- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.821
İnsanoğlu derler ya gerçekten öyleEvet ve beni de gruba ekledi öğrencileri dua için . Insan ne yaşayacağını bilemiyor
Nerde gorduydun konum at tez
Kesinlikle öyle dua ve tevekkül çok önemli bunlar olmasa bile iyi dileklerde bulunmak lazım herzamanİnsanoğlu derler ya gerçekten öyle
Yok canım ben de gülüp geçiyorum artık sorun yokHaklısın arkadasım komik olmayan bir saka yaptım suan ben
Bana boyle dediklerinde Ee sence komik mı bu demıslıgım vardı. Geldım bende sana yaptım
Kendime ceza vericem sımdı
Güya ben çocuğa destek vermişim eskiden sevdiğim varmış onunla kavuşamamışım. Ben kavuşmadım sen kavuş diye akıl vermişim. Bu laf eşimin kulağına gitti bir de. Allah'tan mantıklı insan da üzerinde durmadıBukadar rahat o damgası vuran iftira atan insanlardan Allaha sıgınıeım.
İcinde Allah korkusu olmayan insan, evladım olsa sevmem oyle dıyım.
Herseyı yaparlar cunku sınırları olmaz kotuluk yaparken.
Herkesin canı yanıyor, herkes istemedıgı haketmedıgını dusundugu olay ve durumlara maruz kalıyor.
Kotuluk yapmak ondklkk ıs.
Herkesin Bı acıgı zayıf noktası var.
Bız bilmiyor muyuz iftira atmayı? Bızı bundan ne alıkoyuyor? Vicdanımız Allah korkumuz.
İlahı adalet.
Bunlarda o korku yok iste
Bize uzak Allaha yakın olsunlar.
Acaba bekar mıydıBirde öyle gevşek bir tipte değildi, yanından geçerken 3 kişilik kız grubu gülerek baktı ama hiç dönüp bakmadı o. Boyuda en az 1.85
Orda napıyormus ayol
erkeklersoruyor yok mu ya erkeklerin arasına sızıcam ben
Antik yunan heykellerine bayilan bir arkadasim var deseydinBirde öyle gevşek bir tipte değildi, yanından geçerken 3 kişilik kız grubu gülerek baktı ama hiç dönüp bakmadı o. Boyuda en az 1.85
Ayyyy afedersin ama cok aptallar ya.Güya ben çocuğa destek vermişim eskiden sevdiğim varmış onunla kavuşamamışım. Ben kavuşmadım sen kavuş diye akıl vermişim. Bu laf eşimin kulağına gitti bir de. Allah'tan mantıklı insan da üzerinde durmadı
Acaba bekar mıydı
Hosgeldin elektracım, ıyı yapıyorsun bende aynıBizimkiler Ertuğrul u izliyor. Bende valla sosyal medyalarda takılıyorum
Ah beee, birdaha görürsem senindirAntik yunan heykellerine bayilan bir arkadasim var deseydin
Sagdan bakınca bekar gibi duruyorduÇok bekar bir havası vardı.
Aafahahaj bi konuda konu sahibi yorumlari begenmeyip kizlarsoruyora gidicem demis. Asli da gidiyordu az kalsinOrda napıyormus ayol
Sagdan bakınca bekar gibi duruyordu
Aafahahaj bi konuda konu sahibi yorumlari begenmeyip kizlarsoruyora gidicem demis. Asli da gidiyordu az kalsin
[/QUOTE
Aslııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?