Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Soğan suyu dediler bana ama içemedim çok kötüydü

ben soğan suyu 15 sene önce diyabete iyi geliyor dediklerinde içmiştim
rendeleyip suyunu çıkarıyodum falan
acı olan badem de yiyodum yanında
tadı kötü cidden ama tek seferde yutuyodum resmen
bana baya kilo da verdirmişti ve diyabet ilaçlarını bırakmıştım

Nabersiniz hanımlar?

Ben dün 15-20 kez 3 kat inip çıktım evden eşyalarımı aldık . Antalya’ya döndüm, her tarafım ağrıyor bütün gün yattım
Selam
Bende haftasonu kv'nin aile toplantısına katıldım.
Gardımı yukarıda tutmaktan hala heryerim ağrıyor
Sınav nasıl geçti?Sen atanıp gidersen oğlumuz gelebilecek mi? Bütün kardeşleri tek tek sorguya çekti kendi çaplarında
Ve eşimle ortak olarak anladığımız tek şey hepsine bize gelip gitmiyorlar görüşemiyoruz bizi bırakıp gidecekler diye dert yanmış.
Bende diyorum bir hafiflik vardı kaç gündür meğer benim günahlar sen uç benim kv'ye kon.
Nasilda bdv gelini oldum iki dk da.

İşinin ehli avukat kv ile beni bosasa çok dua ederim

Konu aç gelelim neler olmus oyle yaa

Nabersiniz hanımlar?

Ben dün 15-20 kez 3 kat inip çıktım evden eşyalarımı aldık . Antalya’ya döndüm, her tarafım ağrıyor bütün gün yattım
Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Kuzenim Bı suredir rahatsızdır bakiyorlardı neyi var diye, bugun sonuclandı. Kanser oldugunu ogrendık ve asırı mutsuzum ben.
Bu ara zaten mutsuzdum, suan cok mutsuzum.

Ahahhahah kesin derler
Bende esimin memleketnde oyle hissediyorum etrafı cevirmisler soru ustune soru sorarlar
Benim hayat mottom akışta kal bir de.
Sor üstüne soru olunca cevabı ben bilmiyorum ki size söyleyeyim diyesim geliyor.
Yaşları büyük olmasa ya kasmayın bu kadar yaşarız görürüz derdim ama o da olmuyor
Her yanım kasıldı

Aaaa başınız sagolsun katipcim Allah mekanıni cennet eylesin ... bugunde hep kotü haberler aldim ya
Daha kötüsü, şu an gidemiyorum. Küçük çocukla gitmem sorun gelmem sorun. Uşak' a kadar araba var, ordan beni almaları lazım. Pandemi var, İstanbul' da yaşıyorum, burdan oraya birşeyler taşıma riski var. İnsanların başında bir ton iş var, biraz beklemekten başka çareM yok

Kolay gelsin canım, hayırlı ugurlu ugurlu olsun.
Kuzenim Bı suredir rahatsızdır bakiyorlardı neyi var diye, bugun sonuclandı. Kanser oldugunu ogrendık ve asırı mutsuzum ben.
Bu ara zaten mutsuzdum, suan cok mutsuzum.
Allah şifasını versin inşallah moralinizi bozmayın. Sen de modunu düşürme yavrum pozitif destek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…