- 30 Mart 2009
- 14.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.695
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.361
Allahım enerjik bir insan gönderdiniz şükürKislaaaaaar moral motivasyon olarak toplanip dondumnaber
Ben geldiiiiiiim canlariiiiimAllahım enerjik bir insan gönderdiniz şükür
Eeee woman anlatsana biraz nasılsın?Ben geldiiiiiiim canlariiiiim(iyice bulent ersoya bagladigima gore )
Ahahahahah benzer durumdayiz, aksiyim huysuzum ama iliman minnos halim daha cok. Yarismaya istanbuldan katiliyorum, bekar anneyim ben 2 pipilim varEeee woman anlatsana biraz nasılsın?ben seni çok tanımıyorum herkes bertaraf olmuş bari sen modumu yükselt tanışalım
Ben muzkad ankaradan katılıyorum aksi huysuz lanet bir tipim ama sevdiklerime pamuk şeker gibiyim.
Herkes çift ben tek değilim ama buradaki bazı tekleri tüm çiftlere yeğlediğim için buradan ayrılmıyorum
Yaaa o zaman bütün yakışıklılar birileri tarafından kapılmamış sende de 2 tane var kiAhahahahah benzer durumdayiz, aksiyim huysuzum ama iliman minnos halim daha cok. Yarismaya istanbuldan katiliyorum, bekar anneyim ben 2 pipilim var
Burdakileri ben de cok severim ama bazen yogunluktan muhabbetleri takip edemiyorum
Bayilmis olabilirim, az sonra tekrar dinleyecegim
Bu arada evet siz kizlardan kisceler bekliyorum lutfenYaaa o zaman bütün yakışıklılar birileri tarafından kapılmamış sende de 2 tane var kidur bir şarkı armağan edeyim sana
Çok çok severim enlerim arasındadır. Sende dinle böyle sessiz ortam bulursan o zaman da şöyle gözlerini kapat offf ♥Bayilmis olabilirim, az sonra tekrar dinleyecegimcok tesekkur ederim
Iyidir minik kuzu merak etme duam seninle saglıkla gecsin 9 ayınÇok duygusalım regen ota boka ağlıyorumonun dışında midem ağzımda. Bilmiyorum iyiyim şükür diyorum. Bizim küçük de iyidir inşalalh en son iyiydi haftaya gideceğiz yine. Dua et bize teyzesi
Aradgımız kan bulunduKislaaaaaar moral motivasyon olarak toplanip dondumnaber
Noldu yahu ben yokkenAradgımız kan bulundu
Sirayla banlandık gülücüklerimizi soldurdularNoldu yahu ben yokken
Deme yaSirayla banlandık gülücüklerimizi soldurdular
Sen simdi geldin bu poztf enerjinle toparlarsn bizimDeme ya
Tabi kiiiiSen simdi geldin bu poztf enerjinle toparlarsn bizim
Yok yok geldik buradayz banli yok simdilikTabi kiiiiherkes mi banli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?