- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.901
Ben varım Hahahahaha en sevdıgımtürk filmeri replik gecesi yapalım mı
No oyle black mamba gıbı sinsice gitmez. Buralardadır....
Aynen öyle. Benim eşim de türk filmleri hastası. Bütün repliklerini bilir.Eskiden filmlerde cok guzelmıs calcı. Sımsıkı filmlerin konusu bile nerdeyse aynı.
Eşkiya izlemedin mi? Ahahahahaha çabuk çık git burdan çabukkk gözüm görmesin seni... Şener Şen burda olsa sıfatına püüüh yapardı kejeeeeeİzlediklerimi tikledim
Gemide filmini seyrettin mi ?
baştan sona izlemedim hahahahahaEşkiya izlemedin mi? Ahahahahaha çabuk çık git burdan çabukkk gözüm görmesin seni... Şener Şen burda olsa sıfatına püüüh yapardı kejeeeee
Ben bu dünyadan değilim evladım bak cebimde hastane raporum var ahahahhahahaa aydemir akbaş efsane yaatam olarak böylesin işte
Babam ve oğlumuda izlememiş.......................İzlediklerimi tikledim
Gemide filmini seyrettin mi ?
Yüzüme vurmaBabam ve oğlumuda izlememiş.......................
Gidemedik zamanındaBen bu dünyadan değilim evladım bak cebimde hastane raporum var ahahahhahahaa aydemir akbaş efsane yaa
İnsanlık adına utanç verici bir an yaşadım. Umarım en kısa zamanda telafi edersin bu eksikliklerini...Babam ve oğlumuda izlememiş.......................
Netflix var mı bakayımİnsanlık adına utanç verici bir an yaşadım. Umarım en kısa zamanda telafi edersin bu eksikliklerini...
Google amcadan seyredebilirsin. Fullhdfilmizlesene. ComNetflix var mı bakayım
Türkiye de çekilmiş nadir, güzel uyarlama filmlerden biriydi... Leyla lydia tuğutlu çok hoş hatun ema benanebenneyanginlargordum Cebimdeki Yabancı'yı izledin mi?
Farklı bir pancereden baktırıyor ama BDV özeti gibiTürkiye de çekilmiş nadir, güzel uyarlama filmlerden biriydi... Leyla lydia tuğutlu çok hoş hatun ema benane
Onun yabancı olanını ızlemıstım o yuzden ızlemedım.benneyanginlargordum Cebimdeki Yabancı'yı izledin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?