- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.321
Sakn gitme kucuk cocuk var diyosun... sen duani et oradada olsan o dua bulur anneanneni...Daha kötüsü, şu an gidemiyorum. Küçük çocukla gitmem sorun gelmem sorun. Uşak' a kadar araba var, ordan beni almaları lazım. Pandemi var, İstanbul' da yaşıyorum, burdan oraya birşeyler taşıma riski var. İnsanların başında bir ton iş var, biraz beklemekten başka çareM yok
Allah rahmet eylesin KatibimYaşıyorum, annanem vefat etmiş bugün sabah. 10 gündür hastanede yatıyordu, ciğerleri solmuş.
Yangınım geçmiş olsun.Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Kuzenim Bı suredir rahatsızdır bakiyorlardı neyi var diye, bugun sonuclandı. Kanser oldugunu ogrendık ve asırı mutsuzum ben.
Bu ara zaten mutsuzdum, suan cok mutsuzum.
Sağol canım. Anneme de dedim zaten, biraz durulsun ortalık öyle gelirsin dedi.Katibcim senin de başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin. Bence gitme bu süreçte
SağolAllah rahmet eylesin Katibim
Geçmiş olsun.Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Kuzenim Bı suredir rahatsızdır bakiyorlardı neyi var diye, bugun sonuclandı. Kanser oldugunu ogrendık ve asırı mutsuzum ben.
Sınav güzeldi benim için. Yayınlanan sorulara baktım denemelerimin 7-8 doğru üzerinde yapmışım. Iki atama yapılırsa bu yıl da, ben onun yanına gidebilirim gibi duruyor direkt. Başka yer olursa, evlendiğimiz takdirde 2022 gibi yanıma gelme hakkı oluyormuş. Tabi sıralamalar da önemli, herkese kolay geldiyse puanımın çok bir anlamı da olmayabilir. Puan 1 yıl geçerli, sıralamam iyi gelmezse kursa yazılmayı düşünüyorum.Ben atanmadan evlenmeyi kesinlikle istemiyordum. Atanırsam ya da seneyeki sınavda yeterli puan alırsam önümüzdeki yaz adım atacağız gibi duruyor artıkSelam
Bende haftasonu kv'nin aile toplantısına katıldım.
Gardımı yukarıda tutmaktan hala heryerim ağrıyor
Sınav nasıl geçti?Sen atanıp gidersen oğlumuz gelebilecek mi? Bütün kardeşleri tek tek sorguya çekti kendi çaplarında
Ve eşimle ortak olarak anladığımız tek şey hepsine bize gelip gitmiyorlar görüşemiyoruz bizi bırakıp gidecekler diye dert yanmış.
Bende diyorum bir hafiflik vardı kaç gündür meğer benim günahlar sen uç benim kv'ye kon.
Nasilda bdv gelini oldum iki dk da.
İşinin ehli avukat kv ile beni bosasa çok dua ederim
Teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun, yener umarım bu pis canavarı.Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Sağol.Başın sağolsunKatibin Ruhu
Regen_ geçmiş olsun. Babamda da taş var, geçen yıl ameliyata girecekti. Ama anesteziye uygun çıkmadı. Hayati riski çok yüksekti, giremedi. Bir ara geçmişti baya, cam şişede suda çözünen bir ilaç içiyordu o çok iyi gelmişti. Şimdi tekrar rahatsız ediyor onu. İdrar kesesindeymiş, büyük de baya, düşüremiyor maalesef kendisi.
Etkisi azalıyor. Önceden uzun yolda çok sıkıntı oluyordu. Hele ameliyata hazırlandığı dönem, yarım saatte bir koşa koşa gidiyordu. Dün 5 saatte iki kere sıkıştı meselaSağol.
Geçmiş olsun. İlaçla falan geçirebiliyor ise iyi.
En iyi kv ölü kv derlerdi de inanmazdım.Sınav güzeldi benim için. Yayınlanan sorulara baktım denemelerimin 7-8 doğru üzerinde yapmışım. Iki atama yapılırsa bu yıl da, ben onun yanına gidebilirim gibi duruyor direkt. Başka yer olursa, evlendiğimiz takdirde 2022 gibi yanıma gelme hakkı oluyormuş. Tabi sıralamalar da önemli, herkese kolay geldiyse puanımın çok bir anlamı da olmayabilir. Puan 1 yıl geçerli, sıralamam iyi gelmezse kursa yazılmayı düşünüyorum.Ben atanmadan evlenmeyi kesinlikle istemiyordum. Atanırsam ya da seneyeki sınavda yeterli puan alırsam önümüzdeki yaz adım atacağız gibi duruyor artıkSonrasında ben de sizlere kv derdi anlatabileceğim Elti ve görümce olmayacak ama bende
İşine öylesi geliyor. Benim kaynana da oğlundan ne zaman tersi yese ben doldurmuş oluyorum.En iyi kv ölü kv derlerdi de inanmazdım.
Yaptıklarımı anlatsa sıkıntı yok.
Delikanlı gibi yaptım derim.
Ama yapmadığım halde oğlunda beğenmediği yönleri sanki ben yaptırıyormusum gibi anlamasını kabul edemiyorum.
Tam bir kurgu yönetmeni yani benim kv
Ooww kötü ağrıyormuş ama, doğum sancısı gibi diyorlar.Etkisi azalıyor. Önceden uzun yolda çok sıkıntı oluyordu. Hele ameliyata hazırlandığı dönem, yarım saatte bir koşa koşa gidiyordu. Dün 5 saatte iki kere sıkıştı meselaşehir içinde bile bir yerlere zor gidiyorduk
Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Gecmis olsun babanada... cok zor erkeklerin dusurmesi hatta dahada zor oluyormusBaşın sağolsunKatibin Ruhu
Regen_ geçmiş olsun. Babamda da taş var, geçen yıl ameliyata girecekti. Ama anesteziye uygun çıkmadı. Hayati riski çok yüksekti, giremedi. Bir ara geçmişti baya, cam şişede suda çözünen bir ilaç içiyordu o çok iyi gelmişti. Şimdi tekrar rahatsız ediyor onu. İdrar kesesindeymiş, büyük de baya, düşüremiyor maalesef kendisi.
Düşürürken öyleymiş, babam askerde düşürmüş. Doğum gibiydi diyor o da. Düşüremeyince sadece durup dururken aşırı sıkışıyor. 10 dakika önce tuvalete gitmiş olsa bile saatlerdir tutuyormuş gibi hissediyor. Altına yapacakmış gibi bir his, bir gidiyorsun iki damla ya çıkıyor ya çıkmıyorOoww kötü ağrıyormuş ama, doğum sancısı gibi diyorlar.
Bizim olay aynen şöyle.İşine öylesi geliyor. Benim kaynana da oğlundan ne zaman tersi yese ben doldurmuş oluyorum.Eşim kimsenin ağzı ile dolacak adam değil, çok iyi biliyor kayniş halbuki.
Yaşıyorum, annanem vefat etmiş bugün sabah. 10 gündür hastanede yatıyordu, ciğerleri solmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?