Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sakn gitme kucuk cocuk var diyosun... sen duani et oradada olsan o dua bulur anneanneni...

Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Kuzenim Bı suredir rahatsızdır bakiyorlardı neyi var diye, bugun sonuclandı. Kanser oldugunu ogrendık ve asırı mutsuzum ben.
Bu ara zaten mutsuzdum, suan cok mutsuzum.
Yangınım geçmiş olsun.
Allah şifa versin
Moral en önemli şey bu hastalıkta
Ve sen yeterince pozitif bir boncuksun eminim kuzenine yeterince destek olursun

Kuzenim Bı suredir rahatsızdır bakiyorlardı neyi var diye, bugun sonuclandı. Kanser oldugunu ogrendık ve asırı mutsuzum ben.
Geçmiş olsun.

Sınav güzeldi benim için. Yayınlanan sorulara baktım denemelerimin 7-8 doğru üzerinde yapmışım. Iki atama yapılırsa bu yıl da, ben onun yanına gidebilirim gibi duruyor direkt. Başka yer olursa, evlendiğimiz takdirde 2022 gibi yanıma gelme hakkı oluyormuş. Tabi sıralamalar da önemli, herkese kolay geldiyse puanımın çok bir anlamı da olmayabilir. Puan 1 yıl geçerli, sıralamam iyi gelmezse kursa yazılmayı düşünüyorum.Ben atanmadan evlenmeyi kesinlikle istemiyordum. Atanırsam ya da seneyeki sınavda yeterli puan alırsam önümüzdeki yaz adım atacağız gibi duruyor artık Sonrasında ben de sizlere kv derdi anlatabileceğim Elti ve görümce olmayacak ama bende

Teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun, yener umarım bu pis canavarı.

Başın sağolsun Katibin Ruhu

Regen_ geçmiş olsun. Babamda da taş var, geçen yıl ameliyata girecekti. Ama anesteziye uygun çıkmadı. Hayati riski çok yüksekti, giremedi. Bir ara geçmişti baya, cam şişede suda çözünen bir ilaç içiyordu o çok iyi gelmişti. Şimdi tekrar rahatsız ediyor onu. İdrar kesesindeymiş, büyük de baya, düşüremiyor maalesef kendisi.

Sağol.

Geçmiş olsun. İlaçla falan geçirebiliyor ise iyi.

Sağol.

Geçmiş olsun. İlaçla falan geçirebiliyor ise iyi.
Etkisi azalıyor. Önceden uzun yolda çok sıkıntı oluyordu. Hele ameliyata hazırlandığı dönem, yarım saatte bir koşa koşa gidiyordu. Dün 5 saatte iki kere sıkıştı mesela şehir içinde bile bir yerlere zor gidiyorduk

En iyi kv ölü kv derlerdi de inanmazdım.
Yaptıklarımı anlatsa sıkıntı yok.
Delikanlı gibi yaptım derim.
Ama yapmadığım halde oğlunda beğenmediği yönleri sanki ben yaptırıyormusum gibi anlamasını kabul edemiyorum.
Tam bir kurgu yönetmeni yani benim kv

İşine öylesi geliyor. Benim kaynana da oğlundan ne zaman tersi yese ben doldurmuş oluyorum. Eşim kimsenin ağzı ile dolacak adam değil, çok iyi biliyor kayniş halbuki.

Ooww kötü ağrıyormuş ama, doğum sancısı gibi diyorlar.

Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

Gecmis olsun babanada... cok zor erkeklerin dusurmesi hatta dahada zor oluyormus

Ooww kötü ağrıyormuş ama, doğum sancısı gibi diyorlar.
Düşürürken öyleymiş, babam askerde düşürmüş. Doğum gibiydi diyor o da. Düşüremeyince sadece durup dururken aşırı sıkışıyor. 10 dakika önce tuvalete gitmiş olsa bile saatlerdir tutuyormuş gibi hissediyor. Altına yapacakmış gibi bir his, bir gidiyorsun iki damla ya çıkıyor ya çıkmıyor . Bende de normal idrar yolu enfeksiyonu oluyor da sık sık. Benzerini yaşıyoruz babamla o sıkışmışlık hissinin .

İşine öylesi geliyor. Benim kaynana da oğlundan ne zaman tersi yese ben doldurmuş oluyorum. Eşim kimsenin ağzı ile dolacak adam değil, çok iyi biliyor kayniş halbuki.
Bizim olay aynen şöyle.
Eşim:Ben x şehrini beğendim.
Kv: sen x şehrini begenmezsin daha önce de gittin hiç beğeniyorum demedin.(sizce de bu kısım bomba degil mi )
Eşim:Bu sefer beğendim.
(X şehrinde kardeşim üni okuyor.)Daha önce gittiğinde eşim bir iki saat kalıp dönmüş.Birlikte gittiğimizde iki gün kalıp tüm şehri gezmistik.
Kv bu durumu kardeşlerine şöyle aktarmış hedera oğlumu kardeşinin yanına gitmeye ikna etmiş birlikte x şehrinde yaşayacaklar.
Ki biz işimiz gereği x şehrine bağlıyız.
Yani biz istemesek bile görevlendirme oraya gidebilir eşim.Ama yok herşeyi kötü gelin yaptı.
(Ay ne çok eşim dedim ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…