- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.341
başınız sağolsun kuzum.. allah mekanını cennet etsin..
Sağolun canımbenneyanginlargordum Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Katibin Ruhu Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Ayy yeni gördüm başın sağolsun kuzum ya geride kalanlara Allah sabır versinYaşıyorum, annanem vefat etmiş bugün sabah. 10 gündür hastanede yatıyordu, ciğerleri solmuş.
Amin. Sağol canımAyy yeni gördüm başın sağolsun kuzum ya geride kalanlara Allah sabır versin
Aynen lexacımHastalıklar, vefatlar topikteki arkadaşların hepsi aynı anda kötü bir dönem geçiriyor sanırım.
Katibin Ruhu Allah rahmet eylesin.
Sana da geçmiş olsun canım taş düşürüyormuşsun. Ben banlandım diye kurtlarını döküyorsun sanıyordum meğersem daşmış. Meeeee lemişim diye ban yemişim üsluptan ötürü... Türkiye koyunlar federasyonu tarafından "lexacommander" adlı şahıs koyun ve kuzuların şahsiyeti ve onurunu ayaklar altına almıştır. Meeeee leyerek alttan alttan dalga geçmiştir diye hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş sanırım.Aynen lexacımsen napiyosun birden gittin anlamda veremedik ban yemene
Cok tesekkurler lexacın aynen kurtlarimi dökecekken taşlarla ugrastimSana da geçmiş olsun canım taş düşürüyormuşsun. Ben banlandım diye kurtlarını döküyorsun sanıyordum meğersem daşmış. Meeeee lemişim diye ban yemişim üsluptan ötürü... Türkiye koyunlar federasyonu tarafından "lexacommander" adlı şahıs koyun ve kuzuların şahsiyeti ve onurunu ayaklar altına almıştır. Meeeee leyerek alttan alttan dalga geçmiştir diye hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş sanırım.
Koyunlardan özür diliyorum.
Öyle gerektiCok tesekkurler lexacın aynen kurtlarimi dökecekken taşlarla ugrastim
Ahhahahhaha deli yaaa sende ulu orta niye meeeeeliyosun
Bizi toparla lexaa bak calciii dayında kayipÖyle gerekti
Bugün siteye girince bizim topiğin ilk sayfasından okumaya daldım sohbet o kadar tatlı ve aktifti ki güle güle bir baktım 260.sayfaya gelmişim. Lexa diye bir kız vardı ona çok güldüm enerjisi süperdi ama şimdi bakıyorum kendisini bıktırmışlar, usandırmışlar. Tüm enerjisini emmiş bu kk...Bizi toparla lexaa bak calciii dayında kayip
Sağol canım.Hastalıklar, vefatlar topikteki arkadaşların hepsi aynı anda kötü bir dönem geçiriyor sanırım.
Katibin Ruhu Allah rahmet eylesin.
Aynen oyle kendimizi tutuyoruz o eski tat yok bi sohbet keyfimiz vardi onuda boyle yaparak yok ettilerBugün siteye girince bizim topiğin ilk sayfasından okumaya daldım sohbet o kadar tatlı ve aktifti ki güle güle bir baktım 260.sayfaya gelmişim. Lexa diye bir kız vardı ona çok güldüm enerjisi süperdi ama şimdi bakıyorum kendisini bıktırmışlar, usandırmışlar. Tüm enerjisini emmiş bu kk...
Zaten son birkaç aydır bu topik harici pek bi konu okuduğum veya yazdığım yok sanırım bu da fazla gelmeye başladı...
Neyse bi süre sessiz sakin takılıcam ben sıktı çünkü bu durum...
Daha sonra toparlarız
Tüm sevdiklerim birer birer gidiyorBugün siteye girince bizim topiğin ilk sayfasından okumaya daldım sohbet o kadar tatlı ve aktifti ki güle güle bir baktım 260.sayfaya gelmişim. Lexa diye bir kız vardı ona çok güldüm enerjisi süperdi ama şimdi bakıyorum kendisini bıktırmışlar, usandırmışlar. Tüm enerjisini emmiş bu kk...
Zaten son birkaç aydır bu topik harici pek bi konu okuduğum veya yazdığım yok sanırım bu da fazla gelmeye başladı...
Neyse bi süre sessiz sakin takılıcam ben sıktı çünkü bu durum...
Daha sonra toparlarız
Bekliyoruz muzkadcımGelecek şeyi de yollamamışım
Regen de sen gitme olur mu yala hep dondurmanı buralarda olBekliyoruz muzkadcım
Ahahahha simdi öyle yala hep diyince tuhaf oldu ama senin icin buradayımRegen de sen gitme olur mu yala hep dondurmanı buralarda ol
Çok duygusalım regen ota boka ağlıyorumAhahahha simdi öyle yala hep diyince tuhaf oldu ama senin icin buradayımsenin hormonlar ne durumda nasıl gidiyor hamilelik junior muzkad büyüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?