- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.801
Buraya gonderseydın bekar kızlar platformumuz var gelmek ister misin deseydin, hıc ısı bılmıyosunValla tek çocukla bile, resmen bana ait olan hayatın artık bana ait değil. Bugün akıllara zarar bir adam gördüm, genç üçgen vücutama anne olmuşum ya, geçmiş benden kısmeti açık olsun dedim geçtim
Ne güzel. Ama istisna bu durumlar. Öpüp başa koymalık koca.Ben çalışıyorum çocuğa eşim bakıyor
İnanırım. Geçen sene yaşadıklarına kadar ben de abartıldığını düşünürdüm ama abartılmıyormuşİnanırım. Hayat bu gencsin ölmezsin dıye bır sey yok anne, olur ölürüm cenazeme almayacaksın diye vasiyet ettıgım ınsanlar var.
Halbuki ben o yasıma kadar sevgi insanıydım.
İcimde ki insan sevgisini yok ettiler. Laf degıl cıddı cıddı ınsan sevmez hale geldim.
Cenazeme dahi almayacağım insanın altını degıstırdım mama besledim genc kızdım.
Cocugum olmadı genc kız oldu o, onu Cocugum gıbı sevdim, herkes bilir.
Simdı ne ölüme ne ölüsüne.
Annelik duygusunu tattım yeterli diyenlerdenim,ben de tek çocuğum. Hayat ilerde ne gösterir bilinmez tabiAkıl işi değil, bizim Türk babaların çocuk bakması, en fazla parka götürmek ara sıra yedirmek, giydirmek. Tüm yük kadında. Bunu bile bile birsürü çocuk yapmak hem kadına işkence hem çocuklara yazık etmek..
Valla şimdi herkes diyor, e birde kızın olur yok tek olmaz bla bla.. Allah olmayanlara versin diyip kapatıyorum konuyu. Büyük konuşmayayım ilk ve son. Eşşek bile çamura bir kez batarmış
Malesef. İnsanın içinde ne sevgi ne guven bırakıyorlar.İnanırım. Geçen sene yaşadıklarına kadar ben de abartıldığını düşünürdüm ama abartılmıyormuş
Buraya yollasam parça pinçik olurdu adam. Allah için efsoydu. Hatta yanından geçen erkekler bile değişik değişik dönüp bakıyorlarBuraya gonderseydın bekar kızlar platformumuz var gelmek ister misin deseydin, hıc ısı bılmıyosun
Ben neden Thé hafızım sence kurstan nazikçe atıldımBeni Kur'an kursundan attılar resmençok yaramazdım kırmadık cam kavga etmedik hoca bırakmadım. Sonra kendi hocam hafız olsun dedi. Ezberim çok iyiydi. Okul müdürü kibar bir şekilde okula devam etmemin daha iyi olacağını söyledi
Oğlu evlenecek kıza yapmadıklarını bırakmadılar. Kız çocuktan 5 yaş büyük ve aileler uygun değil diye. Kıza o. Damgası bile vurdular. Bunu herkese anlatırken diğerleri alkış tuttu. İşte o zaman midem bulandıMalesef. İnsanın içinde ne sevgi ne guven bırakıyorlar.
Ciddi misinBen neden Thé hafızım sence kurstan nazikçe atıldımsınava 3 ay kala yıllarım emekler çöp oldu ama haksizdi hocam ugrasmak istemedi durduk yere oysa dereceli öğrenci olabilirdim hayat
O da şimdi çok kötü şeyler yaşadı allahım insanı dusuncesizligi yüzünden imtihan etmesin kötü yani hocayım mükemmelim bu şehirde tekim derken istemeden katil oldu
Bizimkiler Ertuğrul u izliyor. Bende valla sosyal medyalarda takılıyorumHi girl's napıyosunuz nasılsınız
Evet ve beni de gruba ekledi öğrencileri dua için . Insan ne yaşayacağını bilemiyorCiddi misin
Ohhh sefan olsun ozamanBenim ex kocanın da babalığı iyi allahtan. Aradı az önce neyse bende kalsın bugün dedi
Bukadar rahat o damgası vuran iftira atan insanlardan Allaha sıgınıeım.Oğlu evlenecek kıza yapmadıklarını bırakmadılar. Kız çocuktan 5 yaş büyük ve aileler uygun değil diye. Kıza o. Damgası bile vurdular. Bunu herkese anlatırken diğerleri alkış tuttu. İşte o zaman midem bulandı
SagolsunBenim ex kocanın da babalığı iyi allahtan. Aradı az önce neyse bende kalsın bugün dedi
Nerde gorduydun konum at tezBuraya yollasam parça pinçik olurdu adam. Allah için efsoydu. Hatta yanından geçen erkekler bile değişik değişik dönüp bakıyorlar
Sızı barıstırsak mı ya. Baya tatlı bir ailesiniz sızÖyle valla
Sızı barıstırsak mı ya. Baya tatlı bir ailesiniz sız
Haklısın arkadasım komik olmayan bir saka yaptım suan benİyi insanlarız da. Bazen olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?