- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.301
Soğan suyu dediler bana ama içemedim çok kötüydü
Hem kum var hem taş... taş tam kanalda degil kumu döktüm sanirm ... tasin buyukugu 3mm mis kendiliginden dusmesini beklicez dedi doktor ama agrinin sebebi tas mi kum mu gorcez dediyaa kıyamam
peki bi operasyon vs olcak mı şimdi
Nasıl oldun kuzu?Hem kum var hem taş... taş tam kanalda degil kumu döktüm sanirm ... tasin buyukugu 3mm mis kendiliginden dusmesini beklicez dedi doktor ama agrinin sebebi tas mi kum mu gorcez dedi
Daha iyiyim canım teşekkürlerNasıl oldun kuzu?
SelamNabersiniz hanımlar?
Ben dün 15-20 kez 3 kat inip çıktım evden eşyalarımı aldık. Antalya’ya döndüm, her tarafım ağrıyor bütün gün yattım
Geçmiş olsun kuzumHem kum var hem taş... taş tam kanalda degil kumu döktüm sanirm ... tasin buyukugu 3mm mis kendiliginden dusmesini beklicez dedi doktor ama agrinin sebebi tas mi kum mu gorcez dedi
Konu aç gelelimSelam
Bende haftasonu kv'nin aile toplantısına katıldım.
Gardımı yukarıda tutmaktan hala heryerim ağrıyor
Sınav nasıl geçti?Sen atanıp gidersen oğlumuz gelebilecek mi? Bütün kardeşleri tek tek sorguya çekti kendi çaplarında
Ve eşimle ortak olarak anladığımız tek şey hepsine bize gelip gitmiyorlar görüşemiyoruz bizi bırakıp gidecekler diye dert yanmış.
Bende diyorum bir hafiflik vardı kaç gündür meğer benim günahlar sen uç benim kv'ye kon.
Nasilda bdv gelini oldum iki dk da.
İşinin ehli avukat kv ile beni bosasa çok dua ederim
Cok tesekkürler kuzumGeçmiş olsun kuzum
Ay yok konu açarsam kocamdan boşaltılarKonu aç gelelimneler olmus oyle yaa
Ahahhahah kesin derlerAy yok konu açarsam kocamdan boşaltılar
Onu seviyorum şimdilik derdim kv ile
Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.Nabersiniz hanımlar?
Ben dün 15-20 kez 3 kat inip çıktım evden eşyalarımı aldık. Antalya’ya döndüm, her tarafım ağrıyor bütün gün yattım
Benim hayat mottom akışta kal bir de.Ahahhahah kesin derler
Bende esimin memleketnde oyle hissediyorum etrafı cevirmisler soru ustune soru sorarlar
Tesekkurler canim sen yaşıyor muydun yaRegen_ astrojurnal geçmiş olsun size.
E Etegiminpilesi kayniş hala arıza mı çıkarıyor yavrum.
M MrsDelfino Ooo kolay gelsin
Yaşıyorum, annanem vefat etmiş bugün sabah. 10 gündür hastanede yatıyordu, ciğerleri solmuş.Tesekkurler canim sen yaşıyor muydun ya
Aaaa başınız sagolsun katipcimYaşıyorum, annanem vefat etmiş bugün sabah. 10 gündür hastanede yatıyordu, ciğerleri solmuş.
Daha kötüsü, şu an gidemiyorum. Küçük çocukla gitmem sorun gelmem sorun. Uşak' a kadar araba var, ordan beni almaları lazım. Pandemi var, İstanbul' da yaşıyorum, burdan oraya birşeyler taşıma riski var. İnsanların başında bir ton iş var, biraz beklemekten başka çareM yokAaaa başınız sagolsun katipcimAllah mekanıni cennet eylesin ... bugunde hep kotü haberler aldim ya
Allah şifasını versin inşallah moralinizi bozmayın. Sen de modunu düşürme yavrum pozitif destek çok önemliKolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Kuzenim Bı suredir rahatsızdır bakiyorlardı neyi var diye, bugun sonuclandı. Kanser oldugunu ogrendık ve asırı mutsuzum ben.
Bu ara zaten mutsuzdum, suan cok mutsuzum.
Katibcim senin de başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin. Bence gitme bu süreçteYaşıyorum, annanem vefat etmiş bugün sabah. 10 gündür hastanede yatıyordu, ciğerleri solmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?