Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben geldiiiiiiim canlariiiiim (iyice bulent ersoya bagladigima gore )
Eeee woman anlatsana biraz nasılsın? ben seni çok tanımıyorum herkes bertaraf olmuş bari sen modumu yükselt tanışalım

Ben muzkad ankaradan katılıyorum aksi huysuz lanet bir tipim ama sevdiklerime pamuk şeker gibiyim.

Herkes çift ben tek değilim ama buradaki bazı tekleri tüm çiftlere yeğlediğim için buradan ayrılmıyorum

Ahahahahah benzer durumdayiz, aksiyim huysuzum ama iliman minnos halim daha cok. Yarismaya istanbuldan katiliyorum, bekar anneyim ben 2 pipilim var
Burdakileri ben de cok severim ama bazen yogunluktan muhabbetleri takip edemiyorum

Ahahahahah benzer durumdayiz, aksiyim huysuzum ama iliman minnos halim daha cok. Yarismaya istanbuldan katiliyorum, bekar anneyim ben 2 pipilim var
Burdakileri ben de cok severim ama bazen yogunluktan muhabbetleri takip edemiyorum
Yaaa o zaman bütün yakışıklılar birileri tarafından kapılmamış sende de 2 tane var ki dur bir şarkı armağan edeyim sana

Çok duygusalım regen ota boka ağlıyorum onun dışında midem ağzımda. Bilmiyorum iyiyim şükür diyorum. Bizim küçük de iyidir inşalalh en son iyiydi haftaya gideceğiz yine. Dua et bize teyzesi
Iyidir minik kuzu merak etme duam seninle saglıkla gecsin 9 ayın
Çok normal duygusal veya sinirli olman azcık nazıni ceksin etrafndakiler

Reactions: JES
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…