Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aynen lexacım sen napiyosun birden gittin anlamda veremedik ban yemene
Sana da geçmiş olsun canım taş düşürüyormuşsun. Ben banlandım diye kurtlarını döküyorsun sanıyordum meğersem daşmış. Meeeee lemişim diye ban yemişim üsluptan ötürü... Türkiye koyunlar federasyonu tarafından "lexacommander" adlı şahıs koyun ve kuzuların şahsiyeti ve onurunu ayaklar altına almıştır. Meeeee leyerek alttan alttan dalga geçmiştir diye hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş sanırım.
Koyunlardan özür diliyorum.

Cok tesekkurler lexacın aynen kurtlarimi dökecekken taşlarla ugrastim

Ahhahahhaha deli yaaa sende ulu orta niye meeeeeliyosun

Bizi toparla lexaa bak calciii dayında kayip
Bugün siteye girince bizim topiğin ilk sayfasından okumaya daldım sohbet o kadar tatlı ve aktifti ki güle güle bir baktım 260.sayfaya gelmişim. Lexa diye bir kız vardı ona çok güldüm enerjisi süperdi ama şimdi bakıyorum kendisini bıktırmışlar, usandırmışlar. Tüm enerjisini emmiş bu kk...
Zaten son birkaç aydır bu topik harici pek bi konu okuduğum veya yazdığım yok sanırım bu da fazla gelmeye başladı...
Neyse bi süre sessiz sakin takılıcam ben sıktı çünkü bu durum...
Daha sonra toparlarız

Aynen oyle kendimizi tutuyoruz o eski tat yok bi sohbet keyfimiz vardi onuda boyle yaparak yok ettiler
Sen yine cok sesszlesme o severek okudugumuz yorumlarini yap ki hayattaki tekdüzelikten cıkalım basmakalıp insanlardan fazlasyla var zaten onlar gibi olma

Tüm sevdiklerim birer birer gidiyor

Ahahahha simdi öyle yala hep diyince tuhaf oldu ama senin icin buradayım senin hormonlar ne durumda nasıl gidiyor hamilelik junior muzkad büyüyor mu
Çok duygusalım regen ota boka ağlıyorum onun dışında midem ağzımda. Bilmiyorum iyiyim şükür diyorum. Bizim küçük de iyidir inşalalh en son iyiydi haftaya gideceğiz yine. Dua et bize teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…