Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Buraya gonderseydın bekar kızlar platformumuz var gelmek ister misin deseydin, hıc ısı bılmıyosun

İnanırım. Geçen sene yaşadıklarına kadar ben de abartıldığını düşünürdüm ama abartılmıyormuş

Annelik duygusunu tattım yeterli diyenlerdenim,ben de tek çocuğum. Hayat ilerde ne gösterir bilinmez tabi

Buraya gonderseydın bekar kızlar platformumuz var gelmek ister misin deseydin, hıc ısı bılmıyosun
Buraya yollasam parça pinçik olurdu adam. Allah için efsoydu. Hatta yanından geçen erkekler bile değişik değişik dönüp bakıyorlar

Ben neden Thé hafızım sence kurstan nazikçe atıldım sınava 3 ay kala yıllarım emekler çöp oldu ama haksizdi hocam ugrasmak istemedi durduk yere oysa dereceli öğrenci olabilirdim hayat
O da şimdi çok kötü şeyler yaşadı allahım insanı dusuncesizligi yüzünden imtihan etmesin kötü yani hocayım mükemmelim bu şehirde tekim derken istemeden katil oldu

Malesef. İnsanın içinde ne sevgi ne guven bırakıyorlar.
Oğlu evlenecek kıza yapmadıklarını bırakmadılar. Kız çocuktan 5 yaş büyük ve aileler uygun değil diye. Kıza o. Damgası bile vurdular. Bunu herkese anlatırken diğerleri alkış tuttu. İşte o zaman midem bulandı

Ciddi misin

Bukadar rahat o damgası vuran iftira atan insanlardan Allaha sıgınıeım.
İcinde Allah korkusu olmayan insan, evladım olsa sevmem oyle dıyım.
Herseyı yaparlar cunku sınırları olmaz kotuluk yaparken.

Herkesin canı yanıyor, herkes istemedıgı haketmedıgını dusundugu olay ve durumlara maruz kalıyor.
Kotuluk yapmak ondklkk ıs.
Herkesin Bı acıgı zayıf noktası var.
Bız bilmiyor muyuz iftira atmayı? Bızı bundan ne alıkoyuyor? Vicdanımız Allah korkumuz.
İlahı adalet.
Bunlarda o korku yok iste
Bize uzak Allaha yakın olsunlar.

İyi insanlarız da. Bazen olmayınca olmuyor işte
Haklısın arkadasım komik olmayan bir saka yaptım suan ben
Bana boyle dediklerinde Ee sence komik mı bu demıslıgım vardı. Geldım bende sana yaptım
Kendime ceza vericem sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…