok kız evliliğe yeminim var da hani sevsin en azından kalbinde bir yerim olsun karşılıklı. Kullan at diye düşünmesin bir iki sene gerçek sevgili olalım zaten 2 seneyi geçince kullanma tarihi geçiyor bir fabrika ayarları bozuluyor bunların
Aferim hatalarından ders çıkarabilen insanları severim...Yok kız evliliğe yeminim var da hani sevsin en azından kalbinde bir yerim olsun karşılıklı. Kullan at diye düşünmesin bir iki sene gerçek sevgili olalım zaten 2 seneyi geçince kullanma tarihi geçiyor bir fabrika ayarları bozuluyor bunların
O b...ku bi kere yedim canım almayımTam da evlenmek istemiyor diye korumusken ben merali, hayalim beyaz gelinlik cumlesı geliyor gibi
E tmm ozaman lexayı dinle ve eglenmeye bak.cıddı ılıskı neden istiyorsun, sonu evlilige gidecek sonucta.O b...ku bi kere yedim canım almayım
Tabii canım heryere hizmetimiz vardır. 3 € farkla kapıya teslim.Shahshhshshhshsh yurt disinda da subemiz var diyosun
Konuş çabuk ?Olma mıhakkında çıkardığım dosyayı M.İ.T falan çıkartamaz öyle diyim
Hiçte unutmamış araya sokuşturmuşsun beni ajhajhahsfşfşdfişlkg
ben de işe geçiyorum artık
Kolay gelsinben de işe geçiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?